- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Sizi de çok masum görmedim.kadının her hareketi batmıherşeye laf söylemişsiniz
..
Sizin cocugunuzsa onunda torunu.
Tabi uyarın ama,herşeye de müdahale edilmez....
Öfkeniz objektif bakmanıza engel olacak kadar büyük bir perde oluşturmuş. Her ilişkide karşılıklı hatalar olabilir ama sizin çocuğunuzla onların, sizden bağımsız bir ilişkisi var ve belki çocuğunuz akrabaları hakkında sizin gibi düşünmeyecek ileride. Torunları ile kurduğu ilişkilere bu kadar müdahil olmamanızı önerebilirim. Empati yapmayı deneyin, siz bir çocuk büyüttünuz ve torununuzla ilişki ve davranışlarınız konusunda çocuğunuz ya da eşi tarafından azarlarsanız ne hissedersiniz? Mevsimsel hastalıklar gelip geçicidir ama aile arasındaki kırgınlık kalıcıdır. Bence bu açıdan da bakın. Bir de ölümün seçenek olmadığı çözümler de var hayatta!
Konusmanız aynen bu yazdıgınız sekılde mi
Bebeğiniz kendi annenizin evine gttiğinde hasta olsaydı yıne soranlara tavırlı tavırlı burdan kaptı mi diyeceksıniz
Cocuk bu ya heryerden hersey kapabilir
Uslubunuz cok sert geldi bana hep tepki hep tersleme
Yazarken anlatırken bile dövecek gbi yazmıssınız
Madem surat asacaktız gtmeseydınız
Ya şimdi açıkcası kvalidenin yaptıkları bana çok ekstrem bir şey gelmedi . Yoldursun oğlunun saçını bu çocuk hiç mi kimsenin saçını çekmeyecek ne bileyim :) bir gün gelip şaşallardanda su içecektir illaki?. Genel olarak bu kadar titizlenmeye gerek var mı bilemiyorum. Bir de bu tarz insanlar daha müdahaleci olurlar zaten genel olarak.Siz karıştıkça onların inadına yaptığını düşünmüşlerdir.
Bu insanları üç aşağı beş yukarı çözmüş olmanız lazım, bir şeyi bilmek yetmez, ilmin siyaseti şart der hep babam. Madem görüşecekseniz siyaseti yapıp siz yöneteceksiniz bu insanları. Eşinizden bir şey beklemeyin burda bi ton konu okuyoruz kaçtanesinin kocası becermişte karısını ezdirmemiş?
Sürünceksin savaş boyalarını. Vaziyet bu. Kvaliden senin gıcığına iş yapıyorsa sende onun gıcığına yap, laf sokmaysa laf sok.
Ne kendini üz, ne açık seçik birbirinize girin, aranızda da bir mesafe olsun.
Her durumu yaşayan bilir elbette ama olay hata cetelesi tutup kimin daha haklı olduğu noktasına gelirse bu çözüm değil, sorun odaklı bir yaklaşım olur. Gerçek olan sizin eşinizin anne babasıyla kronikleşmiş bir sorununuz var. Bence önünüzde iki yol var: Ya mevcut tutumunuzu devam ettirip ilişkinizin kör topal gitmesini hatta tıkanmasını tercih edeceksiniz tek tesellimiz de "ama ben/biz haklıyiz" olacak. Ya da haklı olmayı huzurlu olmanın önüne koymayacak, onların olumlu taraflarını görmeye çalışarak uzlaşmacı bir tutum benimseyeceksiniz. Ben sizin yerinizde olsam ikinci yolu tercih ederdim.Evet kırgınlık kalıcı doğru ama haklı olan biziz öncelik hep bize ait bizim kusurlarimiza laf etmeyeceksın senin öyle bi hakkın yok dediler bana ben ne yaptım? Benim kızımda besin alerjisi var ben korkuyorum vermeyin diyorum ondan böyle uyarı yapıyorum diyorum demeyeceksin diyorlar. Tek çocuk büyüten ben değilmişim. Onlar küçükken herşeyi veriyorlarmis bişey olmuyomuş kaç tane çocuk bakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?