- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
-
Arkadaşlar inanılmaz derecede psikolojim bozuldu. Artık gerçekten dayanamiyorum. Buna iç dökme mi diyelim çözüm arayışı mı bilmiyorum. Sorunum ailem... Çevrem... Yaratılıştan olsa gerek son derece merhametli bir insanım. Insanlara hayvanlara merhamet eder zor durumda gördüklerime yardım ederim elimden geldiğince. Sokak hayvanlarını besler sahiplendiririm. Sorunum şu ailemle anlasamiyoruz bu konuda ve bi cok konuda. Çok abartıyomuşum hayatim hayvanlarmıs kiz dediğin her yere atlamazmıs her şeyin bi sınırı olurmuş vs vs vs. Biz de seviyoruz hayvanlari ama dur artık diyolar vs... evde 2 kedimiz var ikisini de severler. 1 tavşanım da vardı onu vercekler yarin istemiyolar. 6 senedir bakıyorum.kum terbiyesi vardı ama Yaşlandı tuvaletini tutamiyo. Bi sey demedim. Haklılar dedm zorlasti iyice bakımı. Ama güzel bi yer olsun yeşillik olsun verdiginiz yer nereyse ben de gelip goreyim ya da resmini cekin içim rahat etsin dedim abim bir suru laf saydi. Abartıyomuşum. 6 senedir baktığım hayvanın kalan ömrü nerde geçecek bilmek hakkim bence dedim. Bi tek bu değil karismadiklari şey yok. Kiyafetimden tutun yediim yemege. 23 yasinda bir öğretmenim. Doguya atandim ve benimle gelecek annem. Ama sikayetleri bitmiyor benden yana. Hayvanlarla ilgilendiğim kadar kendime bakmiyomusum anneme bakmıyomuşum falan. Burda haklilar evet evle pek ilgilenmiyorum. Maddi anlamda değil ama. Maddi destek tabiiki saglarim. Abim baska sehirde ben annemle kalıyorum ama bu son derece yorucu oldu artık benim icin evden surekli uzak olmaya çalısiyorum. Zira agzindan olumlu cumle cikmayan dini kanal.acip saatlrce aglayan yetmeyip beni de yanina cagirip zorla izleten, giydiğim kiyafetten gezdigim arkadaşa kadar didikleyen bana cocuk muamelesi yapan bi annem var. Psikolojik rahatsızlığı var herkesten suphelenir surekli eve biri giriyo der esyalari atar. Gecen gun kafasina gore dolabimdan kiyafetlermin bzilarini alıp giymiyosun bunlari diye atmış. Bazilarini yeni almıştim daha 1 kere giymiştim. Ve sıkça yapıyor bunu. Benzer bir suru garip hareketi var. Ve ben her harektime birilerine gore karar vermekten son derece yoruldum. Beni bu kadar begnmiyosan düş yakamdan dedim en sonunda uniye gittim benle geldi atandim gidiyorum gene geliyo. Nefes aldirmiyolar. Sevgilim var bitane. Cok iyi anlaşıyoruz evlensek de kurtulsam raddedine geldim. Evde durmak istemez oldum. Bi de der niye durmuyosun evde. Eve geldiğimde huzurlu ortam yokki. Tişörtü mun kolu batar, elimdeki telefon batar, yemek az yiyomusum zayıfmışım o batar. Sevgilim de ogretmen adayi henüz atanamadi. Atanmadan evlenemezsin elin adamini mi beslicen bile dedi abim. Sanki benim beynim yok düşünemiyorum karar veremiyorum. Arkadaşlar delirecegim gerçekten dayanamiyorum artık ruhum daraliyo. Kalbim sıkışıyo bu ev, ailem beni boğuyo. Görmek bile istemicek hale getirdiler beni o kadar canimdan bezdim. Abim zaten sozde modern tam bi ataerkil. Yatar diker ayaklari emirler yagdirir onu getir bunu getir. Aday ogretmenim bir de seminerdi oydu buydu canim çıkıyo bu sicakta. Abim butun aksam agzina geleni saydi. Hayvan manyagiymisim baska bisey bilmiyomuşum delircekmisim en sonunda sonum kotuye gidyomus. Hayvan sevgisinden değil de baska seylerden delircem ben dedim. Hayvan pesnde koscagina anneme yardim et kadin kosturuyo butun gun yemek bulaşık diyo. Ben yatiyom sanki bütün gun. Aksama kadar iş seminer geberiyorum. Ayrica boş buldugum vakitlerde süpürge ceker temizlerim ben de evi. Yemek yapmsam da Hicbisey yapmiyo da değilim. Kediler var her gün supurge çekiyorum nerdeyse bel fıtığım var ustelik gıkım çıkmıyo. Oyle bi davraniyolar ki duyan sanar issiz güçsüz evde aksama kadar yatıyorum hicbiseye elimi surmuyorum kedilerden kopeklerden bska işim yok. Abartiyomuşum böcek yılan oldurmemeyi de savunma diyo abim. Sana zarar vermedikce oldurmemelisin evet dedim. Allah yılani bocegi sen olduresin diye mi yaratti. Bi rolu var ki yaratti. Bana zarar vermeye kalkmdikca hicbi hayvni oldurmem evet dedim. Bocek mi var evde nazikce alırım peceteyle. Atarim dışarı öldürmeden. Anormalsin çünkü hayvanlarl kafayi bozmusun ben de merhametliyim de seninki merhamet degil diyo. Seninki hayvana değil kedi köpeğe merhamet dedim. Bocek de hayvan. Gerekmedikce oldurmek yanlış dedim. Çok mu anormal bi sey bu arkadaşlar. Her anlamda bunaldim. Napicam bilmiyorum. Aile dediğin olduğun gibi davranabildigin yerdir. Bende tam tersi ailemin yani hariç her yerde gercek ksiligimi gosterebiliyorum. Ailemin yaninda herseyi saklar oldum.