Allah korusun bizlere bişey olsa çocuklarınızı kime güvenirsiniz

Allah göstermesin insallah. :Saruboceq:

Ama tek güvendigim önce Allah ve daha sonra esim veya kendi ailem olur.

Denevstcim basin sagolsun canim benim. Cok aci bir durum, ama sen cok büyük sevap kazaniyorsun bunu bildiginden eminim. Bir yetime bakmak cok büyük sevaplardan bir tanesi.

Allah yardimcin olsun canim. a.s.

babada önemli tabikide annenin insanın hayatındaki yeri bambaşka. benim yigenim annesini kaybettiğinde 1buçuk yaşındaydı şimdi 9 yaşında ama hep diyoki keşke anneme 1kere anne diyebilseydim teyze anne sevgisi nedir bir yaşasaydım diyor. ne kadarda teyzeside yakını olsak yerini tutmuyor annenin. ALLAH KİMSEYİ AYIRMASIN ANNESİNDEN çok zor insan bir kardeşine birde yavrusuna yanıyor

amin DENEVST rabbim kimsenin başına vermesin,önce allahıma sonra eşime sonra ailem eşimin ve kendi ailem hepside elinden geleni yaparlar eminim

bebeğim henüz doğmadı için babası nasıl bakar bilemem ama annem ve kardeşime gözüm kapalı bırakırım. allah hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın, hepimizin yavrularınıda bizlere bağışlasın

Kesinlikle we kesinliklE annem bacilarim eşime asla birakmam rabbim kimseyi anasiz babasiz birakmasin ewlatlarimizi bize bağislasin.:Saruboceq:

hani Allah esirgesin ama annem ve kızkardeşim ...erkek kardeşimede güvenirim...babayıda unutmayayım tabi...

daha yok ama
bende önce eşim annem babam kayınvalidem kayınpederim ve görümceme emanet ederim.
allah kimseleri evlatlarının basından ayırmasın :Saruboceq:

ben önce allah sonrada babalarına emanet edebilirim annem ve kardeşlerimde olabilir ama eşim yaşadıkça gerek kalmaz herkesin çoluk çocuğu kendine göre sıkıntısı var çok zor olur ,allah hepimize sağlıklı ömür versinde evlatlarımızın başında olalım inş.

ne yazacağımı bilemedim...
ama herşeyi düşünen Yüce Rab bunu da düşünür değil mi beni yanına alırken...
ben yaradana emanet ederim herşeyden önce...
babası, ailem, eşimin ailesi her şekilde iyi bir evlat olması için mücadele ederler eminim...
Rabbin planları bizimkinden çok daha hayırlıdır...

Tek kisi esim
hayatta ondan baska kimseye guvenmem hicbir konuda
helede canım evlatlarım konusunda tek ısımdır esım

Annem ve babama birakirim...eşim çalişiyor ve bir erkek bir kadin gibi hiçbi zman bakamaz çok ilgili sevgi olu olabilir ama çocuk bakmak konusunda kadinlarin becerisi ve içgüdsü çok işe yarar,olmazsa olmaz...anneme ve babama ve elbette eşime birakirim...zaten sezeryana giderken böyle dedim anneme...siz bakacaksiniz eşim istediğinde gelip alacak görecek ilgilenecek kararlari eşim vercek ama siz bakacaksiniz dedim...

Denevest canım başın sağolsun.ay çok üzüldüm ya.ALLAHIM yardım etsin.hayatta en çok bu soru beni çabalatır.düşünmek bile çok kötü.ALLAHIM kimselere yaşatmasın.başada gelirse yardımcısı olsun.

Kızlar Allah annelere ömür versin bizlere birşey olursa çocuklarımızı Allahtan başka kimseye güvenemem benim annemin bir sözü vardı anneni getir olayım baban derdi o zamanlar annemi anlamazdım ama artık anlıyorum. bizim komşumuz öldü iki çocuğu vardı eşi bir süre sonra evlendi, şimdi çocuklara ne babası ne anneannesi nede babaannesi bakıyor üvey anne dövdüğü için çocukarı devlet aldı yani Allah anneleri evlatlarının başından asla almasın

babasına çok güvenirim ama araya başka bir kadın girerse durum değişir o yüzden ikinci olarakta sadece annem...allah göstermesin

vallahi çok zor kolay kolay kimseye güvenemem ama babaannesi güzel bakar ona eminim:))

eşim oğlumuza çok düşkündür. gerçekten iyi bir baba ama asla ona bırakmam. zaten hep söylerim bana bir şey olursa asla seninle kalmasın diye. babaannesi ve dedesi ona en az benim kadar iyi bakarlar. zaten başkasına da asla vermezler. benim oğlumun bir annesi de kayınvalidemdir zaten. çoğu zaman benden çok daha şefkatli ve düşüncelidir. baba olmaz. çünkü araya başka bir kadın girdiğinde asla o babalar eskisi gibi olmuyor yada olamıyor. annesi olmayanın babası da olmazmış derler zaten.allah çocuklarımızın boynunu bükmesin inşaallah.

allah korusun insanın tabiki güveneceği kişi babasıdır tabikide ama baba herzaman ilgilenemeye bilir o yüzden anneme babama emanet ederim herhalde bide teyzesine emanet ederim benden iyi bakacağına eminim ama yinede allah kimsenin evladını yetim öksüz bırakmasın

hmmm..eşimin nasil bir baba olcagini bilmiyorum henuz :) ama annemle babama gözüm kapali güvenirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…