- Konu Sahibi esmerseker87
Bekarken annemin yan komşusu bi teyze vardı 75 yaşında gümbür gümbür bi kadın torunlarına çocuklarına gelinlerine bayılır onlar geleceği zaman 1000 çeşit yemek yapar yeni gelin gibi temizlik yapar falan, ama nedendir bilmem gelinleriyle pek arası yok (tabi içini bilemem kimsenin) büyük gelini bigün bu teyzeye demişki aman kendine iyi bak hasta falan olursan sana ben bakmam, Allahın işi ya bu gelin bikaç ay sonra rahmini aldırmak zorunda kaldı, ameliyat oldu bizim teyze 1 ay bebek gibi baktı gelinine, çocukların bakımını evin çekip çevrilmesini sağladı, gelin kızı biraz toparlanınca geldi evine, arkadaşın dediği gibi kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz ama bu tarz düşüncelerle kendimizi boğup ezdirmeninde alemi yok heleki eşin senin babana surat sallarken, herşey karşılıklı nalıncı keseri gibi hep bana hep bana olmaz, yazılarını çok ılımlı buldum asla bakmam istemem gibi bi havan yok, ki daha 1 yıllık evlisin en güzel zamanlar eşinle baş başa kalmak isticeksin haklı olarak, kayınvaliden bu saatten sonra radikal değişikliklere kapalıdır ama sizin evinizde yaşayacaksa kendine çeki düzen verecek azcık, yıkanması giyinmesi konuşması ölçülü olacak, bunu uygun bi dille anlatırsın ya da eşine söylersin o annesine anlatır hakkında hayırlısı olsun güzelim