Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimalle gerçekten nasıl çaresizlik Allah'ım yasatmasinO şerefsiz Kızı döverken tehdit etti kizin psikolojisi zaten ıyi değil sağlıklı düşünemiyor bana hiç bir şey olmayacak seni benden başka kimse kabul etmez dedi aylarca yaptığı gibi sindirdi onu
Daha ne olabilir Allah kahretsin pz....Evet kardeşine adam da evlenmiş çocuklu çocuklu
Böyle pislikleri zehirlesinler masum hayvanları zehirleyeceklerineDaha ne olabilir Allah kahretsin pz....
Kozmetik ürünlerini bu pisliklerin üzerinde denesinler hayvanlarda degilBöyle pislikleri zehirlesinler masum hayvanları zehirleyeceklerine
Hayvanlar daha insan bunlardanBöyle pislikleri zehirlesinler masum hayvanları zehirleyeceklerine
Şuan hastanede değil ki .Arkadaşlar hastane yi arıyorum fakat bilgi veremeyeceklerini söylüyorlar. Kizimizla ilgili bilgi alabilen varmi ?
eyvahlar olsun, o herifle yalnız mı şimdi...
Aynen öyle bizimde tek korkumuz bu aynı şeye devam edecek isteeyvahlar olsun, o herifle yalnız mı şimdi...
% 99 Eveteyvahlar olsun, o herifle yalnız mı şimdi...
kesinlikle katılıyorum. olayın böyle büyüyeceğini bilse buraya konu açmazdı. o kurtulacağına dair ümitlerini yitirmiş. sadece muhabbet için son kez gelmiş gibi hissettimHepsini bir solukta okudum film seridi gibi gozlerimin önunden gecti fakat mutlu sonla bitmedi.
Kizda ogrenilmis caresizlik var yani acimi cilemi cekerim kurtulamam bu da benim kaderim bu sekilde de ölurum modunda ve hayattan vazgecmis halde.
Olayin bu boyuta gelecegini bilseydi buraya konu acmazdi eminim. Cunku sonrasinda yasanacaklardan korkuyor ve psikolojikmende gucsuz durumda. Yine dayanamayacak hale geldi bir buhrana kapildi icini döküp dertlesmek istedi.
Bundan sonra umarim hayati guzel olur...
Şikayet hattınada yazın lutfen .kızlar twitterda müge anlıyı etiketleyerek konuyu duyuralım. birlikten kuvvet doğar. hepimiz yüklenirsek fark etme ihtimali çok yüksek.