Benim ailem çok yobaz hadi namazı geçtim hadi herşeyi geçtim herşeyden önce benim ailemin anlayışı koca evine gelinlikle girersin kefenle çıkarsın bu kafadalar yani hadi boşandım bunlar beni yanına asla almaz öyle insanlarMadem kandırılmışsınız, kırmızı çizginiz olan bir durum var ve uyulmuyor neden çocuk yaptınız ki? Bahane etmeyin onu. Ya bu diyardan gidiceksiniz ya bu deveyi güdeceksiniz. Çocuk için mutsuzluğa katlanılmaz. Yıllarca maruziyet arttıkça o iş senin için nelere katlandım’a dönüyor. Bu hissi çocuğa yüklemek çok daha kötü boşanmaktan.
Müdahale etmiyorum siz namaz olan kısmına takılmışsınız onun dışında olan şeyler de var örnek olarak beni kısıtlaması. Cıvık biri dememdeki maksat da asla ciddiye almıyor insanı bir kulağından giriyor birinden çıkıyor vurdum duymaz yani yedi yaş küçük erkek kardeşi buna ağır laflar söylüyor yine de bunun umrumda olmuyorAllahla onun arasında olan bir duruma siz neden müdahale ediyorsunuz ki ? Kılar kılmaz size ne.
Dürüst değil ahlaksızın teki derseniz onu anlarım.
Bu kırmızı çizgi olayı bana biraz garip geldi.
Eşinizin size cıvık olduğunu düşündüren şeyler nedir ? Bu kısmı açarsanız daha anlaşılır olur.
Bunları kendisiyle muhakkak konuşmuşsunuzdur. Ne tepki veriyor?Müdahale etmiyorum siz namaz olan kısmına takılmışsınız onun dışında olan şeyler de var örnek olarak beni kısıtlaması. Cıvık biri dememdeki maksat da asla ciddiye almıyor insanı bir kulağından giriyor birinden çıkıyor vurdum duymaz yani yedi yaş küçük erkek kardeşi buna ağır laflar söylüyor yine de bunun umrumda olmuyor
Yani şöyle namazına takılmayın bende çok takılmıyorum ama evlenmeden önceki bütün taliplerime sorduğum tek soru namaz kılıyor musunuz olurdu ondan bahsediyorum Evet eşim beni sever yani hissettiriyor bunu iyi babalık da yapar ama çok anneci ailesini çok tutarPeki onun namazı neden sizi ilgilendiriyor ki? Allahla onun arasında olan bir durum. Sizi ilgilendiren şey size iyi bir eş mi? El üstünde tutuyor mu? Çocuğuna iyi babalık yapıyor size bakıyor mu? Vıcıklık ne gibi mesela?
Mesela ne yapmasınız istiyorsunuz? Kardeşini dövmesini öldürmesini falan mı? Bizler de kardeşlerimize yeri geliyor tonla laf söylüyoruz e alttan almasak ne olacak? Hala anlatamıyorsunuz. Sizi hangi konuda niçin kısıtlıyor?Müdahale etmiyorum siz namaz olan kısmına takılmışsınız onun dışında olan şeyler de var örnek olarak beni kısıtlaması. Cıvık biri dememdeki maksat da asla ciddiye almıyor insanı bir kulağından giriyor birinden çıkıyor vurdum duymaz yani yedi yaş küçük erkek kardeşi buna ağır laflar söylüyor yine de bunun umrumda olmuyor
Mesela hangi olaylarda ailesini tutuyor bu çok önemli. Bazen biz hırsımıza yenik düşüp kendi haksız olduğumuz konularda dahi eşlerimizin bizi desteklemesini isteriz ama o işler öyle olmuyor.Yani şöyle namazına takılmayın bende çok takılmıyorum ama evlenmeden önceki bütün taliplerime sorduğum tek soru namaz kılıyor musunuz olurdu ondan bahsediyorum Evet eşim beni sever yani hissettiriyor bunu iyi babalık da yapar ama çok anneci ailesini çok tutar
peki ailen yanina almasa senin kizina iyi kotu bir hayat verecek imkanin var mi?Benim ailem çok yobaz hadi namazı geçtim hadi herşeyi geçtim herşeyden önce benim ailemin anlayışı koca evine gelinlikle girersin kefenle çıkarsın bu kafadalar yani hadi boşandım bunlar beni yanına asla almaz öyle insanlar
Mesela dışarı tek çıkmama izin vermiyor veya birinde yatıya kalmama izin vermiyor anneme de ablamlarada arkadaşlarıma zaten hiç hiç vermiyorMesela ne yapmasınız istiyorsunuz? Kardeşini dövmesini öldürmesini falan mı? Bizler de kardeşlerimize yeri geliyor tonla laf söylüyoruz e alttan almasak ne olacak? Hala anlatamıyorsunuz. Sizi hangi konuda niçin kısıtlıyor?
Şöyle benim haklı olduğum bir konuda ailesiyle tartışmaya girdiğimde bırak beni tutmayı orta yolu bile bulmuyor mesela şöyle bir örnek vereyim kaynanam benim zayıflığımdan çok vurur bunu o da biliyor ama yine de annesini savunuyor ya şuan aklıma gelmiyor ama bana bir keresinde ben annemi babamı asla sana değişmem demişti benim çok zoruma gitmiştiMesela hangi olaylarda ailesini tutuyor bu çok önemli. Bazen biz hırsımıza yenik düşüp kendi haksız olduğumuz konularda dahi eşlerimizin bizi desteklemesini isteriz ama o işler öyle olmuyor.
Bana zararı var beni kaale almıyor dediğimi ciddiye alipta kendine çeki düzen vermiyorEvlilige bakisinizi degistirmekle baslayabilirsiniz mesela. Namazina karisma hakkiniz ztn yok geriye kendinizi degistirmek kaliyor
Civiklik dediginiz ne kime ne zararlari var?
Bana zararı var beni kaale almıyor dediğimi ciddiye alipta kendine çeki düzen vermiyor
Yok maalesef yok ya benim mehirimi bile benden aldılar kaynanamgilde saklıyorlarpeki ailen yanina almasa senin kizina iyi kotu bir hayat verecek imkanin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?