Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

kım yaptı bunu
nerdesın sımdı

Tekirdagda oturuyorsn sanirim.suan ailenlemisin yoksa dedigin kisiylemi

çok utanıyorum ölmek istiyorum artık mahvetti beni uyuşturucu içirdi bana sahip oldu dövdü bağırdığımda korkuyorum

Polisi ara.
Kim? Kaç yaşlarındasınız? Öğrenci misin?
Ne zaman oldu? Nasıl oldu? Uyuşturucu verdi dediğin ne? Herhangi bir bagımlılığın var mı?
Yada onun var mı?
Seni ne diye dövdü? Neden korkuyorsun?
İntihar edecek bir şey yok.
Her şey hallolur.

26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı

Şakın kendine bir şey yapma, sana kötülük yapanların yanına kar kalır

Kim neden yapti once bir sakinleş lutfen dua falan et sakin canina kiyma bulunur insallah bir yol

çok utanıyorum ölmek istiyorum artık mahvetti beni uyuşturucu içirdi bana sahip oldu dövdü bağırdığımda korkuyorum
Utanmani gerktirecek bişey yok!Sakin ol önce herşeyin farkındasın bu çok iyi yavaş yavaş ilerleyelim . Şimdi nerdesin? Önce bir sakinleşirsen anlat

26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı
Hey Allah'ım peki şimdi nerdesin sen ? Amcanın oğlu olacak şerefsiz nerede

Sakın ha sakın Canına kıyma bak sana yanlış yapanları sevindirirsin, yapma bunu. İlla bir çözüm bulunur yapma

Polise git
Ara
Etrafta kimse yok mu yardım isteyebileceğin

Sakın kendine bişe yapma !! Derin bir nefes al önce ..,

allahım
cınnet gecırıp bır cınnet gecırıp ınsanoglunun sonunu getıresım var
annen nerde
oncelıkle sunu bıl

hayatda hıc bı zaman kaybedecegın bırsey yok
asla ama asla korkma
tehtıt ederse korkma gelırse korkma
hemen sımdı polısı ara
lutfen hemen sımdı
ara gelsınler sen cıkma
gelsınler sen anlat ve herseyı onlara bırak
once hastaneye goturecekler senı
sakın korkma gerı adım atma sakın

madde ıcme kısmı nasıl oldu
destek olmak ıcın gelırdı demıssın ayrıntılı anlat hele bı

Uyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…