Allah korusun bizlere bişey olsa çocuklarınızı kime güvenirsiniz

Önce yüce Allahıma emanet ediyorum evlatlarımı, sonra (annem yaşlı olduğu için onu saymıyorum) teyzesi ve dayısına güveniyorum. Allahıma şükür kardeşlerim kimseye muhtaç etmezler kendi evlatları gibi bakarlar.
Bu konuda en son güveneceğim kişi ise eşimdir. Çünkü eşim çocukların sadece sessiz sedasız, dertsiz tasasız hallerini sever. En ufak sorunlarında kaçacak delik arar bulamazsa bağırıp çağırır.
Allahtan tek dileğim ben ölürsem evlatlarımı eşime muhtaç etmemesi. Zaten eşime ben vasiyet ettim. Sakın sen bakma aileme ver onlar bakar dedim.

sana katılıyorum canım.benim ailem yok ama bir kardeşim var ondan başkasınada güvenmiyorum.babalarına asla güvenmiyorum.çünkü ben babamdan biliyorum annem ölür ölmez naptı hemen evlendi.kendi sorumluluk almak istemedi.neticede erkek uçkurunu düşünecek nefsine yenilecek oyüzdende çocuklarımı onun ellerine bırakamam.oyüzdende çocuklarımı önce allaha sonra kendilerine sonrada dayılarına emat etdim.babaları bunu söledim bana bişi olursa sakın sen bakma bakması içinde ailene götürme dedim.senağlama ayyyyy içim kötü oldu ya allah korusun:Saruboceq: kimsenin evladı başkasının eline bırakmasın.çocuklarımıza bunu yaşatma yarabbimm...:Saruboceq: aminnnnn

ilkönce allah herşeyin hayırlısını versin...yurtdışında bunun için birşeçit vaftiz yapılıyor..buçok hoş bir tutum..en güvendiğin bir aile için çocuklarını vaftiz ettiriyorsun..ilerde sana ve eşine bişey olursa onlar anne ve baba gibi her daim çocukların sorumluluğunu güvence altına alıyor...

çocuğum yok ama .allah kimsenin çocuğunuda anasız babasız bırakmasın .hiç kimsede anne gibi bakamaz baba dahi olsa .çocuklarım olursada allahdan hayırlı ömürler isterim eşim ve kendim için onları analı babalı büyütelim .kimselere muhtaç etmeyelim diye .
öyle bi durumda eşim de iyi bakar ama ,erkeler sonuçta bir annenin baktığı gibi bakamazlar üstüne titremezler .çocuklara bakamıyorum diye birde kendilerine yeni eş alırlar .ozaman vay çocukların haline .offf çok derinlere daldım ya
allah kimsenin çocuğunu anasız babasız bırakmasın inşallah .düşünmesi bile kötü

sadece kendi anneme güvenirim baska hiçkimseye degil ...eşime de güvenirim tabii de ama bana bişiy olursa hayatını kursun devam etsin kaldıgı yerden aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar...ayyy gözlerim doldu bea...

X