- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
onu çok önce yazmıştım, siz bunu yazarak bilgi amaçlı yazıyorsunuz heralde.ne kadar zekisin derken bilgi amaçlı mı yazdınız?,basbayağı kışkırttınız,lütfen daha fazla konuyu meşgul etmeyin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu çok önce yazmıştım, siz bunu yazarak bilgi amaçlı yazıyorsunuz heralde.ne kadar zekisin derken bilgi amaçlı mı yazdınız?,basbayağı kışkırttınız,lütfen daha fazla konuyu meşgul etmeyin...
Sizi bilgilendiriyorum ne arkadaşın zekasını ne de sizin birbirinize hakaret etmenizi okumak istemiyoruz hele de böyle bir konuda anlaşıldı mı?onu çok önce yazmıştım, siz bunu yazarak bilgi amaçlı yazıyorsunuz heralde.
Iyi de o kadinla burdaki kadinlar bir degil ki niye bir tutuyorsunuz? O kadinin yasadiklarini biz yasamadik tabiki tehdite boyun egmeyiz sikayetci oluruz biz. Ama o kizin hayati bizimki gibi degil. Yasadiklariyla ilgili bilmedigimiz cok sey de vardir ustelik. Isin icinde uyusturucu da var. Bunu gozardi edemeyiz. Eger ki psikolog degilsen uyusturucu bagimlisi birinin kafasiyla dusunemezsin. Olay bu kadar net.Neyle olabilir ailesi yok aileyle tehdit etsin bi canı var böyle yaşamak mı canın mı deseler şurda tek bi kadın yaşarım gerisi önemli değil demez
o zaman daha fazla yazma ki cevap gelmesin anlaşıldı mı?Sizi bilgilendiriyorum ne arkadaşın zekasını ne de sizin birbirinize hakaret etmenizi okumak istemiyoruz hele de böyle bir konuda anlaşıldı mı?
Diyorum ki forumda konu acacak kadar psikolojisi yerinde gayet...öyle insanların bıkkınlık gelip şikayet ettiğini nerden biliyorsun. kaç tane aylarca eve hapsedilmiş işkence edilmiş insan tanıdın hayatında ? duygusallık falan değil bu psikoloji. aylarca eve hapsedilip tüm ihtiyaçlar için birine bağlı kalmayı, o insanın da uyuşturucu alıştırıp tecavüz etmesini düşün bi. mantıkla dayanılacak bişey değil bu. bu kızın da ifadesine güvenilmez çünkü kendi halinde değil kız.
adamı şikayet etmek için ya da beni kurtarın diye açmadı konuyu. kız zaten nasıl haldeyse normal yaşam durumuna nasıl geleceğini bilmiyor. dün intihar için açtı konuyu. benim tahminimce ölmeden önce son kez birileriyle konuşmak istedi. tahminim bu yöndeDiyorum ki forumda konu acacak kadar psikolojisi yerinde gayet...
Buraya yazdığının üstüne gitti polisler madde etkisinde değildi olsaydı ayrı bi durum olur işlem yapılırdı aklı başında ki şikayetçi olmadığı işleme geçmiş kendimi öldürcem diyodu zaten ölümden korku yoksa neye boyun eğebilir bi kadın böyle dr ölecek belli ki ya adam öldürecek ya başkalarına gönderecek ya madde öldürecek var mı başka yolu polis kapıya gelmiş kurtarın dememiş başka kimsesi yok mucize mi beklicek oturupIyi de o kadinla burdaki kadinlar bir degil ki niye bir tutuyorsunuz? O kadinin yasadiklarini biz yasamadik tabiki tehdite boyun egmeyiz sikayetci oluruz biz. Ama o kizin hayati bizimki gibi degil. Yasadiklariyla ilgili bilmedigimiz cok sey de vardir ustelik. Isin icinde uyusturucu da var. Bunu gozardi edemeyiz. Eger ki psikolog degilsen uyusturucu bagimlisi birinin kafasiyla dusunemezsin. Olay bu kadar net.
Ne yazikki adalet sisteminde mal candan daha kıymetli şaşırmaya ne hacet... şikayetçi olduğu halde kaç kadin oldurulmedi miYok sistemde eksikler var bende sistemin az çok nasıl işlediğini biliyorum yaşadıklarımdan buradaki tek umudum suçüstü olmasıydı o ise yarar sandim şikayete gerek yok sandim suçüstü sonuçta ama yok bukadarı da yetmediyse daha nediyeyim kadın cinayetlerinin sebebi belli ya ... bej geçen sene tehdit edildim darp edildim evim taşlandı arabanın lastikleri patladı hepsi ispatı ile şikayet dosyamda var o o tehdit eden kişi hala dışarıda neden mi prosedür işleyiş gelişmeler böyle daha davanın ilk celsesi bile 8 martta düşünün bu kadar ay içind e olebiliridm o celse bensiz olabilirdi... ya bu kızımız? Suçüstü ya daha ne olmalı suçüstü...
Var mi başka haber okuyamadım ara sayfaları aklım kaldı başıma ağrı girdiMemurlar savcı bile ayaktaydı gece bizim yanımızda güvendeydi dedi.. neden korktu beden vazgeçti kuzum ya offf aklım almıyor sen şikâyetçi olsaydın o adamı asla salmazlar sabaha kadar sorguda mahvederlerdi
Konus konussımdı bastan alalım bı toparlayalım
bır kız var 8 aydır tecavuze tehtıte sıddete hakarete maruz kalan. ve uyusturucuya alıstırılan.
bu kız buraya uye oluyor ve musaıt olan bırı benımle konussun dıyor
ıntıhar edecegım dıyor
yasadıklarını anlatıyor
buraya yasadıklarını dertlesmek ıcın mı yoksa yardım ıstemek ıcın mı yazdı?
polıse gıt dedıgımızde gıdemem ararsam benı öldurur dıyor korkuyor
kac kurtar kendını dedıgımızde cevap vermedı kapı ustune mı kılıtlenıyor ne oluyor bılmıyoruz
8 aydır apartmandakıler bır kere bıle kızın kapısını calmadı mı kız hıc ımdat dıye bagırmadı mı hanı depo degıl sıgınak degıl komsunun bıcok sesını duyuyoruz sonucta degıl mı ?
kafam cok karıstı
yardım edın deyıp herkesı buraya toplayıp edılen yardımla gelen polıslere sıkayetcı degılım demek...
bılemıyorum
aynı seylerı yasayıp sıkayetcı olanlar nasıl oluyor onlarda korkuyor onlarda aynı seyı yasıyor
bılemedım
Yok canim malesef kız da o pislikte gönderilmiş karakoldan.. şikayet yok ..Var mi başka haber okuyamadım ara sayfaları aklım kaldı başıma ağrı girdi
Akıl mantık almıyor gerçektensımdı bastan alalım bı toparlayalım
bır kız var 8 aydır tecavuze tehtıte sıddete hakarete maruz kalan. ve uyusturucuya alıstırılan.
bu kız buraya uye oluyor ve musaıt olan bırı benımle konussun dıyor
ıntıhar edecegım dıyor
yasadıklarını anlatıyor
buraya yasadıklarını dertlesmek ıcın mı yoksa yardım ıstemek ıcın mı yazdı?
polıse gıt dedıgımızde gıdemem ararsam benı öldurur dıyor korkuyor
kac kurtar kendını dedıgımızde cevap vermedı kapı ustune mı kılıtlenıyor ne oluyor bılmıyoruz
8 aydır apartmandakıler bır kere bıle kızın kapısını calmadı mı kız hıc ımdat dıye bagırmadı mı hanı depo degıl sıgınak degıl komsunun bıcok sesını duyuyoruz sonucta degıl mı ?
kafam cok karıstı
yardım edın deyıp herkesı buraya toplayıp edılen yardımla gelen polıslere sıkayetcı degılım demek...
bılemıyorum
aynı seylerı yasayıp sıkayetcı olanlar nasıl oluyor onlarda korkuyor onlarda aynı seyı yasıyor
bılemedım