- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
öncelikle Allah sizin canınızı alsa, o çocuğuna ne olacak?
ne kadar büyük laflar bunlar
insan ağzından çıkana dikkat etmeli
şeker-şaşal 'ı bu kadar önemserken nasıl Allah benim canımı alsın diyebiliyorsunuz anlamıyorum
ayrıca başkaları için de Allah canını alsın demek çok yanlış, siz kimsiniz ki şart koşuyorsunuz???
aslında ben sizi yazdıklarınız kadarıyla baştan sona haklı buldum (konu başlığınız hariç)
fakat şu attığınız başlığı atabilmek için sizde de bir tuhaflık olması lazım
o başlığı atmamaış olsaydınız yorumum şöyle olurdu:
kesinlikle, babaanne-dede torun ilişkisine çok müdahale ediyorsunuz diyenlere katılmıyorum
ben aşırı titiz biri değilim
fakat asla çocuğumun ağzından öpülmesini, ağzına başka birinin şaşalının verilmesini, şeker verilmesini hiç istemem, aynen tepki veririm ve tekrarlanıyorsa da oraya gitmem
yazık çocuğun poposu bile yara olmuş
küçücük çocuğa saç yoldurmak genelde eski insanların adetidir, bunu çok önemsemeyin
zaten ailenin size karşı tutumu da ortada
son derece saygısız bir tutum var ortada
bence resti çekme zamanınızdır
gitmeyin, görüşmeyin
eşiniz de ortamı dengede tutabilmeyi öğrensin bi zahmet
gerekirse eşinize de rest çekin
fakat o başlığı atabilmiş olmanız yazdıklarınızda kendinizle ilgili eksiklikler olduğunu düşündürtüyor bana...
Benim uzun zamandır depresyon sorunum var ve kendimi toplayamiyorum zaten ve bütün sorunlar bu insanların hayatima girmesiyle başladı. Normalde ölümü temenni eden yada ölüm için beddua eden biri değilim. Ama bu yazdıklarım değil artık genelleme yapıyorum ben ve bıktım yalancılıkla ithamdan iftiradan umursanmamaktan. Rest çektim gitmiyorum bi daha dedim ama duramıyorum çünkü biliyorum ki benim olmadığım yerde eşimide takmazlar. Bişey olmaz derler. Baslik için uzgunum okuyunca garibime gidiyor şu anda. Paranoya yapıyorum düşünsenize ölüp gitsem cocugum temelli onlarda kalacak diyorum Allahım esirgesin