Allahim ya benim canimi alsin ya kv kpin...

Benim uzun zamandır depresyon sorunum var ve kendimi toplayamiyorum zaten ve bütün sorunlar bu insanların hayatima girmesiyle başladı. Normalde ölümü temenni eden yada ölüm için beddua eden biri değilim. Ama bu yazdıklarım değil artık genelleme yapıyorum ben ve bıktım yalancılıkla ithamdan iftiradan umursanmamaktan. Rest çektim gitmiyorum bi daha dedim ama duramıyorum çünkü biliyorum ki benim olmadığım yerde eşimide takmazlar. Bişey olmaz derler. Baslik için uzgunum okuyunca garibime gidiyor şu anda. Paranoya yapıyorum düşünsenize ölüp gitsem cocugum temelli onlarda kalacak diyorum Allahım esirgesin

Her detayı yazmadım yanlış anlamayın selamsız girmek falan yok. Yüzeysel olarak gözlerine batan şeyleri yazdım sadece. Çok geçmiş olsun anlayisiniz için sağolun. Ya diyorum ya zaten bebeğim alerjik ve 1 haftadır ilaç kullaniyor. İyice düştü gitti. Amcasının şişesiymiş noluyomus hastalıkmi bulaşıyomuş hemen. Ya ben bile opmuyorum kızımın ağzını ama onlara soyleyince aynı laflar sen çok biliyorsun gelme o zaman çocuğu da gonderme diyolar

Keşke yaşadıklarım yazdıklarım gibi basit ve abartılı olsa. Evet dolmuslugum var ama ben biseyleri düzeltmeye calismamda hep bi batan hareketleri oldu ve hep de bahane olarak beni sucladilar. Ben artık suçlamaktan hatalarini kabul etmeyen insanlara tahammul gostermekten yıprandım

Çok teşekkür ederim. Gerçekten bunalim geciriyorum artık. Adabimla konustum o gün dedim ben senin yetiştirdiğin çocuklara laf etmiyorum tamam 5 tane büyütmüşsün. Ama buda benim cocugum. Normal değil hasta hassas. Defalarca güzellikle söyledim onu verme sunu yedirme o pis şeyi eline verme ağzına verme siyer anlamadin dedim niye şimdi azar algiliyosun? Kp coştu onun ne üzerine vazife anlamadım. Ben kvye niye yengemle konusmadin diyorum cevabı kp veriyor senin yengen küçük niye önce o konusmuyor diye bağırıyor. Annemlerle aranızda bişey yok gelip gitmiyosunuz zaten bari bi yerde karsilasinca akrabalarima tavır yapmayın diyorum kvye. Yine kp bagirarak cevap veriyor önce senin anan baban çıkıp gelsin onlar niye gelmiyor falan ya gidin demiyorum zaten dedim gitmeyin hala bağırıyor bana. Ben bu kadar geçimsiz insan görmedim. İlk eve girince dedim ya elimdeki poşetleri masaya koydum onlar bisküvi falan aldım. Kendime 5lı içiçe saklama kabı almıştım masaya koyunca ses yaptı diye masaya çarptı poşetleri oldu adım. Halbuki dinleselerdi beni anlarlardi.Ya herşeyim gözlerine batıyor. gidiyorum az oturdu. Gitmiyorum gelmedi. Yemek yemiyorum yemedi yiyorum şunu az yedi bundan hiç yemedi. Ya benim çocuğum üzerindeki haklarımdan feragat etmemi istiyor eşım oraya gidince. Kucağına bile alma kusuyorlar alınıyorlar diyor. Ya bu kadar kıskançlık olur mu? Zaten kv yine tehdit etti o gün, eğer iki gün sonra çocuk orda şunu öğrendi halaları şunu öğretti bu kötü ahlak edindirdi diye duyarsam asla yüzünüze bakmam gelmem diyor. Ben kalkıp kızlarının ne kötü huyları alışkanlıklari olduğunu söylesem utanır yuzume bakmaya hala beni bastırmaya çalışıyor

Canım irtibatı kes cahile laf anlatamazsın cahil insan asla kendi hatasını görmez hep kendini haklı sanır ben görüşmüyorum sildim

Eşinin hatrı için katlanmak zorunda mısın net görüşme artık ne hatrı ya iyice çirkef bunlar

Bak güzel kardeşim belli ki bu aileyle görüşmek sana iyi gelmiyor psijolojini bozmuşlar artık ne hatrı ya irtibatı kes görüşme

Ayy canım ne demek kucağına bile alma küsüyorlar kumese girsinler inşallah deli manyak dolu memleket ya tövbeler olsun. Kendi cocuklarinin ne pislik olduklarını biliyor demek ki uyarıyor ogretirlerse lafını etme diye ayy daraldim gitme tatlım wallahi bak gitme koca hatırı surda kalsın pek lazim degil. Önce evlat kim ne derse desin çocuğuna aleni zarar veriyorlar bugün maddi zarar, az buyusun manevi zararda baslar küfürler, vurmayı sovmeyi ogretmeler . Cocugundan sen sorumlusun ona bi çocuk olarak bakma İNSAN yetiştiriyorsun ağzına iki mama vermeyle olmuyor bu işler önce bunu anlasinlar. Ayy çok bile konuştum gitme gitme gitme çocuğun için yine gitme günahtır ya

Bende başkalarının yanında uyarılsam yaşça küçük birinden bende çok bozulurdum kusura bakmayın çocuk büyütürken bazı şeyleri görmezden gelebilirsin
Karşı tarafta hata var ama sizde çok masum değilsiniz bence birde bu büyüklerle ilişkilerde karşı karşıya gelip sen şöyle yaptın ben böyle iyiyken demek de gerçekten çok saçma
Eşinizin hangi tarafta olmasını bekliyorsunuz annesi babasını mı atsın yoksa sizi mi?

Sanki biraz fazla soylenmissiniz gibi geldi..grip olmuş bebek burdan kaptı demeniz hoş olmamış. Suçlar gibi..bebek bu her yerden hatta belki sizden bile kapmış olabilir.grip değilseniz bile o virüsü taşıyor olabilirsiniz.
Şişenin kapağını açarak vermesi aslında daha iyi.kapak açılacak olursa boğazına kaçar çocuğun. Yani kv niz doğru yapmış. .saç yoldurma oyunu hep vardır nedense ben hiç üstünde durmam.
Neyse bence kv ile biraz empati kurmalısiniz gibi geldi bana.onlarin torunu o bebek..

eşinin annesini güzel bir dille uyarması lazım. güzel bir dil derken anladınız siz onu

söz konusu bebeğim olduğunda kimseyi tanımam. ALLAH tarafından o bebeği korumak annesine verilmiş. sırf eşimin annesi diye savunmasız bebeği zır cahilin eline teslim edemem

söz konusu bebeğim olduğunda kimseyi tanımam. ALLAH tarafından o bebeği korumak annesine verilmiş. sırf eşimin annesi diye savunmasız bebeği zır cahilin eline teslim edemem
Kendin bilirsin
Zır cahil falan değiller ayrıca çocukların ana baba ile kurdukları bağ gibi büyük babaları ve büyük anneleri ile kurdukları bağ da çok önemli
Vücudun sağlığı sıhhati gibi ruhlarının da onların sevgisine ilgisine ihtiyaçları var.
Kendiniz bilirsiniz ister dikkate alın ister almayın söylenenleri

Canım irtibatı kes cahile laf anlatamazsın cahil insan asla kendi hatasını görmez hep kendini haklı sanır ben görüşmüyorum sildim

Hatalarını görmedikleri gibi bide bana baskı yapıyorlar. Biz ana evladi değiliz zaten. 1 aylık gelinken büyük kizlari benim uzerime yürüyüp hakaretler yağdırdı ona kılıf buldular hemen. O panik atakmis o öyle çok heyecanlı biriymiş dilindeymiş sadece içinde kötülük yokmuş. Ama ben neyim? Gelin.... En çok da o zoruma gidiyor zaten. Ben o görümceyle konuşmuyorum 2 senedir. Babası beni azarlarken tam karşıma geçip gözünü bile kırpmadan beni izledi.. Allahım görüyor biliyor herşeyi ben Rabbime havale ediyorum hepsini. Kendileri gibi insanlarla karşılaşırlar insaallah

Sen bence doğumdan sonra depresyona girmışşin ,herşey sana batıyor herseyi büyütüyor kendini yipratiyosun ,sessiz biri olduğunu sanmıyorum ,haline şükret o şeyler problem bile değil ALLAH canımı al diyecek

evet ben bilirim. sizin çocuklarınızı ALLAH korusun. belliki sadece ALLAHa emanetlik yaşıyolar

ama kv ne yapsa bi uyarıda bulunmuşsunuz .. ne kadar hatalıda olsa çocuğun Can'ına zarar bir durum yok.. uyarı bir kere yapılır kesin ve net olur ancak o zaman anlamlı olur zaten .. üslubunuz gereği kp kv çok suçlu olsalarda onları haklılık payı vermişsiniz .. görüşmeyin daha iyi.. burada kendinizi öldürcek birşey yok

Yani ben ölümcül bir durum göremedim ortada yani kimsenin ölmesine gerek yok ki. o sizin evladiniz tabikide cevrenizdekileri ona davranislari konusunda uyarmaniz en dogal hakkiniz. Ama ne soylediginiz degil nasil soylediginiz olay. biraz daha alttan alip biraz daha samimi bir dil kullanirsaniz aranizdaki buzlar erir. Siz bir adim atarsaniz onlarda bir adim gelir belki. Yasli basli insanlar cok gormemek lazim aslinda kim bilir nasil bir hayat yasadilar zor yani. Baktiniz hic olmuyor araya mesafe koyarsiniz ama bence biraz cabalamalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…