Allah niye insanlari kürt-turk diye yaratmis ?

eljin

" Çekip sağa inmesini de bilirim."
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
541
218
53
İnsanlarla tartismaktan biktim ya nereye gidersem kurtlere karsi onyargi bi laf atmalar ne istiyosunuz anlamiyorum ko hepimizin bogazina kadar gelip teker teker daglara mi cikalim bu mudur tek yol . niye sinirliyim bu kadar cunku ailem beni kucuklugumden beri bu siyaset belasindan uzak tuttu bana her zaman kizim kim ne derse desin sakin tek bisey soyleme kufur de etseler cevap verme ama artik buyudum icime atamiyorum ki ...
Dershaneye basladigimdan bari tarih hocasının irkci sozlerine ragmen hic bi zaman konusmadim duymamazliktan geldim hep . bugun de türkçe dersinde hoca ve bi kiz subaylik basvurulari mulakatlari hakkinda konusuyodu ders anlatman yerine muhabbet yaptilar yine bolmedik oturduk dinledik. En son subay olmak isteyen kiz iste hocam kürtler askerde hep ne mutlu kurdum diye bagiriyo turkuz diye bagirmiyolar cart curt zirvaladi ve ceketimi aldigim gibi ciktim siniftan . kendi paramla gittigim yerde irkima hakaret ediliyo ve ben artik dayanamiyorum....

Biraz hassas davraniyor olabilir misin? Cunku ben gunluk hayatta irkcilik yapan pek gormedim bu konuda. Babamin kardeslerimden bile cok severim dedigi bi dostu var, kurt. Ki biz karadenizliyiz, kurtlerle uzaktan yakindan alakamiz yok.
Ya da sen sinifta boyle seyleri cok dile getiriyorsan seni sinir etmek icin soylemis olabilirler. Yine de yanlis tabi ki. Ogretmenlerin bu konuda daha bilincli olup tartismaya zemin hazirlamamasi gerek.

terbiyesizlik yapmış
siz aldırmayın cahil insan çok etrafta...her konuda böyle duymayın görmeyin ....
dağa çıkmak kimse için çözüm değil
Basima ilk defa gelmiyo ki hastaneye bile gitsem illa beni bulacaklar. Yere batsin siyasetiniz ya insanim ben insan kurt turk arap veya baska bi irk ne onemi var benim size zararim var mi yok o zaman ne diye laf atarsiniz dershaneden sogudum hic gitmek istemiyorum.

İnanin ki sinifta en samimi oldugum kiz bile kurt oldugumu bilmiyomus zaten batida buyudum benzemiyor konusmam falan siniftan cikmamla anlamislar kurt oldugumu. Ama ben hassas davrandigimi dusunmuyorum bu olayi binlerce defa yasadiginizi dusunun illa bi yerde patliyo insan.

birazdan konun kapanır çünkü link ve haber olması gerek

ayrıca kimse kürt türk ayrımı yapmıyor sivribaş biri ortaya çıkıp bölmek amaçlı girişimde bulunuyor o dagdakiler ona uyan cahillerde ona inanıyor amaç herkesi birbirine düşürmek gerçekten vatanı seven bu ülke topraklarında gayet iyi geçinen insanlara oluyor ...

o dağdakiler kürt halkı ezik büzük vb... deyip asıl ayrımı kendi halklarını kullanıp ayrım yaparak hem düzen hem huzur bozuyorlar...

canım istersen konunu bir derdim var a taşıttır burada kapanabilir

ya inanki haklısın ben de insana insan diye bakarım
iki taraf içinde bilmemkaç yılın birikimi bir nefret var ve bu ırka bağlanmış anlataibliyor muyum
ve Türkler için pkk nın kabahati maalesef ki bütün kürtlere yükleniyor..
siz kendinizi bildikten sonra düzgünce kişilikli davrandıktan sonra karşınızdaki insanlar haa o öyle değil o farklı demek ki pkklı olmayan hakkını düzgün savunabilen normal iletişim kurulabilen kürtler de var deyip size bu şekilde yüklenemeyecektir eminim...
Ayrıca siz de diğer kürtlerin hakkında olumlu bir izlenim bırakmış olursunuz ne güzel ki...
hala devam eden olursa da ırk ayrımına o onların terbiyesizliği...

İnsanlarin ne amacta oldugu umrumda bile degil ben universiteyi kazanmak icin gidiyorum oraya siyaset dinlemeye degil.

sizde kürt asıllı türksünüz ne var bunda gurur duymalısınız..benim burada çok yakın arkadaşım kürt asıllı türküm diyor..

Haklisiniz ama zaten insanlarsa iyi bi izlenim birakmaya calisiyorm ama degisen bsey yok

Bolunmeyi hic istemeyen insanlar asil bu davranislarla bizi boluyo farkinda degiller.

bak canım bu ülkede sadece türkler ve kürtler yaşamıyor ...

neden kürt türk ayrımı oluyor bir düşün bakalım...çünkü kürtleri koruduğu söyleyen o dağdaki ve o hapiste yatan adı batsın asıl amaç kürdü korumak falan değil ayrı devlet falan değil amaç bu ülkeyi israile filistine mısıra ırağa irana suriyeye çevirmek niyet bu...

neden ayrım denince lazlar çerkezler bizi ayırıyorsunuz demiyorda kürtler diyor çünkü kürtleri kullanıyorlar ... bu ülkeye zarar veriyorlar

ayrı toprak istiyorlar al sana toprak desen ki bu olmaz olduğunu varsay...türkiyeye muhtaçlar bunu yapamıyacaklar o yüzden birbirine düşürmek acı vermek düşmanlık yaratmak mesele bu...

bunu kürtler bir anlasa ve uymasalar o koruduklarını söyleyenlere sıkıntı olmuyacak ama oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…