• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Neyle olabilir ailesi yok aileyle tehdit etsin bi canı var böyle yaşamak mı canın mı deseler şurda tek bi kadın yaşarım gerisi önemli değil demez
Iyi de o kadinla burdaki kadinlar bir degil ki niye bir tutuyorsunuz? O kadinin yasadiklarini biz yasamadik tabiki tehdite boyun egmeyiz sikayetci oluruz biz. Ama o kizin hayati bizimki gibi degil. Yasadiklariyla ilgili bilmedigimiz cok sey de vardir ustelik. Isin icinde uyusturucu da var. Bunu gozardi edemeyiz. Eger ki psikolog degilsen uyusturucu bagimlisi birinin kafasiyla dusunemezsin. Olay bu kadar net.

öyle insanların bıkkınlık gelip şikayet ettiğini nerden biliyorsun. kaç tane aylarca eve hapsedilmiş işkence edilmiş insan tanıdın hayatında ? duygusallık falan değil bu psikoloji. aylarca eve hapsedilip tüm ihtiyaçlar için birine bağlı kalmayı, o insanın da uyuşturucu alıştırıp tecavüz etmesini düşün bi. mantıkla dayanılacak bişey değil bu. bu kızın da ifadesine güvenilmez çünkü kendi halinde değil kız.
Diyorum ki forumda konu acacak kadar psikolojisi yerinde gayet...

Polis "kızın psikolojisi ıyi değildi"
Diyor ama kızı adamı bırakıyorlar ??
Bu nasıl iş ya kız neden psikolog ile gorusturulmuyor zaten o zaman çıkacak ortaya herşey...
Kız asosyal yanında Avukat şarttı onu doğru yonlendirebilmesi için aklımı yitireceğim ya göz göre göre
Sapık katil ile aynı eve gonderildi??

Inşallah yasıyorsundur inşallah

Yasaların degismesi lazım. .. Ruh Sağlığı yerinde olmayan bir insanın ifadesi dikkate alınmamalı sikayetci olmasa da gereken yapilmali... vatandaşı korumak için illaki şikayete gerek olmaması lazım... saçma sapan bir adalet açığı...

sımdı bastan alalım bı toparlayalım
bır kız var 8 aydır tecavuze tehtıte sıddete hakarete maruz kalan. ve uyusturucuya alıstırılan.

bu kız buraya uye oluyor ve musaıt olan bırı benımle konussun dıyor
ıntıhar edecegım dıyor
yasadıklarını anlatıyor

buraya yasadıklarını dertlesmek ıcın mı yoksa yardım ıstemek ıcın mı yazdı?
polıse gıt dedıgımızde gıdemem ararsam benı öldurur dıyor korkuyor
kac kurtar kendını dedıgımızde cevap vermedı kapı ustune mı kılıtlenıyor ne oluyor bılmıyoruz

8 aydır apartmandakıler bır kere bıle kızın kapısını calmadı mı kız hıc ımdat dıye bagırmadı mı hanı depo degıl sıgınak degıl komsunun bıcok sesını duyuyoruz sonucta degıl mı ?

kafam cok karıstı

yardım edın deyıp herkesı buraya toplayıp edılen yardımla gelen polıslere sıkayetcı degılım demek...

bılemıyorum

aynı seylerı yasayıp sıkayetcı olanlar nasıl oluyor onlarda korkuyor onlarda aynı seyı yasıyor

bılemedım

Diyorum ki forumda konu acacak kadar psikolojisi yerinde gayet...
adamı şikayet etmek için ya da beni kurtarın diye açmadı konuyu. kız zaten nasıl haldeyse normal yaşam durumuna nasıl geleceğini bilmiyor. dün intihar için açtı konuyu. benim tahminimce ölmeden önce son kez birileriyle konuşmak istedi. tahminim bu yönde

Hanımlar lütfen. Böyle bir konuda banlanmayın bari.

Mağduru da linç etmeyin. Kızın amacı intihardı. Birileri canının ne kadar yandığını bilsin istedi gitmeden. Kaç zamandır neler yaşamış. Linç etmeden kendinizi onun yerine koymayı deneyin bi.
Yaşadıklarından memnun olduğuna mı çekti sanki şikayetini? Utanıyorum dedi sürekli. Gücü kalmamış anlasanıza!

Iyi de o kadinla burdaki kadinlar bir degil ki niye bir tutuyorsunuz? O kadinin yasadiklarini biz yasamadik tabiki tehdite boyun egmeyiz sikayetci oluruz biz. Ama o kizin hayati bizimki gibi degil. Yasadiklariyla ilgili bilmedigimiz cok sey de vardir ustelik. Isin icinde uyusturucu da var. Bunu gozardi edemeyiz. Eger ki psikolog degilsen uyusturucu bagimlisi birinin kafasiyla dusunemezsin. Olay bu kadar net.
Buraya yazdığının üstüne gitti polisler madde etkisinde değildi olsaydı ayrı bi durum olur işlem yapılırdı aklı başında ki şikayetçi olmadığı işleme geçmiş kendimi öldürcem diyodu zaten ölümden korku yoksa neye boyun eğebilir bi kadın böyle dr ölecek belli ki ya adam öldürecek ya başkalarına gönderecek ya madde öldürecek var mı başka yolu polis kapıya gelmiş kurtarın dememiş başka kimsesi yok mucize mi beklicek oturup

• Beğen
Reactions: H E
Yok sistemde eksikler var bende sistemin az çok nasıl işlediğini biliyorum yaşadıklarımdan buradaki tek umudum suçüstü olmasıydı o ise yarar sandim şikayete gerek yok sandim suçüstü sonuçta ama yok bukadarı da yetmediyse daha nediyeyim kadın cinayetlerinin sebebi belli ya ... bej geçen sene tehdit edildim darp edildim evim taşlandı arabanın lastikleri patladı hepsi ispatı ile şikayet dosyamda var o o tehdit eden kişi hala dışarıda neden mi prosedür işleyiş gelişmeler böyle daha davanın ilk celsesi bile 8 martta düşünün bu kadar ay içind e olebiliridm o celse bensiz olabilirdi... ya bu kızımız? Suçüstü ya daha ne olmalı suçüstü... :KK43:
Ne yazikki adalet sisteminde mal candan daha kıymetli şaşırmaya ne hacet... şikayetçi olduğu halde kaç kadin oldurulmedi mi

Memurlar savcı bile ayaktaydı gece bizim yanımızda güvendeydi dedi.. neden korktu beden vazgeçti kuzum ya offf aklım almıyor sen şikâyetçi olsaydın o adamı asla salmazlar sabaha kadar sorguda mahvederlerdi :KK43:
Var mi başka haber okuyamadım ara sayfaları aklım kaldı başıma ağrı girdi

bır kız var 8 aydır tecavuze tehtıte sıddete hakarete maruz kalan. ve uyusturucuya alıstırılan.

ıntıhar edecegım dıyor
yasadıklarını anlatıyor

kac kurtar kendını dedıgımızde cevap vermedı kapı ustune mı kılıtlenıyor ne oluyor bılmıyoruz

8 aydır apartmandakıler bır kere bıle kızın kapısını calmadı mı kız hıc ımdat dıye bagırmadı mı hanı depo degıl sıgınak degıl komsunun bıcok sesını duyuyoruz sonucta degıl mı ?

kafam cok karıstı

yardım edın deyıp herkesı buraya toplayıp edılen yardımla gelen polıslere sıkayetcı degılım demek...

bılemıyorum

aynı seylerı yasayıp sıkayetcı olanlar nasıl oluyor onlarda korkuyor onlarda aynı seyı yasıyor

bılemedım
Konus konus
Ben anlatamadim kendimi

Korktuğum başıma gelmiş.

Arkadaşlar, bu kızın psikolojisi yerinde değil, sizin gibi sağlıklı düşünemiyor zaten. O içeride dövme sırasında tehdit mi etti, ne yaptı ne etti bilmiyoruz. Zaten bence ruh sağlığının yerinde olmadığından emin olduğumuz travmatik durumlar yaşamış kişilerin ifadesine başvurulmamalı diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim neden kamu davası açılmıyor? Polis darp edildiğini duyduysa kamu davası açılması gerekmiyor mu, ben mi yanlış biliyorum?

ıntıhar edecegım dıyor
yasadıklarını anlatıyor

kafam cok karıstı

bılemıyorum

bılemedım
Akıl mantık almıyor gerçekten

Back