• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

paylamasına gerek yok zaten :KK43: gerekli yerlere bildirim yapmışlardır kesin..( inşallah )
183 ' e bildirildi . Kızı aldılar ama şikayetçi olmadıgı için ikiside şuan dışarda..
Şuan kızın durumundan bilgimiz yok . Umarım iyidir .

183 ' e bildirildi . Kızı aldılar ama şikayetçi olmadıgı için ikiside şuan dışarda..
Şuan kızın durumundan bilgimiz yok . Umarım iyidir .
allahımmm yaa niye olmadııı.başka kimsesi yokmuymuş :(((((((((((((((((

ya inanamiyorum ya ne şikayeti saka bu kız nasil şikayet edecek kaç aydir kendine her pisliği yapan serefsizi saka mi bu cinayet haberini mi alalım ahhh delirecegim gece ne diye yattik gelismelere bak

allahımmm yaa niye olmadııı.başka kimsesi yokmuymuş :KK43:((((((((((((((((
Bilmiyoruz . Şikayetçi olmadıgını burdan bı arkadaş karakola gidip öğrendi .
Kimsesi yok buyuk ıhtımalle 8 ay önce babası vefat etmiş .
Annesı olcak o KAh... başka bir adamla evliymiş.

Şikayetten vazgeçse de bu ihbar şeklinde değerlendirilir süreç başlar, tecavüz ve basit tıbbi müdahaleyle geçmeyecek kasten yaralamadan bahsediliyor anladığım kadarıyla her sayfayı okuyamadım ama. Bu ikisi şikayete tabi suçlar değiller

Tecavüze uğradığından bahsetmemiş anladığımız kadarıyla. Darp için de "Alkollüyken kendini kaybediyor, şikayetçi değilim" demiş.

Benim aklım almıyor bilen aydınlatsın kızımız korktu şikayet etmedi anladım ok ama zaten bu adı pislik polis kapıda çilingir beklerken kızı darp ediyordu polis tutanak vs tutmadı mi 1 apartman dolusu insan şahit oldu olaya kimse de gidip şahitlik etmedimi bu olay için şikayet geri çekilse de kamu davası açılması gerekmezmiydi?

Lütfen beni aydınlatın!

diyecek ve yazacak birşey bulamadım :((((((( kız en son ne zaman yazdı

Babasından maaş kalmadı mı acaba ?

Benim aklım almıyor bilen aydınlatsın kızımız korktu şikayet etmedi anladım ok ama zaten bu adı pislik polis kapıda çilingir beklerken kızı darp ediyordu polis tutanak vs tutmadı mi 1 apartman dolusu insan şahit oldu kimse de gidip şahit etmedimi bu olay için şikayet geri çekilse de kamu davası açılması gerekmezmiydi?

Lütfen beni aydınlatın!

Kamu davası açılıyormuş, tutuksuz yargılama oluyormuş o da. Başına gelen bir arkadaş bahsetti, para cezasıyla ondan da sıyrılıyor dedi. Kızımız şikayetçi olmadığı için yapılabilecek şeyler de yapılamıyor artık.

Benim aklım almıyor bilen aydınlatsın kızımız korktu şikayet etmedi anladım ok ama zaten bu adı pislik polis kapıda çilingir beklerken kızı darp ediyordu polis tutanak vs tutmadı mi 1 apartman dolusu insan şahit oldu kimse de gidip şahit etmedimi bu olay için şikayet geri çekilse de kamu davası açılması gerekmezmiydi?

Lütfen beni aydınlatın!
ya biri polise kızın yazdıklarını göstersin

Kamu davası açılıyormuş, tutuksuz yargılama oluyormuş o da. Başına gelen bir arkadaş bahsetti, para cezasıyla ondan da sıyrılıyor dedi. Kızımız şikayetçi olmadığı için yapılabilecek şeyler de yapılamıyor artık.
canım kız buraya yazmış herşeyi bu delil olmuyormu

Canım aile desteğini yitirmek bazı kişiler için ölümden beterdir.Ben kuzeni tarafindan kaçırılıp konu medyaya düşünce bulunan,ailenin arası bozulmasin diye şikayetci olmayan kız gördüm TV.de...Aile meclisi toplanıp şikayetçi ol,o adam artık aileden değil denilince şikayetçi oldu
Of ya dünya neden bu kadar kötü oldu :( Acaba şu an ne durumda , ben dün akşam ilk kez erkenden uyuyakalmışım sabah gördüm konuyu , çok üzüldüm... Bu kıza yardımcı olmak , sahip çıkmak lazım , ben bu devleti anlamıyorum neden bırakmışlar neden neden :(

Back