- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 45
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Ben gerçekten nasıl insanların içine düştüm kafayı yicem artık bunaldim bıktım oldurucem kendimi bu pislik insanların fesat kalplerinden gına geldiönceki konularımı okuyan varsa bilir belki. Kvyle aramda tatsızlıklar oldu. Dün onlara gittik ben doğal olarak kırgın olduğum için konuşmadım. Yaptıklarımı sıralıyorum
Uzerimi çıkarıp bisküvi posetini masaya koyup içeri geçtim
Eşimin teyzeside oradaydı selamlastik bana bebek gripmis nasıl oldu nerden falan deyince bende söyledim burdan kaptı diye. Sonra Kv. Çay içerken bebeğimin agzina parmağını sokup şeker verdi. Bişey verme ağzına dedim. Sonra kucağına alıp kaynimin saçlarını tutturdu yol kızım yol diyerek. Ben de görümceme ebru söyle yoldurmasin zaten öyle bi huyu yoktu alistirdi çocuğu dedim. Sonra gitti boş şu şişesi getirdi eline oynasın diye sonra ağzını açtı şişenin kızımın ağzına veriyor. Kızdım biraz niye ağzını açıyorsun vereceksen kapagini kapat dedim.
Sabahın sekizinde eşimi arayıp ağızlarına geleni saymislar karına söyle bi daha beni azarlamasin ben hiç mi çocuk buyutmedim çok biliyor falan. Poşeti masaya carpmis baban diyo. Bi daha emanet etmeyin o zaman oda gelmesin çocuğuda getirmesin bende gelmem. Akşam eşim anlattı direttim gidip konusucam diye. Salagim bende diyorum ki kv kpi doldurdu kesin. Gittik meğer tam tersi gece zorla kvyi uyandırmış seni azarladı o kadr laf etmedin diye doldurmuş. Allahım bana neler saydi ayağa kalktı bağıra bağıra laf saydı saygısızmisim azarliyomusum ben karısını. Azarlamiyorm ben uyariyorum dedim anneme babama karsida böyleyim dedim yok efendim ben çok biliyormusum da zaten çocuğu rüzgârlı havada çıkarıp ben hasta etmişim onların üstüne atıyomusum. Suratım anca asikmış. Dedim kırıldım yengemle konusmadin diye zaten ailemle iletişim yok gelip gitmiyosunuz bari yolda belde akrabalarımı görünce yalanda olsa samimi davransaniz nolur dedim kvye. Kp kalktı yerinden bağırıyor önce senin anan baban kalkip gelsin onlar niye gelmiyor. Dedim niye öncelik bekliyosunuz annem hasta benim dedim. Biliyorm zaten sen karistiyosun herşeyi dedi. Bi kez babam beni onlara birakmisti kapıya çıkıp davet etmedi kp, babam da rahatsızlila vermeyim diye girmedi. Meğer ben babama fisir fisir birşeyler demişim babamda girmemiş hemen gitmiş. Vallahi bişey demedim dedim sen çıkmadin kapıya dedim aynı şekilde eşimde dedi yok baba yeminle bişey demedi kpim senin kapıya çıkmanı bekledi diyo kp hala bana yalan söyleme beni kandiramazsin diyo. Kendimi dakikalarca savunmaya çalıştım ama sonunda sadece boşa konuştuğumu gördüm 1 saat boyunca susup onları dinledim.. Eve geldim ağladım ağladım eşim tek kelime bile etmedi bana l. Yalandan bile olsa..
Bir ömür geçer mi bu insanlarla sırf eşimin hatri için bilmiyorum....
Onlar çocuğunuzun babaannesi ve dedesi.. Bu kadar sınırlandırmaya hakkınız yok Çocuğunuza dövmedi,çocuğunuza vurmadılar ya ? Böyle şyleri takmayın bu kadar kafanıza. Güzelikle söyleyn. 'Ağzına şeker verme' Yerne ' Anne şeker vermesen çok iyi oluır,zaten ilaç kullanıyor' diyebilirsiniz. Bu uslupta konussanız hep belki olaylar hiç buraya kadar gelmeyecek. Ben onları korumuyorum. Ama ortada huzurunuzu bu derece bozacak bir şey göremediğim için böyle yorum yaptım kardeşim.
Noktali yeri anlamadim?
Şirretlik parayla değil işte. Ne derdi varsa seninle çözsün ne diye babana şikayet ediyor utanmaz kadın .
Görüşmemekle en doğru kararı almışsınız
Bu ne çirkin bir konu başlığı.Kendinin veya başkalrının ölmesini istemek nasıl bir duygudur.Ne var ortada.Zulüm mü eziyet mi küfür mü,ahlaksızlık mı...Ben gerçekten nasıl insanların içine düştüm kafayı yicem artık bunaldim bıktım oldurucem kendimi bu pislik insanların fesat kalplerinden gına geldiönceki konularımı okuyan varsa bilir belki. Kvyle aramda tatsızlıklar oldu. Dün onlara gittik ben doğal olarak kırgın olduğum için konuşmadım. Yaptıklarımı sıralıyorum
Uzerimi çıkarıp bisküvi posetini masaya koyup içeri geçtim
Eşimin teyzeside oradaydı selamlastik bana bebek gripmis nasıl oldu nerden falan deyince bende söyledim burdan kaptı diye. Sonra Kv. Çay içerken bebeğimin agzina parmağını sokup şeker verdi. Bişey verme ağzına dedim. Sonra kucağına alıp kaynimin saçlarını tutturdu yol kızım yol diyerek. Ben de görümceme ebru söyle yoldurmasin zaten öyle bi huyu yoktu alistirdi çocuğu dedim. Sonra gitti boş şu şişesi getirdi eline oynasın diye sonra ağzını açtı şişenin kızımın ağzına veriyor. Kızdım biraz niye ağzını açıyorsun vereceksen kapagini kapat dedim.
Sabahın sekizinde eşimi arayıp ağızlarına geleni saymislar karına söyle bi daha beni azarlamasin ben hiç mi çocuk buyutmedim çok biliyor falan. Poşeti masaya carpmis baban diyo. Bi daha emanet etmeyin o zaman oda gelmesin çocuğuda getirmesin bende gelmem. Akşam eşim anlattı direttim gidip konusucam diye. Salagim bende diyorum ki kv kpi doldurdu kesin. Gittik meğer tam tersi gece zorla kvyi uyandırmış seni azarladı o kadr laf etmedin diye doldurmuş. Allahım bana neler saydi ayağa kalktı bağıra bağıra laf saydı saygısızmisim azarliyomusum ben karısını. Azarlamiyorm ben uyariyorum dedim anneme babama karsida böyleyim dedim yok efendim ben çok biliyormusum da zaten çocuğu rüzgârlı havada çıkarıp ben hasta etmişim onların üstüne atıyomusum. Suratım anca asikmış. Dedim kırıldım yengemle konusmadin diye zaten ailemle iletişim yok gelip gitmiyosunuz bari yolda belde akrabalarımı görünce yalanda olsa samimi davransaniz nolur dedim kvye. Kp kalktı yerinden bağırıyor önce senin anan baban kalkip gelsin onlar niye gelmiyor. Dedim niye öncelik bekliyosunuz annem hasta benim dedim. Biliyorm zaten sen karistiyosun herşeyi dedi. Bi kez babam beni onlara birakmisti kapıya çıkıp davet etmedi kp, babam da rahatsızlila vermeyim diye girmedi. Meğer ben babama fisir fisir birşeyler demişim babamda girmemiş hemen gitmiş. Vallahi bişey demedim dedim sen çıkmadin kapıya dedim aynı şekilde eşimde dedi yok baba yeminle bişey demedi kpim senin kapıya çıkmanı bekledi diyo kp hala bana yalan söyleme beni kandiramazsin diyo. Kendimi dakikalarca savunmaya çalıştım ama sonunda sadece boşa konuştuğumu gördüm 1 saat boyunca susup onları dinledim.. Eve geldim ağladım ağladım eşim tek kelime bile etmedi bana l. Yalandan bile olsa..
Bir ömür geçer mi bu insanlarla sırf eşimin hatri için bilmiyorum....
Canım diyorum ya daha önce defalarca dedim güzel dille. hatta eşime soylettim. gorumceme soylettim bana alinmasınlar diye. ama anlamıyor kadın. ya aşağılamak için söylemiyorum ama benim kp çöp topluyo. ve bulduğunu eve getiriyor. kv o pis oyuncakları olsun ev esyalarini olsun silip evine koyuyo. ne halt ederse etsin ama bazen çocuğun eline veriyor. benim neden bu denli bi tepki verdiğimi anladınız mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?