Aslında tüm teröristlere de Kürt demek yanlış olur. Sadece bu insanların zayıf noktaları olduğu için ve büyük bir kısmı cahil olduğu için dış güçlerin maşası haline gelmektedirler. Yoksa itirafçı bir sürü teröristten çok pişman olup, kaçmak isteyen insanlar olduğu anlatılır.türk-kürt diye ayrım yok.
dağa çıkıp toprak isteyen teröristler var ve bu teröristler maalesef ki kürt halkından.
yoksa bu ülkede yıllardır türk- kürt - çerkez- alevi- rum - Süryani- ermeni bir şekilde yaşamış.
ama ayaklanıp da toprak istersen, nam-ı diğer terörist olursan o zaman bakış açısı değişir sadece.
tüm kürtler terörist demek değil istediğim ama tüm teröristler kürt.
bu göz batma da bu yüzden.
biz aksini idda etmiyoruz zaten..şu an gençlerin bundan daha fazla sorunu var..kpss de kürt türk diye ayırıyorlarmı?Kurt asilli turk lafini sevmiyorum oyle anlamsiz bisey olamaz arkadasin dedigi gibi kurdum ama turkiye vatandasiyim ben .
Aslında tüm teröristlere de Kürt demek yanlış olur. Sadece bu insanların zayıf noktaları olduğu için ve büyük bir kısmı cahil olduğu için dış güçlerin maşası haline gelmektedirler. Yoksa itirafçı bir sürü teröristten çok pişman olup, kaçmak isteyen insanlar olduğu anlatılır.
İranlı,Iraklı hatta yabancı bir sürü insan sadece bölücülük yaptırılmak adına bu şekilde kullanılıyor.
Ben orada yaşayan cahil halkın insanlarla burun buruna gelmesini tamamen beyinlerinin yıkanmasına bağlıyorum. Lisede hocamız anlatırdı. Okulda çocuklar İstiklal Marşı’nı okumuyormuş. Çocuklara aşı yapılacağı zaman kadınlar izin vermiyormuş “siz bizi kısırlaştırmak istiyorsunuz” diye..
Bu insanların beyinlerinin yıkanmasından başka ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?