Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulaşamıyorum Kazen numarasını ya da adresini atarmisiniz?Nolur ulaşın ona polisle evine gidin yavrum kıyamam ya nolur yardım edin
Dalga geçmedik arkadaşım buraya yazana kadar niye polisi aramıyorsun dedik bu dalga geçmek değil.Nefes almadan 20 sayfayı okudum... şu siteye girip dalga geçenler işte böyle gerçekler için geç kalmamıza sebep oluyor. Allah yardımcın olsun konu sahibi... inşallah toparlandığıın haberlerini alırız
Arkadaşlar ekşi sözlüğe üye olan biri konu açabilir mi? Eğer Kazen izin verirse onun telefonunu da paylaşabilir. Orası çok daha yoğun bi platform mutlaka tekirdagda polis bir yazar vardır diye düşünüyorum
Yardım edelim kıza bu genç yaşında canına kıymasın, kurtarsin kendini bu pislikten
Yaz lutfen. Belki ilgilenirler hic belli olmaz.Yaz lütfen lütfen kaldıralım ortalığı lanet olsun bir insan yardım bekliyor
Kızın telefonunu maalesef veremem ....
Şuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi
Diğer fake üyelerden bahsediyor.Dalga geçmedik arkadaşım buraya yazana kadar niye polisi aramıyorsun dedik bu dalga geçmek değil.
Sana kurban olurum ben, alnindan operim senin kadin!Kıza yazdim bana dönerse corludayim ona hersekilde destek olacağım yeterki ulaşsın bana
Kazen tanidigim cevresi cok genis bir bakan var..o yardimci olur..bana yazarsan yada sen yaz direkt onaKızın telefonunu maalesef veremem ....
Kızın telefonunu maalesef veremem ....
Yapma lütfen sen utanılacak bir şey yapmadın canım.O pislik utansın yerin dibine girsin inşallah.Şuan evde yalnızım çıktı evden ama çok korkuyorum olacaklardan utanıyorum ölsem daha iyi