• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Şuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi

Hayatım 183'ü ara bir ekip seni gelip alır, sığınma evine yerleştirirler, tedavi de olursun. O pislik seni asla bulamaz, sığınma evleri bilgilerini vermez.

O kaçacakmış öyle diyordu evi dağıttı tekrar dövecek diye korktum telefonu elimde görünce belki aklına gelmiştir

Şuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Yok saķın ölme. Inan cozum degil olan sana olacak. Her zorlugun arkasinda bir kolaylik var bunu sakin unutma. Inan bana Bu gunler hayatinda kotu bir ani olarak kalacak canim. Hersey duzelecek

Yapma güzel kardeşim bak senin için dua ediyorum ölmeyi çıkart aklından kapının önüne eşya yiğ iyice kapat ki eve giremesin polis yetisene kadar lütfen eline ne geçerse koy kapı önüne ya da çık cama avazın çıktığı kadar bağır lütfen kardesim

Canım sakin korkma. O pislik sana yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyecek. Kazen e verdin mi bilgilerini. ?adres falan. Lütfen bizleri de haberdar et. Burda bu kadar can seninle atıyor unutma. Güçlü ol tamam mi. Korkma sakinnnn

O kaçacakmış öyle diyordu evi dağıttı tekrar dövecek diye korktum telefonu elimde görünce belki aklına gelmiştir
Ebesinin nikahına da gitse bulacaklar onu.

Sen sakin ol bundan sonra herşey iyi olacak.

Sakın utanma şu an hepimizden daha temizsin sen sakin kendini kötü hissetme

Onun agzina tukureyim ben adammi la o , seref yojsunu,sovecem banlancam simdi,halk versin onun cezasini gebersin havlayan hayvan

Uyuşturucu getirdi kriz geçiyordum çok kötüydüm iyi gelir diye verdi sonra bana sahip oldu günlerce sürdü bu az önce karşı geldim bağırdım dövdü insan içine çıkacak halim kalmadı hiç bi şeyim kalmadı her şeyimi elimden aldı
Poliseee gittttt izin verme dahaaa

Back