• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

kızlar bakın olay bu. kız niye önce aramamış niye şikayette bulunmamış cevabı burda. kız ortamdan kurtulsa bile nasıl hayata devam edecek bilememiş. hayallerim bitti yazmış. daha nasıl anlatayım belki kendi yuvasını istiyordu. belki başkasının artık onu istemeyecegini düşündü. kızın gücü bitmiş ötesi var mı
Çok üzücü çok. :KK43:
Bu konuyla ilgili iyi birşey okumak istiyorum. Ve onun için dua ediyorum.Umarım iyidir.

O duruma da çok üzüldüm.. ihtimal üzerine indirim olabilir mi? Öyle bile olsa kadını katletti yaa katletti..
Ayaklarıyla yürüyüp gitmiş ya belki zorla tehditle gitti otele bumu tahrik biriyle biryere gittin tahrik var anlamıyorum kıyamet kopsun istiyorum artık bu kadar çirkinlik yeter insanlıktan utandık yaaa

Bildiğim kadarıyla yatacağı süre 12 yılmış. Öldürülen kadın daha önce kardeşiyle gidip defalarca şikayet etmiş. Ama sonuç ortada.
5 yıldan az kaldığında dışarı çıkma izinleri oluyor.
Bir de hapiste kaldığı günleri de cezadan düşerler. 10 yılda çıkar.

allah yardımcısı olsun... okudum ama şok gecirmedim o kadar iğrençlikler varki artık insan şaşiramiyor..kızgın oldugum tek nokta var bu kadar ezliyoruz bir tane hukukcu 1 tane mv demez mi bu kadinlarimizi koruyalim...illa gundemmi olmali. susan binlerce kişi var cunku biliyor ki kanunlarımız çok kötü... yeter ne yapalim birileri artik susmasın

Sabah 5 buçukta yattım ama sor uyuyabildim mi?

Polisler ah ah nasıl bırakırlar ya nasıl..
Sen polise bisey yok şikayetçi değilim desen yazılı ifade versen ne yapar polis ne der hadi evine kız nasıl bir psikolojideyse artık şikayet bile etmemiş offff Allah'ım offf

aynı anda paylaşmışız. senin yazdığını görmemiştim. evde kötü oldum ya. kimbilir kız ne halde. kız tek başına. gidip yalnız değilsin hayatın bitmedi diye öyle çok sarılasım var ki ona

Şimdi de şöyle bir durum var. Bu kız şikayetçi olsaydı, biz de destek olsaydık tamam. Nereye kadar olacaktık? Sığınma evine yerleştirildikten sonrasında kaçımız haber alabilecekti? Ohh çok şükür yerleştirmişler diyecek, gerisini umursamayacaktık. Kızın o yazdığında ben bunu gördüm "Her şey çok fazla ama benim savaşmaya gücüm yok". Muhtemelen aile bireyleri kıza sen şikayetçi olma sonra ortada kalırsın bir başına falan diye sindirmişlerdir diye düşünüyorum. Zira kızın korktuğu şey aslında yalnızlık, bir başına kalmak istemiyor.

kızı korkutmuştur kızcgız oyle olmuş ki kendini savunamıyor .Uyşturucu alıyorsa zaten saglıklı duşunemiyordur. Bu insanı nasıl kurtacagız çare duşunmek lazım

Sen polise bisey yok şikayetçi değilim desen yazılı ifade versen ne yapar polis ne der hadi evine kız nasıl bir psikolojideyse artık şikayet bile etmemiş offff Allah'ım offf

Ama o polis kizin psikolojisinin normal olmadığını savunmayı biliyor?
O kızı psikolog ile görüşturmek ne kadar ör olabilir??

Bu işte başka bir şey var

Bunu kıza adam da öğretmiş olabilir hayatın bitti senin benden kurtuluşun yok gibi polisten önce gidip kızı dövünce kız iyice buna inanmış olabilir korkudan şikayet etmemiştir biri üstüne biraz gitse dökülecek bak burada bile baskıya dayanamayıp aramış kazeni
bence de. işte muhtemelen kız hastanedeyken de akrabaları geldi kızı ikna etmişlerdir diye tahmin ediyorum. evden çıkmadan da dayak yedi o ara çocuk neler dedi kim bilir. seni benden başka kimse istemez evlenemezsin zaten vs.

Ama o polis kizin psikolojisinin normal olmadığını savunmayı biliyor?
O kızı psikolog ile görüşturmek ne kadar ör olabilir??

Bu işte başka bir şey var
Bilmiyorum aklım durdu ölmek istiyorum yazmış sürekli her mesajında ölüm Allah korusun belki

bence de. işte muhtemelen kız hastanedeyken de akrabaları geldi kızı ikna etmişlerdir diye tahmin ediyorum. evden çıkmadan da dayak yedi o ara çocuk neler dedi kim bilir. seni benden başka kimse istemez evlenemezsin zaten vs.
Gerçekten sinirlerim boşaldı ya bu nasıl iştir ya umarım kurtulur

Şimdi de şöyle bir durum var. Bu kız şikayetçi olsaydı, biz de destek olsaydık tamam. Nereye kadar olacaktık? Sığınma evine yerleştirildikten sonrasında kaçımız haber alabilecekti? Ohh çok şükür yerleştirmişler diyecek, gerisini umursamayacaktık. Kızın o yazdığında ben bunu gördüm "Her şey çok fazla ama benim savaşmaya gücüm yok". Muhtemelen aile bireyleri kıza sen şikayetçi olma sonra ortada kalırsın bir başına falan diye sindirmişlerdir diye düşünüyorum. Zira kızın korktuğu şey aslında yalnızlık, bir başına kalmak istemiyor.

Ben de öyle düşündüm. Amcası vs. korkutmuşlardır kızı. Biz sana sahip çıkıyoruz, annen bile umursamıyor. Sokağa atarız, satarız bile demişlerdir belki bilmiyorum ki. O ev kimin, babasının evi mi, kiraysa amca oğlu mu ödüyor bu parayı? Ben bunları merak ettim. İşte en iyi sen anlarsın bu çaresizlik psikolojisinden. Karayı görüp de alabora olmak gibi bir şey yaşananlar. Çok yalnız kalmış muhtemelen senelerdir.

Back