Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öyle anladım. hayallerim bitti yazmış ya. kimse artık beni istemez evlenemem diye düşündü sanırım. babası da öldü kızın. ne yaparım nereye giderim diye düşündü. bide aylardır da eve hapsedilme gerçeği var. kız yazmış düşün düşün intihardan başka seçenek bulamıyorum diye. dediğin gibi sığınmaya girdi. e sonrası ? bu kıza iş lazım ev lazım tek başına. mahkemeler vs. kızda bunların hiçbirini yapacak güç gerçekten kalmamışŞimdi de şöyle bir durum var. Bu kız şikayetçi olsaydı, biz de destek olsaydık tamam. Nereye kadar olacaktık? Sığınma evine yerleştirildikten sonrasında kaçımız haber alabilecekti? Ohh çok şükür yerleştirmişler diyecek, gerisini umursamayacaktık. Kızın o yazdığında ben bunu gördüm "Her şey çok fazla ama benim savaşmaya gücüm yok". Muhtemelen aile bireyleri kıza sen şikayetçi olma sonra ortada kalırsın bir başına falan diye sindirmişlerdir diye düşünüyorum. Zira kızın korktuğu şey aslında yalnızlık, bir başına kalmak istemiyor.
Görmedim inan şimdi senden duyuyorum tecavüz mu etmiş kendi kardeşine Allah cezasını versin pslk yaaaa sen nasıl insansın kendi oğlun kızına yaaaa birde kapatmışlar üstünüMalesef Esra Erol’da canlı yayında öğrendi çocuk üstelik anne de gelmedi doğumdan sonra vermişler kızı da evlendirmişler üstünü kapatmışlar
Ben de öyle düşündüm. Amcası vs. korkutmuşlardır kızı. Biz sana sahip çıkıyoruz, annen bile umursamıyor. Sokağa atarız, satarız bile demişlerdir belki bilmiyorum ki. O ev kimin, babasının evi mi, kiraysa amca oğlu mu ödüyor bu parayı? Ben bunları merak ettim. İşte en iyi sen anlarsın bu çaresizlik psikolojisinden. Karayı görüp de alabora olmak gibi bir şey yaşananlar. Çok yalnız kalmış muhtemelen senelerdir.
Iste bende buna üzülüyorum. Yardim ediyoruz ama yinede bizim yardimimizi almiyor gibi bisey..Konunun böyle sonuca ulaşması iyice sinirlerimi bozdu keşke şikayetçi olup sığınma evine gitseydi
Bu kadar insan geceden beridir bosyere mi yırtındı inanılır gibi değil
ben de öyle anladım. hayallerim bitti yazmış ya. kimse artık beni istemez evlenemem diye düşündü sanırım. babası da öldü kızın. ne yaparım nereye giderim diye düşündü. bide aylardır da eve hapsedilme gerçeği var. kız yazmış düşün düşün intihardan başka seçenek bulamıyorum diye. dediğin gibi sığınmaya girdi. e sonrası ? bu kıza iş lazım ev lazım tek başına. mahkemeler vs. kızda bunların hiçbirini yapacak güç gerçekten kalmamış
Hangimizde kalirdi ki? Yardimci olacak yanina olacak biri lazim. Tedavi görüp hayata yeniden baslamasi lazimben de öyle anladım. hayallerim bitti yazmış ya. kimse artık beni istemez evlenemem diye düşündü sanırım. babası da öldü kızın. ne yaparım nereye giderim diye düşündü. bide aylardır da eve hapsedilme gerçeği var. kız yazmış düşün düşün intihardan başka seçenek bulamıyorum diye. dediğin gibi sığınmaya girdi. e sonrası ? bu kıza iş lazım ev lazım tek başına. mahkemeler vs. kızda bunların hiçbirini yapacak güç gerçekten kalmamış
Yok boş yere değil bence...en azından bu gün hayatta..olaylar başka turlu de gelisebilirdiKonunun böyle sonuca ulaşması iyice sinirlerimi bozdu keşke şikayetçi olup sığınma evine gitseydi
Arama kutusuna şiddet yaz ve gör.Konunun böyle sonuca ulaşması iyice sinirlerimi bozdu keşke şikayetçi olup sığınma evine gitseydi
Hayatta amaYok boş yere değil bence...en azından bu gün hayatta..olaylar başka turlu de gelisebilirdi
Ben her açıdan bakmaya çalıştım, çok düşündüm. Bu kızın bence en çok korktuğu şey yalnızlık. Hiçbirimiz de bu kıza mücadelende yalnız olmama garantisini veremezdik. En fazla sığınma evine yerleşmesini sağlayabilirdik, gerisini devlete bırakacaktık. Bu kız yıllarca yatalak babasına bakmış, ana yok, baba da vefat edince aile üyelerinin eline kalmış. Bu kızın tek başına mücadele etmesi ormanda bir başına aslanlarla mücadele etmesi gibi olur. Siz sağlıklı, toplum içinde, değer gören, sevilen bireyler olarak şunu bunu yapardım diyebiliyorsunuz ama o kız bunu diyemiyor.
kesinlikle. süreç sonrasında ona destek olacak birine ihtiyacı var. annesi olacak kadını Allah'a havale ediyorum. kızı intihara kadar geldi kadının haberi yokBiz bir yere kadar yardımcı olabilirdik, bu işin daha sonrası var. Bu kızın da uğraşmaya hali mecali yok.
O şerefsiz Kızı döverken tehdit etti kizin psikolojisi zaten ıyi değil sağlıklı düşünemiyor bana hiç bir şey olmayacak seni benden başka kimse kabul etmez dedi aylarca yaptığı gibi sindirdi onuBilmiyorum aklım durdu ölmek istiyorum yazmış sürekli her mesajında ölüm Allah korusun belki
Evet kardeşine adam da evlenmiş çocuklu çocukluGörmedim inan şimdi senden duyuyorum tecavüz mu etmiş kendi kardeşine Allah cezasını versin pslk yaaaa sen nasıl insansın kendi oğlun kızına yaaaa birde kapatmışlar üstünü