Allahım yardım et nolur.

etme-bulma dünyası, oturup izleyecek artık.. 65 yaşında huzur evinde , yatalak bir insanda olabilirsin, esmerşeker'Cim.
biz sana kötülük olsun diye demıyoruz, kimsenin sana karşı bir alıp veremediğide yok.
Ama azcık düşün bakalım ? Hangimiz haklıyız ? ;)

Benim bir şey yaptığım yokki neyi bulayım günümüzde herkes biribirinin arkasından konuşuyor çok merak ediyorum si konuşmuyormusunuz bende tanımadığım insanlara anlatmak istedim ama sanki ben kayınvalidemin yüzünine karşı onu istemediğim ve ona kırıcı konuşmuşum gibi muamele yaptınız bana benim kızdığım konu bu.

Benim haberim var allaha şükür canım senin başına gelince haberin olacakmı çok merak ediyorum bayan çok bilmiş.

Yaşlı bir insanı pis diye yargılamayacak kadar ve sokakta bırakmayacak kadar vicdanım var benim.
Eğer eşimi evlenmek için seçtiysem,onun iyi gününede,kötü gününenede ortak olabilirim.

Senin eleştirilere katlanamıyacağın zaten konuna yazdıklarından anlaşılıyor.Bir daha ki sefere konu açarsan ''lütfen beni pohpohlayacak olanlar cevap versin'' diye not düşersin artık.

Anlaşılan o ki istesenizde istemesenizde kayınvalideniz gelicek ve sizinle yaşicak .Allah her ikinizede dayanma gücü sabır versin .
Ha bu arada içerik silmek yasak !

Benim bir şey yaptığım yokki neyi bulayım günümüzde herkes biribirinin arkasından konuşuyor çok merak ediyorum si konuşmuyormusunuz bende tanımadığım insanlara anlatmak istedim ama sanki ben kayınvalidemin yüzünine karşı onu istemediğim ve ona kırıcı konuşmuşum gibi muamele yaptınız bana benim kızdığım konu bu.

hehe haklısın arkadaşım gerçektende polemiğe bile girmeye gerek yok, sabahtan beri hatanı anlatmaya calısıyoruz ama malesef anlamıyorsun . Kadına duş alın demişsin oda mutlaka hissetmiştir senin rahatsız olduğunu. Kapı çalmış korkmuş, böyle masum bir hareketten bile rahatsız olmuşsun. İnsanları kazanmak yerine böyle hor görüp dışlıyorsunuz . Kendinden 40 yaş büyük kadının arkasından kokuyor, o gittikten sonra dezenfekte ettim evi diyorsun, kumasını ondan daha gelişmiş görüyorsun. Sonra ben ne yaptım ki ne göreyim diyorsun.....
Bundan sonra yorum yapmayacağım aklı olan değil beyni olan konuşsun, anlayamıyorsanda birdaha konu açma .

Back