• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Şikayetçi olmadığı için kadına yüklenen çok zeki hemcinslerim; korku nedir, çaresizlik nedir biliyor musunuz? Ki zaten uyuşturucu bağımlısı bir insandan bahsediyoruz ne kadar sağlıklı ilerleyebilir? Onun elinden tutup yol gösterecek birilerine ihtiyacı var. Lütfen birlik olalım

Bi hayat arkadaşı olsaydı belki yaraları sarılırdı ama öyle delikanlı adam çok nadir kız bakire değil mi değil ne olduğu önemli değil
Diğer konuyu gördün mü srfz biri sevgilisine bekaret testi yaptırıp öyle evlenicez demiş nasıl bir zihniyet senin anan bacin yokmu onun başına gelse ne dersin acaba sapına kadar erkek tabirini başka bişey olarak anlıyorlar malesef ha var öyle güzel insanlar bir yakınından duydum bulunduğum şehirden ama doğuda görev yapan bir hemşireyi hasta var diye sağlık ocağından çıkarıp eve götürüp tecavüz etmışler çok uzun yıllar olmuş tabi sonuç sıfır ama kadınla bu durumu bilip evlenen biri olmuş şimdi çok mutlularmış var böyle delikanlı yüreği olan ama dediğin gibi çok nadir

Üzgünüm ama tv den kampanyalardan da bişey çıkmaz kızlar kocaman kadın ben memnunum dedikten sonra tillahı gelse o hayattan alamaz onu şikayete çekinen boyun eğen bi kişi tv lere çıkacak hiç sanmıyorum malesef kedi çizdi yolunu
canım bence kadın yalnız kalmaktan korktuğu için şikayetçi olmadı. şimdi iki polis memuruna sığınmak ayrı, bir de koskoca aile bakanlığının işin içine girmesi ayrı. kıza güvence verilirse bal gibi de şikayetçi olur.

İşin içinde uyuşturucu var ama onu vurgulayacagiz bizim şikayetimizı bu sebeple kabul ederler kız baskıyla itiraf eder bence
Madde kullanmanın yaptırımı yok tedavi süreci başlar ceza almaz sadece kullanıyorum der geçer adam bunu biliyodur kıza da bu şekilde söyletir

Diğer konuyu gördün mü srfz biri sevgilisine bekaret testi yaptırıp öyle evlenicez demiş nasıl bir zihniyet senin anan bacin yokmu onun başına gelse ne dersin acaba sapına kadar erkek tabirini başka bişey olarak anlıyorlar malesef ha var öyle güzel insanlar bir yakınından duydum bulunduğum şehirden ama doğuda görev yapan bir hemşireyi hasta var diye sağlık ocağından çıkarıp eve götürüp tecavüz etmışler çok uzun yıllar olmuş tabi sonuç sıfır ama kadınla bu durumu bilip evlenen biri olmuş şimdi çok mutlularmış var böyle delikanlı yüreği olan ama dediğin gibi çok nadir
Rezillik ayrıca kadının bunu yapmayı düşünmesi de ayrı bi rezillik okudum yazmadım çünkü iyi şeyler yazamazdım konuya beyinler namuszuz daha ne olsun

Ben her açıdan bakmaya çalıştım, çok düşündüm. Bu kızın bence en çok korktuğu şey yalnızlık. Hiçbirimiz de bu kıza mücadelesinde yalnız olmama garantisini veremezdik. En fazla sığınma evine yerleşmesini sağlayabilirdik, gerisini devlete bırakacaktık. Bu kız yıllarca yatalak babasına bakmış, ana yok, baba da vefat edince aile üyelerinin eline kalmış. Bu kızın tek başına mücadele etmesi ormanda bir başına aslanlarla mücadele etmesi gibi olur. Siz sağlıklı, toplum içinde, değer gören, sevilen bireyler olarak şunu bunu yapardım diyebiliyorsunuz ama o kız bunu diyemiyor.
Sabahtan beri aynı şeyleri yazıyorum ama anlamak istemiyorlar sanırım. Herkes ben olsaydım şöyle yapardım, böyle yapardım demekten öteye gidemiyor. Tamam senin başına gelirse (Allah göstermesin) öyle yap. Ama bu kız yapamadı. Cesaret edemedi. korkuları vardı. Bizim bilmediğimiz başka korkuları da vardı belki. Belki herşeyi anlatmadı, belki herşeyi doğru anlatmadı. Senin dediğin gibi öncesinde gönüllü bir birliktelik de yaşanmış olabilir. bunun hiç mi hiç önemi yok. Demekki sonrasında işler şekil değiştirdi ki bu kız itiaz etti, sonra da şiddet gördü. Adam?ın nasıl bir pislik oldugunu bilmiyoruz. Belki kızı evlenme vaadiyle kandırdı. kız zaten insan içine çıkmıyor, kolay kanmıştır. Sonrasında pislik belki de tüm sapıkça fantazilerini kızda denedi. Aklıma herşey geliyor. Olamaz mı? Erkekler söz konususuysa herşey olabilir.
Yine senin dediğin gibi bu kızın gerçek bir destekçiye ihtiyacı vardı. Sosyal medya desteği nereye kadar ve ne kadar güvenilir. O kız akşam kazeni aramaya bile korkmuştur eminim.

canım bence kadın yalnız kalmaktan korktuğu için şikayetçi olmadı. şimdi iki polis memuruna sığınmak ayrı, bir de koskoca aile bakanlığının işin içine girmesi ayrı. kıza güvence verilirse bal gibi de şikayetçi olur.
İnşallah olur ama sanmıyorum hiç tanımadığı insanladan destek gördü burda eminim samimilerdi yardım edecek bi çok kadın da çıkardı gözünü karartmış bişey ama ne

İnşallah olur ama sanmıyorum hiç tanımadığı insanladan destek gördü burda eminim samimilerdi yardım edecek bi çok kadın da çıkardı gözünü karartmış bişey ama ne
devlet desteği başkadır. yani atıyorum bi aile bakanı, bi içişleri bakanı şu olaydan haberdar olsa kıza bambaşka bir şehirde ev ve iş bulur kimliğini bile değiştirebilirler. bunun yolu da televizyon kanallarında olayın işlenmesinden geçer. tabi bir korkunç ihtimal daha var ki, kızın aslında bu şerefsizle gönüllü olarak beraber olup tecavüze uğruyorum diye yalan söylemesi. ama ya değilse? o yüzden elimizden geleni ardımıza koymamalıyız.

Yalniz kalmak intihar etmekten daha mı korkunç? Bir de bu kadar kadın kendini parçalamış yardım etmek için, eder de. O da kendi elini taşın altına koyup şikayetçi olacaktı.

Yalniz kalmak intihar etmekten daha mı korkunç? Bir de bu kadar kadın kendini parçalamış yardım etmek için, eder de. O da kendi elini taşın altına koyup şikayetçi olacaktı.
Aman aman deme arkadaşım şimdi gelip sen nerden biliyon da kadın kadının düşmanı dicekler bu olayda bile ağız dalaşı derdi olan çok

Kizin psikolojisi iyi degil ki normal insan gibi dusunsun.

Acaba bagimli olunca kullanmak istiyor sonra kullanamam mi dedi

Hersey geliyor insanin aklina.
Adam tehdit mi etti

Geçen günkü konuda "bir tokattan boşanılır mı ayol sen de yabancı erkeklerle konusmayiverseydin" diyenler şimdi ağız birliği etmiş tecavüz mağduru korkmuş ve kimsesiz gariban bir kıza yükleniyor. Hayatta herşey birbiriyle bağlantılı işte. Şiddete zamanında ve hep birlikte karşı koymalı tüm kadınlar! Bu arada konu ekşi sözlüğe taşınmış, site yonetiminin durumu polise yonlendirmesini ve saldırganın serbest bırakılmasına sebebiyet verilmesini eleştiriyor yazarların genel çoğunluğu. Bilginize. Ben son durumu iyi bilmiyorum, inşallah başın belada değildir H Hogatha :( Bu kadar kadın sana yardım edemedik ya ona yanıyorum

Neden şikayet edemediğini anlamayanlar için yazıyorum bunu da. Daha önce bu tür başka konularda da yazmıştım. Benim çok yakın bir akrabamın başına benzer bir olay geldi. Şiddetin alası, tecavüz tehdit şantaj... Ve o kişi bütün bunları yaşamadan önce çok güçlü bir kadındı. Ben hep örnek alırdım hatta kendsini. Ama demekki başına gelince öyle olmuyor. O kadar sindirilmişti ki anlatamam size. Ben kendisini zorla götürdüm hastaneye karakola falan. Tir tir titriyordu, asla şikayetçi olmak istemedi. Polisler sağolsun şikayetçi misin diye sormadılar bile. İfadeleri alıp hemen imzalattılar. biz daha eve dönmeden o pisliği yakaladılar. Sonra o pisliğin ailesi yalvarmaya geldi şikayetini geri alsın diye. Bizimkisi yine şikayetini geri çekecekti ben olmasaydım. Çok korkuyordu olaylar duyulacak diye, kıyıda köşede başına bir iş gelecek diye. O zaman ben de çok şaşırmıştım böylesine güçlü bir kadın nasıl bu kadar sindirilir diye. Ama demekki oluyormuş. Yaşamadan bilemezmiş insan. Burda Çorluda oturup yardım etmek için çırpınan üye(nickini hatırlayamadım) gibi gerçek destekçilere ihtiyacı var. Burda '' Biz senin yanındayız'' demekte bir destektir ama malesef sadece manevi destek olmakla kalıyor.

Offf offf gerçekmiş :(

Kızın son durumu ne lütfen biri bilgi versin bana

Ekşi'de hatırlattılar.
Yahu Seren Serengil, Gülben hakkında konuştuğu için 3 gün hapis yattı.

Ama darp eden herifler o gün serbest.
Bu nasıl iş?

Bir de eşini defalarca bıçaklayarak öldüren adama, iyi hal ve tahrikten indirim yapıldı.

Adalet zalime acıyor, mazlumu eziyor.
Ortada şikayet vardı! Mahkeme kararı vardı. Kıyaslama yapılmamalı bile.

Neden şikayet edemediğini anlamayanlar için yazıyorum bunu da. Daha önce bu tür başka konularda da yazmıştım. Benim çok yakın bir akrabamın başına benzer bir olay geldi. Şiddetin alası, tecavüz tehdit şantaj... Ve o kişi bütün bunları yaşamadan önce çok güçlü bir kadındı. Ben hep örnek alırdım hatta kendsini. Ama demekki başına gelince öyle olmuyor. O kadar sindirilmişti ki anlatamam size. Ben kendisini zorla götürdüm hastaneye karakola falan. Tir tir titriyordu, asla şikayetçi olmak istemedi. Polisler sağolsun şikayetçi misin diye sormadılar bile. İfadeleri alıp hemen imzalattılar. biz daha eve dönmeden o pisliği yakaladılar. Sonra o pisliğin ailesi yalvarmaya geldi şikayetini geri alsın diye. Bizimkisi yine şikayetini geri çekecekti ben olmasaydım. Çok korkuyordu olaylar duyulacak diye, kıyıda köşede başına bir iş gelecek diye. O zaman ben de çok şaşırmıştım böylesine güçlü bir kadın nasıl bu kadar sindirilir diye. Ama demekki oluyormuş. Yaşamadan bilemezmiş insan. Burda Çorluda oturup yardım etmek için çırpınan üye(nickini hatırlayamadım) gibi gerçek destekçilere ihtiyacı var. Burda '' Biz senin yanındayız'' demekte bir destektir ama malesef sadece manevi destek olmakla kalıyor.
Elele verip destek olmalıyız!

Cok dogru insanlar gercek anlamda kizin yaninda olup da yardim etseler iyi olur aslinda sanal da destek fakat kizin yaninda olup onunla konusmak ayri

Back