• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Polisi çağırırsam beni öldürecek zaten demiş. O kadar yalnız ki o kadar korkmuş ki bu zulüme bile razı olmuş. Ama o zaman neden yardım istiyo çok karışık

asla suçlamıyorum ama o polisler cesaretlendirebilirdi. ben sakın şikayetini çekme bak diyen polis de gördüm amaaan ne olcak çok görüyoruz diyen de.
acaba denediler mi şikayete yönlendirmeyi kubey?

Açıkçası hiç sanmıyorum hiç hemde akışı anlatıp bilgilendirip şikâyetçi oluo olmadığını sormuşlardır bir tek o mağduriyetin üstüne gittiklerini sanmıyorum:(

Celik kapı çilingir çağrılmış o sırada savcıyı arayıp izin istemişler içeri girmek için izinsiz olmuyor suc
aaa pardon benim dediğim baskınalrda oluyo. valla akşamdan beri mantıklı mantıksız ne varsa sıraladık.
akşama elim yüreğimde haberleri izlemesem bari.

İyi de polis kız darp edilirken olayın üstüne gelmiş. Darp suçu açık seçik var ortada. Bu kızla polis psikiyatrist eşliğinde görüşmeli böyle olmaz.
Darp suçu kasten adam yaralama oluyor. Basit nitelikte belli ki. Ağırlaşmış durumu olsa şikayete bağlı olmaz ancak kemik kırılması, gebe kadın vs vs durumları olmadığı için kadın “ben şikayetçi değilim” dedikten sonra soruşturma başlamaz. Keşke kadınlarımız şikayetten korkmasa. Keşke o an kadının yanında avukat olsaydı ve ona destek vererek doğru beyanlarda bulunulsaydı.

Konut dokunulmazlığı konusu sanırım.....yıllar önce ust komşum karısına şiddet uyguladı.Kapilarini çaldım ,acmayinca bağırarak "şimdi kapıyı açan olmazsa polisi arayorum ve komsuma hırsız girdigini gördüm,hayatı tehlikede diyorum" demiştim.Kadin o zaman kapıyı açtı....bana siginmasini, güvendiği biri gelene kadar bende kalmasini teklif ettim.Kabul etmedi ve kapıyi kapadi:KK43:

Açılıyor canim kamu davası ama dışarıdan görülüyor darp olaylarında. Benimde olmuştu polisler şikayet etmişti ve o kişi serbest hala kamu davalarıserbest yargılanarak sürüyor bu gibi olaylarda..
Öncesinde sabıkası varsa durum değişebiliyor... Yani birden fazla suç öncekiler cezasi ertelwnmistir ustune Buda eklenince ceza alabilir... Dava sonuclaninca tabı. .. UyuşturucuDan mutlaka sabıkası vardır bu adamin oyle tahminim

Darp suçu kasten adam yaralama oluyor. Basit nitelikte belli ki. Ağırlaşmış durumu olsa şikayete bağlı olmaz ancak kemik kırılması, gebe kadın vs vs durumları olmadığı için kadın “ben şikayetçi değilim” dedikten sonra soruşturma başlamaz. Keşke kadınlarımız şikayetten korkmasa. Keşke o an kadının yanında avukat olsaydı ve ona destek vererek doğru beyanlarda bulunulsaydı.
avukat lazım dedim amerikan filmi dendi. N nscckts da buna takıldığına göre alınganlık etmek değilmiş benim ki

Boyle biseyin empatisi yapilmasin zaten Bak yasalar bunun empatisini yapmis durum ortada
Sikayetsiz kalem oynamiyor
Boyle birseyin empatisini yapmayacaksak neyin empatisini yapacagiz? Yasalar empati yapilmadigi icin sikayetci olunmayi sart kosmus hukuki islem yapilabilmesi icin. Biz de siddet, tecavuz olaylarinda kisinin sikayeti esas alinmasin kamu davasi acilsin mutlaka diye yirtiniyoruz burda. Cunku belli ki sikayet etmeyenin kafasi yerinde degil. " eh sikayetci degilse demekki isteyerek dayak yiyiyor" mu diyecegiz? Kanunlar hicbir islem yapmayarak bunu diyor iste malesef. Bu sekilde bir adim ilerleyemeyiz. Hep geriye hep geriye.

Son düzenleme:
Korktuğum başıma gelmiş.

Arkadaşlar, bu kızın psikolojisi yerinde değil, sizin gibi sağlıklı düşünemiyor zaten. O içeride dövme sırasında tehdit mi etti, ne yaptı ne etti bilmiyoruz. Zaten bence ruh sağlığının yerinde olmadığından emin olduğumuz travmatik durumlar yaşamış kişilerin ifadesine başvurulmamalı diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim neden kamu davası açılmıyor? Polis darp edildiğini duyduysa kamu davası açılması gerekmiyor mu, ben mi yanlış biliyorum?
Ben bana açılan bi kamu davası söylesem küçük dilinizi yutarsınız.

Ama kızı öldüresiye döverken bastılar, bi kamu davası açılamıyor öyle mi?

El ele göz göze gönderildi yani o kız o adamla ?

Sistemmi aptalca, kızın yaptıkları mı yoksa bizim beklentimiz mi?
Seç beğen al!!!

Elbetteki ölümden korkuyor... Bu yüzden dillendiriyo... yapacak olan söylemez direkt yapar... İntihar etmez kullanıyorsa uyuşturucu yüzünden yada adam öldürür birgün
Bizim bildiğimizden farklı şeyler var belli ki bilemiyorum hamile falan mı acaba olayın gidişatı hiç doğal akışa uygun değil

Bunu yazacağımı düşünmezdim ama uyuşturucu kullanımı suç olduğu için kız ihbar edilse olmaz mı? Zaten sorguda bir şekilde adamın da onu bu işe bulaştırdığını söyleyecektir. Hem baro bu ihbar sonucu avukat atar ve cinsel saldırıdan da şikayetçi olması yönünde tavsiyede bulunur. Zaten uyuşturuxu kullanımından hagb alacağını düşünüyorum hapis cezası da olmaz hem sürekli denetim altında tutulur, belli aralıklarla sağlık testine tabi tutulur. Madem kendi hayatını kurtarmaya korkuyor, onu buna kanun zorlasın.
Uyuşturucuyu kendisi kullandığı için birşey yapmazlar satıcı olsaydı durum farklı olurdu.

arkadaşlar bir şeyler yapalım ya, ne bileyim müge anlıya, haber kanallarına falan duyuralım. yazık zavallıya. kim bilir neler çekecek.

Bence böyle olaylarda arama izni gerekmemeli , 1 dakika bile çok geç olabilir yaşaması için , ya bu kız ölseydi , biz şu anda " inanamıyorum öldü " diye yorum da yapıyor olabilirdik Allah korusun .
Ondan sonra sırf arama izni olmadan müdahele edilemediği için ölen kıza günlerce hayıflanıp üzülsek ne üzülmesek ne , kız geri gelir mi ?

avukat lazım dedim amerikan filmi dendi. N nscckts da buna takıldığına göre alınganlık etmek değilmiş benim ki
kazene bunu soyledım bana la havle vela ! dedı
:olamaz:
kesınlıkle avukat olmalıydı
koca koca adamlar felegın cemberınden kac kez gecmıs ınsanlar bıle avukatla gıdıyor avukatsız adım atmıyor
bu olayda tek basına kımsesız kız yanında bırı olmadan nasıl konussun zaten

Gerileri okudum uyuşturucudan ihbar edeceğim. Olay hakkında ihbarda yazmamız gereken adres falan bilenler varsa bana özelden iletsin lütfen. Bari uyuşturucudan içeri alınsın da tedavi görsün. Ben her an bu kız öldürülecek, şu an sistematik tecavüze maruz kalıyordur diye düşünmekten deliririm.

Back