ben açıkçası neden görümcene msj attığını anlamadım... saygısızca davranan,yalan söyleyen o.
Böyle yaparsan her zaman üstüne çıkmaya çalışacaktır.
Ben olsam bunu gayet ciddi bir şekilde söylüyorum eşimin desteğini alırım bu konuda... zaten abisi 1 kere doğum gününe gitmesin,3-5 gün surat assın ozaman sana her dalaştığında abisinide kaybediceğini anlar ve ayağını denk alır.
Eşinide senin anlattığın gibi destekçi görmedim sana bu son olayda.
sana haklısın vs diyor ama bir taraftan diğerlerinin gönlünü almaya çalışıyor.Kayınvalide kayınbabaya tabi gidiceksin suçlu olmasanda yaşananlar için üzgün olduğunu göstermeye,gönül almaya...
Ama görümce nedir ya... maça çağırıcakmışsınız bir de pasta kesicekmişsiniz.Bence zaten şımartılmış yeterince bir de siz tepenize çıkarmayın yoksa bu olaylar tekrarlanır gider.Muhattap olmayın eşinde sende düzelir.
Benimde var bir görümcem eşimle henüz çıkarken beni arayıp küfür etmişti üstelik sadece 1 kere tanışmıştık bir görüşmemiz konuşmamız yoktu.Nişanlıyken abisine söyledim ama şikayet eder gibi değil.Abisi bir güzel parparaklamış sonradan duyduğuma göre.Şimdi evlendik görsen inanılmaz saygılı sanki ablasıyım ama bende mesafeyi hiç bozmadım.Dertlerini dinleyip yardımcı olacak kadar yakın fakat laubaliyete dökemeyeceği kadar uzak duruyorum.Gerçi yakın olsaydıkta cesaret edemezdı belkıde sonuçta abisine inanılmaz düşkün ve abisininde bana yapılan saygısızlığı cevapsız bırakmayacağını bilir.Kayınvalidemi kayınbabamı idare ederim ki zatende ediyorum ama görümce asla.