Resim yükleyemiyorum bana çok uzunca bir mesaj yazdi bir-çok kısmını malesef buraya yazamayacağım
Sizler için yazdıkları şu;
"aslında bu kadar çok da yazmayacaktım özel olarak sadece size yazdım her şeyi herkes okusun bilsin de istemiyorum insanlara yorumları için kızmıyorum ama istemediğim şeylerin olmasını istemiyorum daha fazla uğraşmak istemiyorum herkes hakkını helal etsin.
dün karakola giderken polisler bahsetti çabalarınızdan desteğinizden arkanda binlerce kişi var dediler kendim için değil ama başkaları için sevindim sizin gibi insanlar olduğu için yazılanların hepsini de okudum durumuma doğru değerlendirme yapan bi kaç kişi gördüm deva değil amaanlatmadığım konuşmadığım halde beni bi şekilde anlayabilmiş olanların olması iyigeldi.
anlatamıyorum kimseye bu yüzden beni yanlış anlayanlara da kızmıyorum herkesin hayatı yaşadıklarıyla çevresiyle bakışı farklı olaylara iyi yada kötü herkese tesekkur ederim
endişelenenlerüzülenler sadece uzamasın artık konu sizden ricam anlattıklarım sizeydi bi şekilde yakın gördüğüm için ama konudaki diğer kişiler için sadece son söylediklerim var dahasının konuşulmasını artık istemiyorum"