Allahım yardım et nolur.

bu olayla ilgili yapabileceğin hiçbirşey yok canım. kabullenip bitakım kurallarla aynı ev içinde yaşayacaksınız. eşinizin ne yazıkki yapabileceği birşey yok. annesi sonuçta ayrı bi ev açmaya kalksa maddi olrak bunun altından kalkamayacak.

herkesin ne dediğine takılıp birde burda sinirini bozma. insanlar sinirliyken yazdıklarına dikkat etmiyor. bazı insanlar tanımadan bilmeden hemen yargılamaya gidiyorlar.illa tersleyecek birşey bulurlar. takma

şimdi tek yapman gereken kayınvalidenle aynı evi paylaştığında sana neler yapılmasını istemediğini eşine söylemen. eşine kavga tartışma olmasını istemediğini bunun için kurallarla olabileceğini söyle.

Gayet iyi anladım ben seni,
Yaşlı bir kadına pis deyip,arkadaşlarında kalması kısıtlanacak diye panik olan kendini bilmez bir insansın.
O yaşına gelmiş bir kadına duş al diyebilecek kadar hadsizlik yapabiliyorsan,bende sana terbiyesizsin diyorum.

sen ne biliyorsunda ne ahkam kesiyorsun senin yaptığın yorumlarıda kaile almıyorum bu forumda en çok olupsuz yorum yapan tek insan sensin o yüzden hiç bir yerime takmıyorum seni bunu bil...!

Esmerseker keske ilk mesajinin altina yazsaydin lütfen olumsuz konusmayin, beni suclamayin beni pohpohlayin böyle yorumlari seviyorum deseydin...

Merhaba Kızlar,
Bu mesaja cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

Ben 1 yıllık evliyim benim 2 kayınvalidem var benim kayınvalidemin çocuğu olmayınca kayınpederim başka bir kadınla evleniyor aradan gecen yıllar sonunda üvey kaynanamdan 2 görümcem ve bir kaynım olmuş allahın taktiri sonra eşim olmuş kaynanamdan.

Lafı uzatmadan benim kaynanam eşimin babaannesiyle oturuyor kayınpederim kaynanamı sevmiyor diğer eşine tapıyor o yüzden kaynanama geçen gün küfretmiş kaynanama defol git demiş kaynanamda ağlayarak eşimi aradı 2 saat konuştular ve sonunda eşim eşyalarını topla yarın gelip seni alacağım dedi telefonu kapattı.

Bende kaynanamı hiç sevmiyorum hatta onunla yan yana olmak bile beni deli ediyor 50 yıldır istanbuldalar ama kendini hiç geliştirmemiş hep kokuyor duş alın diyorum ama temizim diyor ve çok pis bize gelip kaldığı dönemlerde pisliğinden duramadım onlar gittikten sonra evi dezenfekte ettim ama şimdi gelip hep bizde kalacak düşüncesi beni deli ediyor kızlar sizce nasıl bir yol çizmem gerek ne yapmam gerek gerçekten dünden beri ağlıyorum çünkü benim özgürlüyüm kısıtlanacak bir yere gittiğimde onuda götürmek zorunda kalacağım dediğim gibi çok cahil üzülüyorum bir yandan ama dayanamıyorum.

Kirmizi ile isaretledigim yerleri okuduktan sonra benimde size olumlu bir yorum olamazdi.. Birde bisey unutmussunuz o mikrop sacan bayanin dogurdugu insanla hergün ayni yatagi paylasiyorsunuz.. Iciniz nasil kaldiriyor?

cahillik neye göre sevsenızde sevmesenız de eşinizin annesı bence cahil diye eleştri yapacagınıza cahilliğini aşmasında yardımcı olun..

Kirmizi ile isaretledigim yerleri okuduktan sonra benimde size olumlu bir yorum olamazdi.. Birde bisey unutmussunuz o mikrop sacan bayanin dogurdugu insanla hergün ayni yatagi paylasiyorsunuz.. Iciniz nasil kaldiriyor?

Evet pis yine aynı şeyleri yazıyorum eşim Allaha şükür kendini geliştirmiş ve temiz bir insan. Bir insana duş alın demek üstünü başını yıkayayım demek iç çamaşırını değiştir demek kötü bir şeymi ben bunları söyelediğimde sürekli dışlandım ve kötü kadın oldum.

Mecbur gelip kalacak ben istemiyorum demedim, sadece nasıl bir yol çizebilirim diye sormuşum bu kadar acımasız oluyorsunuz aklım almıyor.

Acaba siz evlimisiniz yada kaynananız sizdemi kalıyor?

cahillik neye göre sevsenızde sevmesenız de eşinizin annesı bence cahil diye eleştri yapacagınıza cahilliğini aşmasında yardımcı olun..

Canım yapmaya çalışıyorum kapı çalıyor diye korkmuş ve ben sigara içtiğim için çocuğun olmaz diyor ve eşimi dolduruşa getiriyor. Benim içtiğim sigara günde 3 taneyi geçmez akşamları yemekten sonra içerim ve daha bir sürü şey ben kabulleneceğim ama onunda bana uyum sağlamaya niyeti yok geçen geldiğinde iç çamaşırlarımdan birini giydiğini gördüm benden istese yeni alırım hep ona benimkiler size olmaz anne dedim ben senden daha zayıfım dedi yani anlayacağınız yaşayan bilir.

Konu sahibi madem sen doğrusun, herşeyi biliyorsun, yaptığın herşey doğru o zaman neden gelip buraya konu acıyorsun arkadaşım ?
Kendini bilmezin tekisiniz. Sanki biz sizin her yaptığınız harekete saygı duymak ve sizi savunmak zorundayız :??
65 yaşındaki bir kadına cahil, kendini geliştirmemiş, gözü kör , kokuyor, o gittikten sonra evi dezenfekte ettim falan??
Karşındaki sokak köpeği mi ya ? Allah senin gibilere vicdan versin, asıl bence sen ilk önce ruhunu dezenfekte et .
Senin gibi insanlara yorum bile yapmaya gerek yok ama yapım bu ben kaldıramıyorum , böyle insanları ezen küçümseyenleri.
Ben senin karakterini çözdüm, hani bazı insanlar vardır, hep kendisinde en iyisini olmasını isterler sende işte onlardansın
Kayınvaliden kendini geliştirmemişse sanane ? Saçma sapan konuşuyorsun bide haksız olduğun halde insanlara tepki veriyorsun
Kimseyi biyerine takmıyormuş , biz seni çok takıyoruz zaten .

Konu sahibi madem sen doğrusun, herşeyi biliyorsun, yaptığın herşey doğru o zaman neden gelip buraya konu acıyorsun arkadaşım ?
Kendini bilmezin tekisiniz. Sanki biz sizin her yaptığınız harekete saygı duymak ve sizi savunmak zorundayız :??
65 yaşındaki bir kadına cahil, kendini geliştirmemiş, gözü kör , kokuyor, o gittikten sonra evi dezenfekte ettim falan??
Karşındaki sokak köpeği mi ya ? Allah senin gibilere vicdan versin, asıl bence sen ilk önce ruhunu dezenfekte et .
Senin gibi insanlara yorum bile yapmaya gerek yok ama yapım bu ben kaldıramıyorum , böyle insanları ezen küçümseyenleri.
Ben senin karakterini çözdüm, hani bazı insanlar vardır, hep kendisinde en iyisini olmasını isterler sende işte onlardansın
Kayınvaliden kendini geliştirmemişse sanane ? Saçma sapan konuşuyorsun bide haksız olduğun halde insanlara tepki veriyorsun
Kimseyi biyerine takmıyormuş , biz seni çok takıyoruz zaten .

Takmadığın için mesaja cevap veriyorsun sanırım canım...!

Evet pis yine aynı şeyleri yazıyorum eşim Allaha şükür kendini geliştirmiş ve temiz bir insan. Bir insana duş alın demek üstünü başını yıkayayım demek iç çamaşırını değiştir demek kötü bir şeymi ben bunları söyelediğimde sürekli dışlandım ve kötü kadın oldum.

Mecbur gelip kalacak ben istemiyorum demedim, sadece nasıl bir yol çizebilirim diye sormuşum bu kadar acımasız oluyorsunuz aklım almıyor.

Demekki temizlik konusunda oglunu egitebilecek kadar pis deilmis.Kaynanam bende kalmiyor ,ama kaynananiz yasinda insanlarla (pis,gelismemis diye tabir ettiginiz) meslegim geregi yan yanayim.. Ayrica siz kendinizi o kadar gelistirmis olsaydiniz bu tarz yorumlar yapmazdiniz...Iki dus almayla insan gelismez,yaninda beyinide havalandirmak temizlemek gerekir..

canım ben seni anlıyorum..ne şekilde olursa olsun ev ev üstüne olmaz.mecbursanız başka çare yoksa diyecek bir şeyim yok.sen eşinin yerine kendini koy.annen aşağılanıyor gidecek yeri yok..oğlundan başka kim sahip çıkacak.eşinle iyi bir iletişim içinde olursanız yıpranmadan bu konuyu aşarsınız.eşine destek ol bence.durumunuz iyiyse başka bir ev tutun kayınvalidene ..eğer bunu yapamıyorsanız kadını ortada bırakamazsınız.bir orta yol bulunacaktır.pisliğe gelince; bu bir alışkanlık ve görgü meselesi.kayınvaliden bundan yoksunsa bunu ona eşinle onu kırmadan, üzmeden yavaş yavaş empoze etmeye çalışın.zor olabilir ama dene derim.eşin anlayışlı ve iyi bir insansa sana yardımcı olacaktır.hadi bir adım sen at günah senden gitsin..sonra aşama aşama düşünürsün.belki bakmışsın sorun zamanla çözülmüş..üzme kendini ve motive olmaya çalış..mutluluklar dilerim:)

Canım yapmaya çalışıyorum kapı çalıyor diye korkmuş ve ben sigara içtiğim için çocuğun olmaz diyor ve eşimi dolduruşa getiriyor. Benim içtiğim sigara günde 3 taneyi geçmez akşamları yemekten sonra içerim ve daha bir sürü şey ben kabulleneceğim ama onunda bana uyum sağlamaya niyeti yok geçen geldiğinde iç çamaşırlarımdan birini giydiğini gördüm benden istese yeni alırım hep ona benimkiler size olmaz anne dedim ben senden daha zayıfım dedi yani anlayacağınız yaşayan bilir.

yaşayan bilir şüphesiz de size büyük görev düşüyor ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz durumunuz bu olmuş resmen gidemeyecegınıze göre bence oturun güzelce konusun calısıyormusunuz bilmiyorum ama evdeysenız daha kolay asabılırsınız bu durumu

Takmadığın için mesaja cevap veriyorsun sanırım canım...!

seninde takmadığın çok belli , yarası olan gocunur arkadaşım. Sabahtan beri tüm kötü yorumlara olumsuz cevap veriyorsun
O kadar cümleye anca bunu yazabilirsin zaten
Şuraya erdemlik edip '' evet haklısınız o şekilde konuşmamalıyım '' deseydin emin ol kimse sana bu kadar cümle söylemezdi.. !

Kapı çalıyor diye korkmuş ..
Bu kadar masumhane bir hareketten ne gibi bir kötülük çıkardınki ?
Sanki kadın yuvanı yıkmaya calısıyor, burada biz ne kayınvalideler gördük. Senin hergün şükür namazı kılman lazım ;)

Acıma duygusundan haberiniz varmı sizin.

Yaşlılara,büyüklere saygıdan.......

Bunlar insancıl duygulardır,

Yaşlı bir insana sokak köpeği muamelesi yapan bir insanında birilerinden acıma beklememesi gerekir.

Yaşlı bir insana sokak köpeği muamelesi yapan bir insanında birilerinden acıma beklememesi gerekir.

etme-bulma dünyası, oturup izleyecek artık.. 65 yaşında huzur evinde , yatalak bir insanda olabilirsin, esmerşeker'Cim.
biz sana kötülük olsun diye demıyoruz, kimsenin sana karşı bir alıp veremediğide yok.
Ama azcık düşün bakalım ? Hangimiz haklıyız ? ;)

konu sahibi arkadas

neden konuyu actıgın için pişman oldun,herkes aynı şeyleri söylemek zorunda değil ki sen yardım istedın bizde sana senın bakmadıgın acılardan bakarak yardımcı olmaya calıstık sanırım sinirlerin bozulmus yasadıgın olaylardan sonra

Benim haberim var allaha şükür canım senin başına gelince haberin olacakmı çok merak ediyorum bayan çok bilmiş.

Back