- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
183 ' e bildirildi . Kızı aldılar ama şikayetçi olmadıgı için ikiside şuan dışarda..paylamasına gerek yok zaten gerekli yerlere bildirim yapmışlardır kesin..( inşallah )
allahımmm yaa niye olmadııı.başka kimsesi yokmuymuş ((((((((((((((((183 ' e bildirildi . Kızı aldılar ama şikayetçi olmadıgı için ikiside şuan dışarda..
Şuan kızın durumundan bilgimiz yok . Umarım iyidir .
hemen yazıyorum. müge anlı, serap ezgü ve ayşe armana da yazdım. şimdi esra erola yazıcam. yüklenirsek bu iş olur diye düşünüyorum.Esra erol sayfaasi gordu cok sukur sizde yazin kizlar ilgilensinler
Bilmiyoruz . Şikayetçi olmadıgını burdan bı arkadaş karakola gidip öğrendi .allahımmm yaa niye olmadııı.başka kimsesi yokmuymuş ((((((((((((((((
Şikayetten vazgeçse de bu ihbar şeklinde değerlendirilir süreç başlar, tecavüz ve basit tıbbi müdahaleyle geçmeyecek kasten yaralamadan bahsediliyor anladığım kadarıyla her sayfayı okuyamadım ama. Bu ikisi şikayete tabi suçlar değiller
diyecek ve yazacak birşey bulamadım (((((( kız en son ne zaman yazdıBilmiyoruz . Şikayetçi olmadıgını burdan bı arkadaş karakola gidip öğrendi .
Kimsesi yok buyuk ıhtımalle 8 ay önce babası vefat etmiş .
Annesı olcak o KAh... başka bir adamla evliymiş.
Babasından maaş kalmadı mı acaba ?Bilmiyoruz . Şikayetçi olmadıgını burdan bı arkadaş karakola gidip öğrendi .
Kimsesi yok buyuk ıhtımalle 8 ay önce babası vefat etmiş .
Annesı olcak o KAh... başka bir adamla evliymiş.
Benim aklım almıyor bilen aydınlatsın kızımız korktu şikayet etmedi anladım ok ama zaten bu adı pislik polis kapıda çilingir beklerken kızı darp ediyordu polis tutanak vs tutmadı mi 1 apartman dolusu insan şahit oldu kimse de gidip şahit etmedimi bu olay için şikayet geri çekilse de kamu davası açılması gerekmezmiydi?
Lütfen beni aydınlatın!
ya biri polise kızın yazdıklarını göstersinBenim aklım almıyor bilen aydınlatsın kızımız korktu şikayet etmedi anladım ok ama zaten bu adı pislik polis kapıda çilingir beklerken kızı darp ediyordu polis tutanak vs tutmadı mi 1 apartman dolusu insan şahit oldu kimse de gidip şahit etmedimi bu olay için şikayet geri çekilse de kamu davası açılması gerekmezmiydi?
Lütfen beni aydınlatın!
diyecek ve yazacak birşey bulamadım (((((( kız en son ne zaman yazdı
Polis geldi o da apartmanın önünde
Gösterdiler ama bişey yapamayız denmiş .ya biri polise kızın yazdıklarını göstersin
canım kız buraya yazmış herşeyi bu delil olmuyormuKamu davası açılıyormuş, tutuksuz yargılama oluyormuş o da. Başına gelen bir arkadaş bahsetti, para cezasıyla ondan da sıyrılıyor dedi. Kızımız şikayetçi olmadığı için yapılabilecek şeyler de yapılamıyor artık.
Babasından maaş kalmadı mı acaba ?
Of ya dünya neden bu kadar kötü oldu Acaba şu an ne durumda , ben dün akşam ilk kez erkenden uyuyakalmışım sabah gördüm konuyu , çok üzüldüm... Bu kıza yardımcı olmak , sahip çıkmak lazım , ben bu devleti anlamıyorum neden bırakmışlar neden nedenCanım aile desteğini yitirmek bazı kişiler için ölümden beterdir.Ben kuzeni tarafindan kaçırılıp konu medyaya düşünce bulunan,ailenin arası bozulmasin diye şikayetci olmayan kız gördüm TV.de...Aile meclisi toplanıp şikayetçi ol,o adam artık aileden değil denilince şikayetçi oldu
Konu hakkında maalesef okdr bilgimiz yok...Babasından maaş kalmadı mı acaba ?
canım kız buraya yazmış herşeyi bu delil olmuyormu