- Konu Sahibi esmerseker87
yürü beeeee....aynen katılıyorum sana....
Tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.
Allaha şükür ben sizin gibi anlamadan insanları yargılamıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürü beeeee....aynen katılıyorum sana....
Öyle ya da böyle arkadaş kayınvalide ile aynı evde olmak çooooooooooooooooooooooooook zor..Rabbim yardımcınız olsun..
Çalışıyor olmanız gerçekten avantaj..Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin..Gerçekten zor bir durum kayınvalideniz için de..2 Kadın 1 adam ve tercih edilmeyen istenmeyen olmak zor..Allah sabır Versin..EŞine de kızma bence ne de olsA Annesi iyi de olsa kötü de olsa annesi..Sabırlı ol inşallah düzelir her şey de kadın da evine döner..İkiniz içinde zor bir durum..
Öyle ya da böyle arkadaş kayınvalide ile aynı evde olmak çooooooooooooooooooooooooook zor..Rabbim yardımcınız olsun..
Çalışıyor olmanız gerçekten avantaj..Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin..Gerçekten zor bir durum kayınvalideniz için de..2 Kadın 1 adam ve tercih edilmeyen istenmeyen olmak zor..Allah sabır Versin..EŞine de kızma bence ne de olsA Annesi iyi de olsa kötü de olsa annesi..Sabırlı ol inşallah düzelir her şey de kadın da evine döner..İkiniz içinde zor bir durum..
Canım ben kimseye bir şey yansıtmıyorum inan sadece kendi içimde yaşıyorum ne eşime nede kayınvalideme bir yanlışım yok sadece çok zorlanacağım ve insanlara içimi dökmek istedim.
Çok zor inanın çok zor yapı olarak ben kimsenin kalbini kırmam kıramam kendi içimde yaşayacağım ama zor olacak bunu da biliyorum.
insanın bir düzeni vardır düşünsenize o düzenin yerini yeni yeni düzenler alacak örneğin gece tuvalete kalktığımızda no'luyor diye kayınvalidem de kalkıyor.
Elbette zor valla bir ara kayınvalidem her aşağı indiğinde bibloların yerini değiştiriyordu sinir oluyordum ona sanane demi ben öyle koyuyorsam öyledir..Benim evim benim düzenimmm..!!! yine sinirlendim![]()
Allah sabır versin..E düzelme imkanı yok mu hem eşinin kardeşleri var sanırım onlara dönüşümlü kalmaz mı..?
Seni çok iyi anlıyorum..Bende atlı üstü oturuyorum..Böyle bile çok zor tıkandığım çözümsüz kaldığım çok şey oluyor ki ay ev ciddi sorun..Ama umarım geçici olur..Sabret Rabbim bir çıkış yolu gösterir inşallah..Tavsiyem bu düşüncelerini eşin ile paylaşma..Temiz bir insan olmayabilir belki eşin bile farkında ama ne olur ise olsun annesi senin annene eşin böyle söylese kırılır ve sorun da çıkar emin ol..Herkesin annesi kıymetli bunu unutma..Seni yargılamıyorum sakın yanlış da anlama sadece öneri de bulunuyorum..
Üvey kardeşleri var canım bende kalacak mecbur ama inan zorluğunu kelimelerle anlatamam nasıl zor bir insan olduğunu herşeyi beğenmiyor yemek ya tuzsuz yada tuzlu olur dediğin gibi sürekli eşyaların yeri değişir yanı Allah'a dua ediyorum bana sabır versin diye.
Madem böyle bir durum ile karşı karşıyasın..Kabul et kendini yıpratma..Olanı iyileştirmeye bak derim çok fazla seçenek yok çünkü..Olan sana olur yıpratma kendini..Düzen konusunda konuş anne sen böyle yapıyorsun ama ben aradağımı bulamıyorum vs. gibi konuşsan ya da eşin konuşsa..
Eşin bir şey demiyor mu olumlu olumsuz..
Canım sorun bura işte kendine bile bakamıyor gözünün 1 görmüyor diğeri ise %70 görmüyor yani tedavisine çok geç kalınmış yarın öbürgün kör kalabilir yani neden kimse beni anlamıyor ben eşime annen pis yada anlayışsız demedim aslada demem burda sanal alemde içimi dökmek istedim ama herkes beni haksız görüyor siz benim yerimde olsaydınız napardınız acaba burda herkes yapamayacağı şeyleri konuşuyor.
Tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.
Allaha şükür ben sizin gibi anlamadan insanları yargılamıyorum...
Hahaha daha neler biz doğruları söylüyoruz sen yargılamıyosun doğru direk rencide ediyosun :)yazdıklarında belli
Ben sizin yerinizde olsamıdım nabardım ..
Zaten kaynanam mecbur geliceği için hiç kendimi üzmem mesela ben sanal alemde olsa yargılamamı, gözleri görmüyor olabilir yarına çıkcamız belli değilken o neden olmasın ...
Merhaba Kızlar,
Bu mesaja cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Ben 1 yıllık evliyim benim 2 kayınvalidem var benim kayınvalidemin çocuğu olmayınca kayınpederim başka bir kadınla evleniyor aradan gecen yıllar sonunda üvey kaynanamdan 2 görümcem ve bir kaynım olmuş allahın taktiri sonra eşim olmuş kaynanamdan.
Lafı uzatmadan benim kaynanam eşimin babaannesiyle oturuyor kayınpederim kaynanamı sevmiyor diğer eşine tapıyor o yüzden kaynanama geçen gün küfretmiş kaynanama defol git demiş kaynanamda ağlayarak eşimi aradı 2 saat konuştular ve sonunda eşim eşyalarını topla yarın gelip seni alacağım dedi telefonu kapattı.
Bende kaynanamı hiç sevmiyorum hatta onunla yan yana olmak bile beni deli ediyor 50 yıldır istanbuldalar ama kendini hiç geliştirmemiş hep kokuyor duş alın diyorum ama temizim diyor ve çok pis bize gelip kaldığı dönemlerde pisliğinden duramadım onlar gittikten sonra evi dezenfekte ettim ama şimdi gelip hep bizde kalacak düşüncesi beni deli ediyor kızlar sizce nasıl bir yol çizmem gerek ne yapmam gerek gerçekten dünden beri ağlıyorum çünkü benim özgürlüyüm kısıtlanacak bir yere gittiğimde onuda götürmek zorunda kalacağım dediğim gibi çok cahil üzülüyorum bir yandan ama dayanamıyorum.[/QC
Canım benim,
Sen de haklısın ama aynı durumda sen olsaydın anneni ne yapardın???
Mesela annenin akıl sağlığı yerinde olmasaydı? Ya da Allah korusun kendi işini yapamayacak halde olsaydı? Empati kur. Anneni sokağa atar mıydın?
Dini inanç seviyeni bilemem ama yaptığın bu iyiliği Allah, Doğa Ana, Tanrı -her ne ise inancın- emin ol görür. Hepsi sana geri döner. YArın bizim ne olacağımız belli değilken bence hiiç sorun etme. Gün olur devran döner. Bak bakalım sen hasta olsaydın o kadın sana bakmaz mıydı? O bi ana,bunu unutma. Kocanın anası, ona bu yaşa kadar o bakmış, altını temizlemiş. Böyle düşün.Şikayet etmiş mi?YOK!!
Yarın şartların ne olacağı belli olmaz. Sen al onu, sesde çıkarma, kocana da saygısızlık yapma
Bu arada ben ööle ev hanımı falan da değilim. Avukatım ve bu fikirlerdeyim. Ekonomik olarak özgür de olsam hatta biçok açıdan bayaaaa bi özgür de olsam kocamın annesi benim de annemdir.
Dünya da yaptığın her iyiliğin karşılığını daha öbür dünyaya kalmadan alırsın canım.
Yeni ailen hayırlı olsun. Bi süre dene, eğer durum gercekten coook vahimse o zmn bi daha yaz bakalım. Bi hal çaresine bakalım))
Hangi doğru acaba? Sana göre doğru bir şey demiyorum size umarım aynı şeyler sizinde başınıza gelir ve çevrenizdeki insanlarda sizin vermiş olduğunuz tepkiyi size verir.
Siz zaten benim yerimde olamassınız benim yapmış olduğum fedakarlığı asla yapamazsınız.
Kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok bunu hatırlatmana gerek yok...!
Neediyosun yaa sen kimsin sen beddua salıyosun allah senn gönlüne göre versn desem sana yeter senn gibi bi insanın gönlünden geçende iyi bişey olmaz zaten sana en iyi yakışan beddua bu olur ..