Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Hayır hayır utanması gereken sen değilsinŞuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Hemen polise git hemen durma o evde lütfen polisleri ara lutfen.Şuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Hazır yalnızsın ara polisiŞuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Hadi inşallahAyrılma evden az sonra gelip seni alacak ekip
Şuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Yok saķın ölme. Inan cozum degil olan sana olacak. Her zorlugun arkasinda bir kolaylik var bunu sakin unutma. Inan bana Bu gunler hayatinda kotu bir ani olarak kalacak canim. Hersey duzelecekŞuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Gercekten bunu mu anladın yazdığımdan?Dalga geçmedik arkadaşım buraya yazana kadar niye polisi aramıyorsun dedik bu dalga geçmek değil.
Yapma güzel kardeşim bak senin için dua ediyorum ölmeyi çıkart aklından kapının önüne eşya yiğ iyice kapat ki eve giremesin polis yetisene kadar lütfen eline ne geçerse koy kapı önüne ya da çık cama avazın çıktığı kadar bağır lütfen kardesimŞuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Sakin ol hicbir sey yapamaz..yardimci olacagiz sozO kaçacakmış öyle diyordu evi dağıttı tekrar dövecek diye korktum telefonu elimde görünce belki aklına gelmiştir
Canım sakin korkma. O pislik sana yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyecek. Kazen e verdin mi bilgilerini. ?adres falan. Lütfen bizleri de haberdar et. Burda bu kadar can seninle atıyor unutma. Güçlü ol tamam mi. Korkma sakinnnnŞuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Ebesinin nikahına da gitse bulacaklar onu.O kaçacakmış öyle diyordu evi dağıttı tekrar dövecek diye korktum telefonu elimde görünce belki aklına gelmiştir
Okadar üzüldüm ki yanlış anladım kusura bakmayınGercekten bunu mu anladın yazdığımdan?
Poliseee gittttt izin verme dahaaaUyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı