• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Darp izi var zaten ciddi darp edilmiş. Alkollüyken kendisini kaybediyor demiş serbest bırakmışlar işte görüyoruz.
Peki bu kız şu anda nerede?
_KuBeYHaTuN_ _KuBeYHaTuN_ sizde numarası var mı? Kendisine nasıl ulaşabiliriz?

Şu anda evde ve o adamlaysa başı dertte olabilir. Öncelik kıza ulaşmak olmalı. Bunu kim yapacak?

Şöyle bir şey olabilir mi arkadaşlar amcaoğlu ve bunu uyuşturucu dan şikayet etsek zaten testte de çıkar sıkıştırıp anlatırmazlar mı ?Polis kullanıyor musun diye sormaz ki direk teste giderler

Dünden beri okuyorum gelişmeleri ama hepimizin es geçtiği bazı noktalar var.

Polis arandı ve kızın binasına geldiği halde, amcasınınoğlu bi şekilde elini kolunu sallayarak "POLİSE RAĞMEN" içeri girmeyi başardı. Kızı, polisler orada olduğu halde darp edebildi.

Kızın çığlıklarını duyan, komşuları oldu. Herkes 1 saniye durup düşünebilir mi? Polis kapımdayken bile, bu adam benim evime giriyorsa ben nasıl korkmayayım??Ben kime güveneyim?

Yapılacak olan ilk şey; burada Tekirdağ çorluda yaşayan bazı site üyeleri kalkıp üşenmeden o kızın yanına gidilmesiydi... :KK43: O kızın orada tek ihtiyacı olan şey; birinin ona "sahip çıkması"ydı. Destek olmasıydı tahminimce... :KK43:

Polisten önce gereken yardım buydu. Şimdi şikayet etmiyor ya da şikayet etmekten çekiniyor. Kendisi burada yazılarında da "polisler, mahkeme bir sürü süreç bilmiyorum çok yorgunum" diye yazdı. Her şeyin farkında o da.

Buraya gelip başlık açması da onun çığlığıydı. Buraya yazana kadar tahmin ediyorum ki kendisi de Polisi arardı belki ama onun isteği ona birilerinin sahip çıkmasıydı. İçindeki çığlığı duyurmaktı. :KK43:

Ne diyeyim ki... bizim için polise şikayet et demek kolay ama kimse, onun yerindeyken sağlıklı düşünemez... :KK43:
1.nokta; polis apartmanın önündeyken Işıklar kapalıydı hangi daire olduğunu bilmiyorlardı.
Sıradan bir vatandaş olabilir oraya giren insan her gireni tecavüzcü diye tutamazlardı telefonu cevaplamasını beklediler.
Ve o sırada girip darp etmeye başlayınca çığlık seslerinden hangi daire olduğunu anladılar.

2.nokta Kıza sahip çıkmak için gitmek isteyenler oldu ama adres belli olmadığı için gidemedi arkadaşlar.

Keşke dün gece burada olsaydınız, herkes çırpındı ne yapabiliriz diye....

Şikayetçi olmadıysa yapacak bişey varmı gece saatlerdir yazdık çizdik
Olay kızda bitiyor elindeki fırsatı tepti
Herşeyi inkar etmiş bu durumda ne yapılabilir ki
üstüne gidilir destek verilirse o da bu desteğe güvenerek şikayetçi olabilir. yani kızın "ben bu adamı hapse attırsam da bana bir şey olmaz, insanlar bana destek olur, yalnız kalmam" a inanması lazım. aksi halde zor. ben valla kendimi onun yerine koyuyorum da, ne biliyim amcamın oğlu gelsin uyuşturucu verip tecavüz etsin, canı sıkıldıkça dövsün, annem babam olmasın falan. işin sonu intihar zaten allah korusun tabi.

Madem öldürecek polis gelmıs ayağına kadar niye sikayetci olmamis sikayetci olsa kurtulurdu belki. Umarım bu kadar psikopatca değildir.. Ölüm korkusu yasayan her insan gider polise boru degıl yani bu ölüm
Nasil bir korkuysa,kaygilarinin sebebi her neyse oldu iste....ya sindirildi ya da farkli birseyler ama ne oldugu mechul
..

Arkadaslar sarjim cok kaldi konuyu okuyup okuyup interneti kapatiyorum. Sehir disindayim otele gecince bende baslatabilirim change.org. ama ne kadar erken baslatilirsa o kadar iyi. Konuyu change.org a tasiyalim lutfen herkes face instagram hesaplarinda paylassin ve imza toplayalim. Muhatap corlu emniyet mudurlugu mor cati muge anli vb kim yardim edebilecekse yazalim

Arkadaslar sarjim cok kaldi konuyu okuyup okuyup interneti kapatiyorum. Sehir disindayim otele gecince bende baslatabilirim change.org. ama ne kadar erken baslatilirsa o kadar iyi. Konuyu change.org a tasiyalim lutfen herkes face instagram hesaplarinda paylassin ve imza toplayalim. Muhatap corlu emniyet mudurlugu mor cati muge anli vb kim yardim edebilecekse yazalim
Konu ne özet yok mu ?
Kadına şiddet mi yine

Face ya da change.org de yapılan paylaşımları özel mesajdan atın biz de yayalım.

Üzgünüm ama tv den kampanyalardan da bişey çıkmaz kızlar kocaman kadın ben memnunum dedikten sonra tillahı gelse o hayattan alamaz onu şikayete çekinen boyun eğen bi kişi tv lere çıkacak hiç sanmıyorum malesef kedi çizdi yolunu

Face ya da change.org de yapılan paylaşımları özel mesajdan atın biz de yayalım.

Tamam linki buraya atarim. Ama sarjim cok az telefonum her an kapanabilir. Aksam otele gecince anca yapabilirim. Isim fabrikada kacta bitecek belli degil. Change.org ta biri acsa buraya da linki atsa bir an once. Olmadi aksam ben yapacagim

Üzgünüm ama tv den kampanyalardan da bişey çıkmaz kızlar kocaman kadın ben memnunum dedikten sonra tillahı gelse o hayattan alamaz onu şikayete çekinen boyun eğen bi kişi tv lere çıkacak hiç sanmıyorum malesef kedi çizdi yolunu

Oyle mi ifade vermis???

İşin içinde uyuşturucu var ama onu vurgulayacagiz bizim şikayetimizı bu sebeple kabul ederler kız baskıyla itiraf eder bence

Back