bak canım bu ülkede sadece türkler ve kürtler yaşamıyor ...
neden kürt türk ayrımı oluyor bir düşün bakalım...çünkü kürtleri koruduğu söyleyen o dağdaki ve o hapiste yatan adı batsın asıl amaç kürdü korumak falan değil ayrı devlet falan değil amaç bu ülkeyi israile filistine mısıra ırağa irana suriyeye çevirmek niyet bu...
neden ayrım denince lazlar çerkezler bizi ayırıyorsunuz demiyorda kürtler diyor çünkü kürtleri kullanıyorlar ... bu ülkeye zarar veriyorlar
ayrı toprak istiyorlar al sana toprak desen ki bu olmaz olduğunu varsay...türkiyeye muhtaçlar bunu yapamıyacaklar o yüzden birbirine düşürmek acı vermek düşmanlık yaratmak mesele bu...
bunu kürtler bir anlasa ve uymasalar o koruduklarını söyleyenlere sıkıntı olmuyacak ama oluyor maalesef
Kurt asilli turk lafini sevmiyorum oyle anlamsiz bisey olamaz arkadasin dedigi gibi kurdum ama turkiye vatandasiyim ben .sizde kürt asıllı türksünüz ne var bunda gurur duymalısınız..benim burada çok yakın arkadaşım kürt asıllı türküm diyor..
Oyle yapmaya calisirim ne yapalim.o zaman kimin ne dediğine karışmayacaksın,okulunu okuyacaksın tamam kulak tıkıyacaksın...
Peki bende oylebyapmaya calisacam tesekkur ederm.aynen
basit insanların basit sınıflandırmaları
işine gücüne bak tınlama ...
Sorunda burda suc hep kurtlerde oluyo siz bile agzinizla soyluyosunuz kurtler uyansin diye madem kurtlerin sucu yok niye turkler bize yukleniyor turkler de uyansin hicbirbl amacim yok okumaktan baska .
Her ne kadar oyle demeye calismasakta idağdakiler türk değil kürtler ordakiler bu huzuru bozuyor ...kürtler suçlu demiyorum bak bu ayrımı iyi yap lütfen...
ben dağdakiler ve onlara inananlara diyorum
Hakli olabilirsiniz ama ucu her turlu bize dokunuyodağdakiler türk değil kürtler ordakiler bu huzuru bozuyor ...kürtler suçlu demiyorum bak bu ayrımı iyi yap lütfen...
ben dağdakiler ve onlara inananlara diyorum
türkiyede yaşadığı için öyle diyor,cezayirli Fransızlarda öyle diyor ya,cezayir asllı Fransız,mesele yapmıyor kimse..bizde sorun neden pkknın bölücülük tohumu ekmesiaslında o da biraz tuhaf
ne bileyim kürt olsam türküm demek istemem
ama türkiye vatandaşıyım derim
Kaga etmesin kimse ya etmek isteyen de etsin ben pek duramam derslerden dolayi derdimi anlatip rahatlamak istedm sadece yorum yapanlara tesekkurler.Konuyu taşıdım:).Ve kavga etmeyin bakın he.:)
İşde bütün mesele bu bence.Kasıtlı olarak gündemde tutulması sorun sanırımtürkiyede yaşadığı için öyle diyor,cezayirli Fransızlarda öyle diyor ya,cezayir asllı Fransız,mesele yapmıyor kimse..bizde sorun neden pkknın bölücülük tohumu ekmesi
Haklisiniz.Kürt veya Türk diye yaratmadı ki Allah.
İnsanlar kendileri var etti bu ayrımı.
bence sen türk deyince sakinleşemeyenlerdensin! önce bir dön kendine bak sonra etrafına olur mu daha mutlu olursunİnsanlarla tartismaktan biktim ya nereye gidersem kurtlere karsi onyargi bi laf atmalar ne istiyosunuz anlamiyorum ko hepimizin bogazina kadar gelip teker teker daglara mi cikalim bu mudur tek yol . niye sinirliyim bu kadar cunku ailem beni kucuklugumden beri bu siyaset belasindan uzak tuttu bana her zaman kizim kim ne derse desin sakin tek bisey soyleme kufur de etseler cevap verme ama artik buyudum icime atamiyorum ki ...
Dershaneye basladigimdan bari tarih hocasının irkci sozlerine ragmen hic bi zaman konusmadim duymamazliktan geldim hep . bugun de türkçe dersinde hoca ve bi kiz subaylik basvurulari mulakatlari hakkinda konusuyodu ders anlatman yerine muhabbet yaptilar yine bolmedik oturduk dinledik. En son subay olmak isteyen kiz iste hocam kürtler askerde hep ne mutlu kurdum diye bagiriyo turkuz diye bagirmiyolar cart curt zirvaladi ve ceketimi aldigim gibi ciktim siniftan . kendi paramla gittigim yerde irkima hakaret ediliyo ve ben artik dayanamiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?