- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Biz aramızda konuştukama o üye gitti herkesle konuştu
karakola gitti, yerel gazeteye gitti vs
daha fazlası ifşa olur, anasının kızlık soyadına gerek kalmaz
Ya insallah kendisidir giren insallag iyidir lütfen haber ver yazÇıktı simdi gizli gizli giriyor olabilir ama yazacak bence yazabilirse
Konuyu okusaydınız keşke..Ay çok pardon ben yorumları okumadım gerçekten kusura bakmayın
aynen katılıyorum.yarın sabahtan itibaren ihbar hatlarına yoğunlaşalım bu platformlarınArkadaslar cozum kadin platformalarina bunu duyurmakta. Geri kalan her sey yetersiz. Elinizden geldigince Muge Anli, Esra Erol ve kadin platformlari sayfalarina ulasmaya calisin iletisime gecmeye calisin. Is onlarda bitecek
Ek gelire mi ihtiyacınız var?oturduğunuz yerden para kazanmanın tam zamanı
gayet okudu burda üye çok diye reklam yapıyor aklınca şikayet edinKonuyu okusaydınız keşke..
Tamam ediyorum hemen şikayetgayet okudu burda üye çok diye reklam yapıyor aklınca şikayet edin
Kesinlikle, surekli duyuruyorlar zaten tvden numaralarini. Kisisel ve kurumsal hesaplari da oluyor programlarin pek cok kadin hareketi sayfalari da var mesaj atarak arayarak ses olabiliriz lutfen elimizden gelen her seyi yapalimaynen katılıyorum.yarın sabahtan itibaren ihbar hatlarına yoğunlaşalım bu platformların
Biz aramızda konuştuk
İçin rahat olsun.
Senin kadar kafamız çalıyor.
Kaç gecedir, yırtıyorum bir kendimi.
Üstüme gelmeyin lütfen.
Haksızlığa uğrayan kimse yok.
Bende okuyamadım ne olmuş belki yardımım dokunur merakıettimAy çok pardon ben yorumları okumadım gerçekten kusura bakmayın
Evet, meşgul etmeyelim, son sayfayı oku yazdım_KuBeYHaTuN_ la mı konuştunuz aranızda?
kafa çalışma olayına takılmıyorum şu an
Yemin etmeyin bari!Arkadaşlar yemin ediyorumokumadım ilk defa girdim yıllardan sonra gerçekten çok üzgünüm şuan
Gerçekten neden boşuna yemin ediyemki rasgele biçeyler yapmaya çalışıyordum yapmaz olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?