- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de polis kız darp edilirken olayın üstüne gelmiş. Darp suçu açık seçik var ortada. Bu kızla polis psikiyatrist eşliğinde görüşmeli böyle olmaz.
Burda niye kizi sucluyorsunuz sizi anlayamiyorum cidden. Sizin sorununuz ne biliyor musunuz? Olaylari "ben olsaydim" diye degerlendirmeniz. Ama bu konuyu siz yasamadiniz. Kaldi ki ayni olaylar farkli kisilerde ayni sonucu dogurmaz. Yani tecavuze ugrayan her kadinda sikayetci olma sonucu cikmayabiliyor. Vakalardan ziyade kisiler degerlendirmeye alinmali. Sikayetci olamadi diye kizi suclamak cok kolay. Ama kizi sikayet edemeyecek duruma getireni suclamak gerekiyor esasen. Neden yine hemcinsimizi suclar olduk biz???
Kız uyuşturucu bağımlısı bence ve bu sebepten dolayı olaylar braya gelmiş olabilir. Korkuyla alakası olduğunu zannetmiyorum adam her istediğinde uyuşturucu getiriyorsa şikayetçi olmak istememiş olabilir. Yazık o kadar sayfa okudum böyle sonuçlanması çok üzücü. Ama kimsenin elinden de birşey gelmiyor malesef...Gösterdim yazılanları basını salladı memur yapabileceğim birşey yok dedi konuyu detaylıca anlattım.. zaten basın dertte birde bununla mi uğraşıyorsun siz kadınlardan korkulur senin gibisini de gördü buboarakol ama görüyorsun o kız senin gibi düşünmüyor dedi hiç bişey diyemedim ama ama korkuyor diyebildim sadece
Polis dayağı görmüş mü bilmiyorum görmedi diye okudum fakat kasten basit yaralama maalesef şikayete tabi. Şu şikayetten korkulmasa da failler cezasını çekse keşke of.
Boyle biseyin empatisi yapilmasin zaten Bak yasalar bunun empatisini yapmis durum ortadaBazı yorumlara bakılınca
Kadın düşmanı, yine kadınlar..
Öğrenilmiş çaresizlik içinde olan birini suçlayabilecek kadar empati yoksunusunuz..
Çok yazık.
ben de kapının neden kırılmadığını anlayamadım akşamdan beri.Yok yanlış bılıyorsun .
Adam kadını darp ederken çilingir beklendı ve evden alınmış adam.
Kizlar bence bu olayin altindan baska birsey cikacakmis gibi his var icimde muge anliya falan cikarsa medyaya yansirsa anlasilir kesin olay dongusu mantikli gelmedi bana
bence deKizlar bence bu olayin altindan baska birsey cikacakmis gibi his var icimde muge anliya falan cikarsa medyaya yansirsa anlasilir kesin olay dongusu mantikli gelmedi bana
ben de kapının neden kırılmadığını anlayamadım akşamdan beri.
ihbar var sonuçta. koçbaşı oluyo polislerde. çok mu allah allah sesleriyle düşündüm bilmiyorum ama çilingir beklemek ne bileyim?
Elbetteki ölümden korkuyor... Bu yüzden dillendiriyo... yapacak olan söylemez direkt yapar... İntihar etmez kullanıyorsa uyuşturucu yüzünden yada adam öldürür birgünBuraya yazdığının üstüne gitti polisler madde etkisinde değildi olsaydı ayrı bi durum olur işlem yapılırdı aklı başında ki şikayetçi olmadığı işleme geçmiş kendimi öldürcem diyodu zaten ölümden korku yoksa neye boyun eğebilir bi kadın böyle dr ölecek belli ki ya adam öldürecek ya başkalarına gönderecek ya madde öldürecek var mı başka yolu polis kapıya gelmiş kurtarın dememiş başka kimsesi yok mucize mi beklicek oturup
Ogretmenden polis olunca anca bu kadar oluyorben de kapının neden kırılmadığını anlayamadım akşamdan beri.
ihbar var sonuçta. koçbaşı oluyo polislerde. çok mu allah allah sesleriyle düşündüm bilmiyorum ama çilingir beklemek ne bileyim?
En başta sen abi ve burdaki güzel yürekler sayesinde şimdilik canı kurtuldu.Bütün süreç 183 ile başladı. Onlara da sordum başka yapmamız gereken bir işlem var mı diye hayır sizin göreviniz burada bitti dediler.
Polisin beni arama sebebi ise hatayla kızın numarası diye benim numaram verilmiş. Yoksa polis beni değil evin önüne gelince kızı aradığını sanmış.
Burada çok biliyorlar şu olurdu bu olurdu. Olmuyor işte ....
Maalesef bir acayip işleyiş.İyi de polis kız darp edilirken olayın üstüne gelmiş. Darp suçu açık seçik var ortada. Bu kızla polis psikiyatrist eşliğinde görüşmeli böyle olmaz.
asla suçlamıyorum ama o polisler cesaretlendirebilirdi. ben sakın şikayetini çekme bak diyen polis de gördüm amaaan ne olcak çok görüyoruz diyen de.Bende öyle düşünüyorum ama memurlardan ikisi tanidikti gözlerine baktım boşver konuyu desin diye çünkü böyle olaylarda kurcalama olaylar bildiğin gibi değil dedikleri olmuştu zamanında ama onlarda üzgündü içind e bisey yokmuş başka bişey yokmuş gibiydi o yüzden nasıl ya nasıl ya zarar verirse diye direttim konuyu açıp gösterdim prosedürler dediler yabibolay doğru polisler bisey yapamıyor guya
ben de kapının neden kırılmadığını anlayamadım akşamdan beri.
bence de olayın ıcınde baska seyler varBende öyle düşünüyorum ama memurlardan ikisi tanidikti gözlerine baktım boşver konuyu desin diye çünkü böyle olaylarda kurcalama olaylar bildiğin gibi değil dedikleri olmuştu zamanında ama onlarda üzgündü içind e bisey yokmuş başka bişey yokmuş gibiydi o yüzden nasıl ya nasıl ya zarar verirse diye direttim konuyu açıp gösterdim prosedürler dediler yabibolay doğru polisler bisey yapamıyor guya