- Konu Sahibi esmerseker87
Hiç ama hiç kusra bakmayın siz haksızsınız daha 1 yıllık evlisiniz ama yaptıklarınıza bakın sevmem,cahil ,kokuyor ne kadar ayıp !
İnsanlar kimseyi yargılamamalı en önce kendine bakmalı onunda sizde beğenmediği bir sürü özellik vardır daha sadece 1 yıllık evlisiniz eşiniz kendi annesini sizin yuzunuzden evemi almıcak sonuçta annesi empati kurmanızı öneririm ...aynısı sizin anneniz olsaydı ve eşiniz kokuyor, cahil deseydi kesn kavga çıkarırdınız demi?Olumlu düşünün çocuğunuza bakar yardımcı olur size eşinize byere gdersenz kaynananız bakar veya kadın kendine ev tutar çok kalmadan gider kimse kimseyi 1 yılda tanıymaz birde konu açmışsınız bunun için kaynanayla yaşamak zordur belki bilmiyourm ama gerçekten ne olursa olsun eşinizin annesi eşinizin hatrı vardır daha olumlu düşünürseniz herşey daha iyi olabilir !
Ben sadece senin yazdığını okudum belki diğer kişilerde yani verdiğğin cevplarda başka şeylerde vardır ama bakmadım yine konunun içinde başka bişey varsa bilemem sen kimseye sorma ozaman kendi kalbinden ney nasıl geçiyosa öle davran arkadaşım ..