Basima ilk defa gelmiyo ki hastaneye bile gitsem illa beni bulacaklar. Yere batsin siyasetiniz ya insanim ben insan kurt turk arap veya baska bi irk ne onemi var benim size zararim var mi yok o zaman ne diye laf atarsiniz dershaneden sogudum hic gitmek istemiyorum.terbiyesizlik yapmış
siz aldırmayın cahil insan çok etrafta...her konuda böyle duymayın görmeyin ....
dağa çıkmak kimse için çözüm değil
İnanin ki sinifta en samimi oldugum kiz bile kurt oldugumu bilmiyomus zaten batida buyudum benzemiyor konusmam falan siniftan cikmamla anlamislar kurt oldugumu. Ama ben hassas davrandigimi dusunmuyorum bu olayi binlerce defa yasadiginizi dusunun illa bi yerde patliyo insan.Biraz hassas davraniyor olabilir misin? Cunku ben gunluk hayatta irkcilik yapan pek gormedim bu konuda. Babamin kardeslerimden bile cok severim dedigi bi dostu var, kurt. Ki biz karadenizliyiz, kurtlerle uzaktan yakindan alakamiz yok.
Ya da sen sinifta boyle seyleri cok dile getiriyorsan seni sinir etmek icin soylemis olabilirler. Yine de yanlis tabi ki. Ogretmenlerin bu konuda daha bilincli olup tartismaya zemin hazirlamamasi gerek.
İnsanlarla tartismaktan biktim ya nereye gidersem kurtlere karsi onyargi bi laf atmalar ne istiyosunuz anlamiyorum ko hepimizin bogazina kadar gelip teker teker daglara mi cikalim bu mudur tek yol . niye sinirliyim bu kadar cunku ailem beni kucuklugumden beri bu siyaset belasindan uzak tuttu bana her zaman kizim kim ne derse desin sakin tek bisey soyleme kufur de etseler cevap verme ama artik buyudum icime atamiyorum ki ...
Dershaneye basladigimdan bari tarih hocasının irkci sozlerine ragmen hic bi zaman konusmadim duymamazliktan geldim hep . bugun de türkçe dersinde hoca ve bi kiz subaylik basvurulari mulakatlari hakkinda konusuyodu ders anlatman yerine muhabbet yaptilar yine bolmedik oturduk dinledik. En son subay olmak isteyen kiz iste hocam kürtler askerde hep ne mutlu kurdum diye bagiriyo turkuz diye bagirmiyolar cart curt zirvaladi ve ceketimi aldigim gibi ciktim siniftan . kendi paramla gittigim yerde irkima hakaret ediliyo ve ben artik dayanamiyorum....
Bolunmeyi hic istemeyen insanlar asil bu davranislarla bizi boluyo farkinda degiller.allah herkesı insan olarak yaratmısinsanlar birbirlerini uzaklastırmayı
bölmeyı secmıs..
ya inanki haklısın ben de insana insan diye bakarımBasima ilk defa gelmiyo ki hastaneye bile gitsem illa beni bulacaklar. Yere batsin siyasetiniz ya insanim ben insan kurt turk arap veya baska bi irk ne onemi var benim size zararim var mi yok o zaman ne diye laf atarsiniz dershaneden sogudum hic gitmek istemiyorum.
İnsanlarin ne amacta oldugu umrumda bile degil ben universiteyi kazanmak icin gidiyorum oraya siyaset dinlemeye degil.birazdan konun kapanır çünkü link ve haber olması gerek
ayrıca kimse kürt türk ayrımı yapmıyor sivribaş biri ortaya çıkıp bölmek amaçlı girişimde bulunuyor o dagdakiler ona uyan cahillerde ona inanıyor amaç herkesi birbirine düşürmek gerçekten vatanı seven bu ülke topraklarında gayet iyi geçinen insanlara oluyor ...
o dağdakiler kürt halkı ezik büzük vb... deyip asıl ayrımı kendi halklarını kullanıp ayrım yaparak hem düzen hem huzur bozuyorlar...
Ben de bir derdim var da kapanir diye buraya actim.canım istersen konunu bir derdim var a taşıttır burada kapanabilir
Ben de bir derdim var da kapanir diye buraya actim.
sizde kürt asıllı türksünüz ne var bunda gurur duymalısınız..benim burada çok yakın arkadaşım kürt asıllı türküm diyor..İnsanlarla tartismaktan biktim ya nereye gidersem kurtlere karsi onyargi bi laf atmalar ne istiyosunuz anlamiyorum ko hepimizin bogazina kadar gelip teker teker daglara mi cikalim bu mudur tek yol . niye sinirliyim bu kadar cunku ailem beni kucuklugumden beri bu siyaset belasindan uzak tuttu bana her zaman kizim kim ne derse desin sakin tek bisey soyleme kufur de etseler cevap verme ama artik buyudum icime atamiyorum ki ...
Dershaneye basladigimdan bari tarih hocasının irkci sozlerine ragmen hic bi zaman konusmadim duymamazliktan geldim hep . bugun de türkçe dersinde hoca ve bi kiz subaylik basvurulari mulakatlari hakkinda konusuyodu ders anlatman yerine muhabbet yaptilar yine bolmedik oturduk dinledik. En son subay olmak isteyen kiz iste hocam kürtler askerde hep ne mutlu kurdum diye bagiriyo turkuz diye bagirmiyolar cart curt zirvaladi ve ceketimi aldigim gibi ciktim siniftan . kendi paramla gittigim yerde irkima hakaret ediliyo ve ben artik dayanamiyorum....
Haklisiniz ama zaten insanlarsa iyi bi izlenim birakmaya calisiyorm ama degisen bsey yokya inanki haklısın ben de insana insan diye bakarım
iki taraf içinde bilmemkaç yılın birikimi bir nefret var ve bu ırka bağlanmış anlataibliyor muyum
ve Türkler için pkk nın kabahati maalesef ki bütün kürtlere yükleniyor..
siz kendinizi bildikten sonra düzgünce kişilikli davrandıktan sonra karşınızdaki insanlar haa o öyle değil o farklı demek ki pkklı olmayan hakkını düzgün savunabilen normal iletişim kurulabilen kürtler de var deyip size bu şekilde yüklenemeyecektir eminim...
Ayrıca siz de diğer kürtlerin hakkında olumlu bir izlenim bırakmış olursunuz ne güzel ki...
hala devam eden olursa da ırk ayrımına o onların terbiyesizliği...
Bolunmeyi hic istemeyen insanlar asil bu davranislarla bizi boluyo farkinda degiller.
aslında o da biraz tuhafsizde kürt asıllı türksünüz ne var bunda gurur duymalısınız..benim burada çok yakın arkadaşım kürt asıllı türküm diyor..
Kapansin ya bikac kisiyle derdimi paylasmis olmam da yeterli.ama bu yaşadığın bir dert, burada sadece haber kaynaklı konular paylaşılabiliyor, sadece bildireyim istedim kapanabilir diye
İnsanlarin ne amacta oldugu umrumda bile degil ben universiteyi kazanmak icin gidiyorum oraya siyaset dinlemeye degil.
ayneno zaman kimin ne dediğine karışmayacaksın,okulunu okuyacaksın tamam kulak tıkıyacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?