• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Buradaki konuyu bile açtım gösterdim burada beyanları var dedim ya kiza bisey yaparsa tedbir nasıl almadınız dedim ... bisey yapamayız prosedür dediler
Şaka gibi. Resmen öylesine yaşıyoruz. O otelde karısını bıçaklayarak öldüren adama 12 yıl hapis vermişler. Kadın onu çileden çıkarmışmış! Yani afla birlikte 2 yıl yatar çıkar.
Ne acı ne lanet bir durum. Çok üzülüyorum ama kimsenin elinden bir şey gelmiyor.
Umarım o çocuk uyuşturucudan ölür de kız kurtulur. Tek temennim bu şu an.

Buradaki konuyu bile açtım gösterdim burada beyanları var dedim ya kiza bisey yaparsa tedbir nasıl almadınız dedim ... bisey yapamayız prosedür dediler
İnternette yazılanlar maalesef kanıt olmuyor kız ben şikayetçi değilim dedikten sonra. Siz elinizden geleni yapmışsınız geriye benim bahsettiğim konu kalıyor. Ad soyad adres bilgileri dahilinde benim yazdıklarım yapılabilir.

Uğraşınız için teşekkürler. Sabah sabah gittiniz görüştünüz memurlarla.

İnternette yazılanlar maalesef kanıt olmuyor kız ben şikayetçi değilim dedikten sonra. Siz elinizden geleni yapmışsınız geriye benim bahsettiğim konu kalıyor. Ad soyad adres bilgileri dahilinde benim yazdıklarım yapılabilir.

Uğraşınız için teşekkürler. Sabah sabah gittiniz görüştünüz memurlarla.

Aynen böyle söylediler zaten haklisin canim ne gerekiyorsa yine hazırım yapmaya umarım birşey olmaz kiza :(

Heh bunu anlatiyorum bende...
Ama yok psikolojiden anlamiyormusum...
Azcik mantikli baksalar zaten anlayacakar
Kizin bir sikayeti yok..derdi dert anlatmak paylasmak...
4 -5 yaşında babanesi süt almaya inince uyanıp yalnızım tehlikeli olabilir diye polisi aradı yeğenim 26 yaş ve içinde bulunduğu durumda yapması gereken tek söz söyleyip buna son vermekti belli kş sosyal medyayı az çok bilen internet kullanan biri kadınlar içşn bi sürü dayanışma platformu varken okuyup cesaretlenmesi araması gerekirdi kaldığı yerden devam etmek bi çare değil o da biliyodur bizden çok daha iyi biliyodur hem de ne desek boş olan olmuş şikayet yoksa yaşı reşit kamu davası olmaz darp ve tecavüz

• Beğen
Reactions: H E
çömez hukukçuyum diyeyim üstada danışayım, suçüstü durumunda giden ekibin beyanı zulüm ve tehdit olduğunu doğrulamaz mı? burdan ilerleyemez miyiz?
Ekip adamı apartman önünde görmüş evin içinde değil. Haneye tecavüz yok şu an için. Adamı evde görse dahi kız iznimle girdi sorun yok şikayetçi değilim derse kimse bir şey yapamaz.

sorma. sanki fantezi olarak dayak yiyo. ne ara böyle olduk da ağzında sakızla şikayetçi olası yokmuş moduna girdik anlamadım.
aynen öyle. aaa şikayetçi değil mi ne hali varsa görsüne getirildi olay. kız aylardır esaret altında. empati yapmak bu kadar mı zor

Suçtur ancak kız şikayetçi olmadığı için polisler zorla tutulmadığı kanısında olacaklardır mecburen.
Atladigimiz bir durum var aslinda polisler geldiginde kiz iceride kilitli kapi ardinda darp ediliyordu bunun icin kisinin riza beyanina gerek var midir? O polisler iceri cilingir yardimi ile girdiler kamu davasi bi sekilde acilabilir ama bununla da ugrasmaz sanirim emniyet gucleri. Muge anliya mi yazsak ne yapsak o kiz akli melekelerini saglikli bir sekilde kullanmadigini acikca gosterdi bizlere..

Atladigimiz bir durum var aslinda polisler geldiginde kiz iceride kilitli kapi ardinda darp ediliyordu bunun icin kisinin riza beyanina gerek var midir? O polisler iceri cilingir yardimi ile girdiler kamu davasi bi sekilde acilabilir ama bununla da ugrasmaz sanirim emniyet gucleri. Muge anliya mi yazsak ne yapsak o kiz akli melekelerini saglikli bir sekilde kullanmadigini acikca gosterdi bizlere..
Kamu davası sürer ama bu gibi olaylarda dava sürerken içeride tutmuyorlar muhtemelen polisler bu durumu taşıyacak adlı yola ama adam dışarıdan davaya çağrılacak sadece

Ben inanamiyorum. Gercekten inanamiyorum.. Gece zangir zangir titredik, polis gitti oh dedik. Simdi kizin sikayetci olmadigini o manyagin serbest birakildigini eksi sozlukten ogrendim. Ne olacak simdi?
Ya O siddet birken bin olursa? Ya gecenin de intikamini ayrica alirsa ne olacak?

Bütün süreç 183 ile başladı. Onlara da sordum başka yapmamız gereken bir işlem var mı diye hayır sizin göreviniz burada bitti dediler.

Polisin beni arama sebebi ise hatayla kızın numarası diye benim numaram verilmiş. Yoksa polis beni değil evin önüne gelince kızı aradığını sanmış.

Burada çok biliyorlar şu olurdu bu olurdu. Olmuyor işte ....
Yok siz gayet olması gerekeni yapmışsınız. Evet biz de ihbar eden numarayı ararız. Bizden görevli arkadaşlar da sizi arayabilir. Umarım her şey yolundadır. Ben de müdürümü aradım sabah belki Tekirdağ İl Müdürünü tanıyordur diye. Elinizden geleni yapıyoruz

Ben olayı daha başka okudum.adam apartman önünde yakalandı. Kız evinin içinde kendini güvende tutmak için kapıyı kilitlemiş. Darba polisler şahit olmamış. Yanlış biliyorsam diğer üyeler uyarsın.

Heh bunu anlatiyorum bende...
Ama yok psikolojiden anlamiyormusum...
Azcik mantikli baksalar zaten anlayacakar
Kizin bir sikayeti yok..derdi dert anlatmak paylasmak...
Kiz yasadiklarindan kurtulamayacagini dusunmeye baslamis artik. Sikayetci olmamasi bu yuzden. Yedigi dayaklardan tecavuzden memnun degil yani. Ben o kizin psikolojik olarak cok kotu durumda oldugunu dusunuyorum. Cok cok uzuldum, cok yazik.

Neler oldu? Birileri özetleyebilir mi?

Back