• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bende bunu dedim aslında gazeteci hanima sesim cılız çıkıyor kamuoyu oluşturalım diye :KK43:
Kubeyhatun toplanmamiz şart.
Sesimiz cılız dediğin gibi çok olmamız lazım.
Hatta eksisozluk'te bize yardım etsin. Acılan başlığa fazla entry girince haber kanallarının dikkatini çekiyor.

Ekşideki yorumları okuyorum da biri ne yazmış allasen? Neymiş kız polisi kendi de ararmış, sitedeki "bütün üyeler" toplanıp Çorlu'ya gidecekmişiz. Bak yav. Işınlanma bulundu da haberimiz yok mu? Ne kadar kolay ya böyle yazıp vicdan rahatlatmak. Ki zaten Çorlu'daki üyeler bir adres alıp gitmek için tetikte bekliyorlardı sevgili sözlük yazarı. Site yöneticisi kızın bilgilerini yaymanın doğru olmadığını düşündü. Kaldı ki Çorlu'da yaşayan üyelerden bazıları karakola gidip ilgilendi, gazetecilerle konuştu haberinin yapılması için. Lafta herkese süper kahramanlık yapmak kolay geliyor, icraate geçirmek önemli olan.
Offf çok kötüyüm.
Sağa sola haykirasim var ama hiç bir şey edemiyoruz.

Polisin geldiğini gören cani önce kapıyı kilitliyor ardından da genç kadını feci şekilde darp ediyor.

ALLAH BELASINI VERSİN :( ADAM GİRMİŞ İÇERİ! BİZ BURDA POLİS ALMIŞTIR DERKEN.. OFFFFF ŞEREFSİZ

Yaşananlar sonrası karakola gidip son durumu öğrenmeye çalışan bazı vatandaşlar ise acı gerçekle yüzleşiyorlar. Hayatı kabusa dönen kadın şikayetçi olmayınca amcasının oğlu da karakolda serbest bırakılıyor.
BU NE DEMEK? NE DEMEK ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞ NE DEMEK NEEE

Elimden birşey gelmiyor takipteyim inşallah kurtulur canım ya yaşadıkları çok ağır keşke kızın yanında destek olacak hayata tutunmasına vesile olacak iyi insanlar olsa şimfi çok yalnız o :(

Polisin geldiğini gören cani önce kapıyı kilitliyor ardından da genç kadını feci şekilde darp ediyor.

ALLAH BELASINI VERSİN :KK43: ADAM GİRMİŞ İÇERİ! BİZ BURDA POLİS ALMIŞTIR DERKEN.. OFFFFF ŞEREFSİZ

Ben anlamıyorum yahu
Yani polis o adamı nasıl ordan geçiriyor. Polis de dur kardeşim diyemeyecekse bu ülkede kadınları kim koruyacak??

Ekşideki yorumları okuyorum da biri ne yazmış allasen? Neymiş kız polisi kendi de ararmış, sitedeki "bütün üyeler" toplanıp Çorlu'ya gidecekmişiz. Bak yav. Işınlanma bulundu da haberimiz yok mu? Ne kadar kolay ya böyle yazıp vicdan rahatlatmak. Ki zaten Çorlu'daki üyeler bir adres alıp gitmek için tetikte bekliyorlardı sevgili sözlük yazarı. Site yöneticisi kızın bilgilerini yaymanın doğru olmadığını düşündü. Kaldı ki Çorlu'da yaşayan üyelerden bazıları karakola gidip ilgilendi, gazetecilerle konuştu haberinin yapılması için. Lafta herkese süper kahramanlık yapmak kolay geliyor, icraate geçirmek önemli olan.
O da tehlikeli.
Bak kız şikayetçi olmadı.
Kazen orada yaşayan üyelere adres vs verseydi, o üyelerin başına da bir şey gelseydi kim verecekti hesabını?

Polisin yapması gerekeni, millet mi yapacaktı? Her aksi durum, suç teşkil edecekti belki.

Back