Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asla suçlamıyorum ama o polisler cesaretlendirebilirdi. ben sakın şikayetini çekme bak diyen polis de gördüm amaaan ne olcak çok görüyoruz diyen de.
acaba denediler mi şikayete yönlendirmeyi kubey?
aaa pardon benim dediğim baskınalrda oluyo. valla akşamdan beri mantıklı mantıksız ne varsa sıraladık.Celik kapı çilingir çağrılmış o sırada savcıyı arayıp izin istemişler içeri girmek için izinsiz olmuyor suc
Sana da kısmını pek anlayamadım...Amin
Sana da
Darp suçu kasten adam yaralama oluyor. Basit nitelikte belli ki. Ağırlaşmış durumu olsa şikayete bağlı olmaz ancak kemik kırılması, gebe kadın vs vs durumları olmadığı için kadın “ben şikayetçi değilim” dedikten sonra soruşturma başlamaz. Keşke kadınlarımız şikayetten korkmasa. Keşke o an kadının yanında avukat olsaydı ve ona destek vererek doğru beyanlarda bulunulsaydı.İyi de polis kız darp edilirken olayın üstüne gelmiş. Darp suçu açık seçik var ortada. Bu kızla polis psikiyatrist eşliğinde görüşmeli böyle olmaz.
Arama izni olmadan eve zorla giremezlerHayır kız içerde dövülürken polis oturup çilingir mi beklemiş , neden kapıyı kırıp da içeri girmemişler , çilingir gelene kadar ya kızı döverken öldürseydi ?
Beynim durdu .
Öncesinde sabıkası varsa durum değişebiliyor... Yani birden fazla suç öncekiler cezasi ertelwnmistir ustune Buda eklenince ceza alabilir... Dava sonuclaninca tabı. .. UyuşturucuDan mutlaka sabıkası vardır bu adamin oyle tahminimAçılıyor canim kamu davası ama dışarıdan görülüyor darp olaylarında. Benimde olmuştu polisler şikayet etmişti ve o kişi serbest hala kamu davalarıserbest yargılanarak sürüyor bu gibi olaylarda..
avukat lazım dedim amerikan filmi dendi. N nscckts da buna takıldığına göre alınganlık etmek değilmiş benim kiDarp suçu kasten adam yaralama oluyor. Basit nitelikte belli ki. Ağırlaşmış durumu olsa şikayete bağlı olmaz ancak kemik kırılması, gebe kadın vs vs durumları olmadığı için kadın “ben şikayetçi değilim” dedikten sonra soruşturma başlamaz. Keşke kadınlarımız şikayetten korkmasa. Keşke o an kadının yanında avukat olsaydı ve ona destek vererek doğru beyanlarda bulunulsaydı.
Boyle birseyin empatisini yapmayacaksak neyin empatisini yapacagiz? Yasalar empati yapilmadigi icin sikayetci olunmayi sart kosmus hukuki islem yapilabilmesi icin. Biz de siddet, tecavuz olaylarinda kisinin sikayeti esas alinmasin kamu davasi acilsin mutlaka diye yirtiniyoruz burda. Cunku belli ki sikayet etmeyenin kafasi yerinde degil. " eh sikayetci degilse demekki isteyerek dayak yiyiyor" mu diyecegiz? Kanunlar hicbir islem yapmayarak bunu diyor iste malesef. Bu sekilde bir adim ilerleyemeyiz. Hep geriye hep geriye.Boyle biseyin empatisi yapilmasin zaten Bak yasalar bunun empatisini yapmis durum ortada
Sikayetsiz kalem oynamiyor
Ben bana açılan bi kamu davası söylesem küçük dilinizi yutarsınız.Korktuğum başıma gelmiş.
Arkadaşlar, bu kızın psikolojisi yerinde değil, sizin gibi sağlıklı düşünemiyor zaten. O içeride dövme sırasında tehdit mi etti, ne yaptı ne etti bilmiyoruz. Zaten bence ruh sağlığının yerinde olmadığından emin olduğumuz travmatik durumlar yaşamış kişilerin ifadesine başvurulmamalı diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim neden kamu davası açılmıyor? Polis darp edildiğini duyduysa kamu davası açılması gerekmiyor mu, ben mi yanlış biliyorum?
Bizim bildiğimizden farklı şeyler var belli ki bilemiyorum hamile falan mı acaba olayın gidişatı hiç doğal akışa uygun değilElbetteki ölümden korkuyor... Bu yüzden dillendiriyo... yapacak olan söylemez direkt yapar... İntihar etmez kullanıyorsa uyuşturucu yüzünden yada adam öldürür birgün
Uyuşturucuyu kendisi kullandığı için birşey yapmazlar satıcı olsaydı durum farklı olurdu.Bunu yazacağımı düşünmezdim ama uyuşturucu kullanımı suç olduğu için kız ihbar edilse olmaz mı? Zaten sorguda bir şekilde adamın da onu bu işe bulaştırdığını söyleyecektir. Hem baro bu ihbar sonucu avukat atar ve cinsel saldırıdan da şikayetçi olması yönünde tavsiyede bulunur. Zaten uyuşturuxu kullanımından hagb alacağını düşünüyorum hapis cezası da olmaz hem sürekli denetim altında tutulur, belli aralıklarla sağlık testine tabi tutulur. Madem kendi hayatını kurtarmaya korkuyor, onu buna kanun zorlasın.
kazene bunu soyledım bana la havle vela ! dedı
Ama kullanmak da suçtur. Cezası vardır. Satıcı durumunda zaten ağır cezada yargılanır ve ğst dereceden cezası takdir edilir.Uyuşturucuyu kendisi kullandığı için birşey yapmazlar satıcı olsaydı durum farklı olurdu.