yoo gayette bilinçliler ipek..ünv'de olay çıkaranlarda cahil olanlard eğildir...yada dağa çıkmış bir çok doktor psikologlar cahil değil..Ben orada yaşayan cahil halkın insanlarla burun buruna gelmesini tamamen beyinlerinin yıkanmasına bağlıyorum. Lisede hocamız anlatırdı. Okulda çocuklar İstiklal Marşı’nı okumuyormuş. Çocuklara aşı yapılacağı zaman kadınlar izin vermiyormuş “siz bizi kısırlaştırmak istiyorsunuz” diye..
Bu insanların beyinlerinin yıkanmasından başka ne peki?
aynen toprak toprak diye tutturmasalardı yok özerk bölge istiyoruz falan filan diye, birazda kendilerini baksınlar biz kimseyi bölmedik onlar bölünmek istedi, biz türkler peygamber duası almış milletiz, islamı hiç zorluk çıkarmadan kabul etmişiz. öyle bir milletiz, onlar ise tarihlerine baksınlar , hep başka milletlerin maşaşı olmuşlar yakıp yıkmışlar. daha çok şey söylenir ama yinede biz elimizden geleni yapıyoruz...belkide bebek katli kendini kürt ırkının temsilsi ilan ettiği içindir insanların tepkisi..hani masum bebekler yataklarında öldürüldüya..suçlanacak birileri varsa bence onlar.onlar bu ayrımı yaptı
Buna benzer çok şey var. Ya da ciddi olarak kinli olanlar var.kesinlikle eğitimsizlik ve ekonomik gelişmemişlikten kaynaklanan sıkıntılar da var.
kapılarının çalınıp 8 çocuğundan 3'ünü bize vereceksin dedikleri bir aile biliyorum mesela.
kaçıp İstanbul'a gelmişler sırf bu sebepten.
İnsanlarla tartismaktan biktim ya nereye gidersem kurtlere karsi onyargi bi laf atmalar ne istiyosunuz anlamiyorum ko hepimizin bogazina kadar gelip teker teker daglara mi cikalim bu mudur tek yol . niye sinirliyim bu kadar cunku ailem beni kucuklugumden beri bu siyaset belasindan uzak tuttu bana her zaman kizim kim ne derse desin sakin tek bisey soyleme kufur de etseler cevap verme ama artik buyudum icime atamiyorum ki ...
Dershaneye basladigimdan bari tarih hocasının irkci sozlerine ragmen hic bi zaman konusmadim duymamazliktan geldim hep . bugun de türkçe dersinde hoca ve bi kiz subaylik basvurulari mulakatlari hakkinda konusuyodu ders anlatman yerine muhabbet yaptilar yine bolmedik oturduk dinledik. En son subay olmak isteyen kiz iste hocam kürtler askerde hep ne mutlu kurdum diye bagiriyo turkuz diye bagirmiyolar cart curt zirvaladi ve ceketimi aldigim gibi ciktim siniftan . kendi paramla gittigim yerde irkima hakaret ediliyo ve ben artik dayanamiyorum....
Evet canım aşağıda okulda olan bir örnek verdim zaten. Ben taşrada yaşayanlar için demiştim.yoo gayette bilinçliler ipek..ünv'de olay çıkaranlarda cahil olanlard eğildir...yada dağa çıkmış bir çok doktor psikologlar cahil değil..
Amaaannn boşver.Taktığın ve takıldığı sürece bu olaylar büyür büyümeye devam eder.İnsanlarla tartismaktan biktim ya nereye gidersem kurtlere karsi onyargi bi laf atmalar ne istiyosunuz anlamiyorum ko hepimizin bogazina kadar gelip teker teker daglara mi cikalim bu mudur tek yol . niye sinirliyim bu kadar cunku ailem beni kucuklugumden beri bu siyaset belasindan uzak tuttu bana her zaman kizim kim ne derse desin sakin tek bisey soyleme kufur de etseler cevap verme ama artik buyudum icime atamiyorum ki ...
Dershaneye basladigimdan bari tarih hocasının irkci sozlerine ragmen hic bi zaman konusmadim duymamazliktan geldim hep . bugun de türkçe dersinde hoca ve bi kiz subaylik basvurulari mulakatlari hakkinda konusuyodu ders anlatman yerine muhabbet yaptilar yine bolmedik oturduk dinledik. En son subay olmak isteyen kiz iste hocam kürtler askerde hep ne mutlu kurdum diye bagiriyo turkuz diye bagirmiyolar cart curt zirvaladi ve ceketimi aldigim gibi ciktim siniftan . kendi paramla gittigim yerde irkima hakaret ediliyo ve ben artik dayanamiyorum....
Bu da çok doğru bir yaklaşım değil. Her Kürt partizan değildir.İlla daga mı çıkalım ne demektir yahu...bu ne terbiyesizce bir laftir. Daga çıkanlarınız yedi bu ulkeyi. Kac şehit verdik. NE DEMEK DAGA MÜ ÇIKALIM NE DEMEK DAGA MI ÇIKALIM SEN KİMİ KORKUTUYORSUN DAGA ÇIKMAKLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?