• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyide burasi imdat polis hatti degilki bosa vakit harciyosunuz suan tek careniz polise gitmek burdan kimse bisey yapamazki
Gidicem benim tek korkum arkamda bıraktığım annem o cahiller anneme zarar verir diye korkuyorum

Annenizi ve kardeşlerinizi evden çıkartmak isteseniz anneniz ne düşünüyor bu konu hakkında gelir mi sizinle?

Ben çok istiyorum bunu yapmayı babam muhtar şikayet etseniz bile bişey olmaz dedi polis tanıdığım çok dedi artı bide anneme yüklenir onun hayatinj maf ederler çok çaresizim
annenin bir hayati mi var?
birak mahvolsun cekmis bunca sene baban ölene kadar cekmeye devam edecek. bari kardesinin hayati kararmasin. hemen cimere yaz durumu, bulundugu ilcenin sosyal hizmet merkezi gelsin. engel olmak zorundalar. baban muhtarsa onlar da devlet. baktin sallamadilar sallamadiklarini - iknaya calistiklarini söyle bu sefer onlar icin bir sikayet olustur ust makamdan isitsinler azari.
kardesini de al eve doguma kadar hem sana yardim eder bahanesiyle. bir yolunu bulursunuz zamanla.

Korkuyorum anlıyor musunuz kardeşim ve annemi de düşünmem lazım şikayet etsem annemin üstüne gelicek şiddet belki anliyor musunuz böyle bı aile ben naptığımı biliyor muyum sanki kafam alak bulak
İyi de bu konuda sadece bir yerlere şikayet ederek sonuca vurabilirsiniz. Başka türlü nasıl çözülecek bu mesele

çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Neyse söz döndü babam da sonunda ikna oldu gerçek yüzünü gördü
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Ben napcam bilmiyorum çok çaresizim
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
Kardeşinizi alın kendi evinizde saklayın.

çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
muhtar fln olmaz direkt polise başvurman gerekiyo, darp raporu işi falan da hallolursa üstesinden gelinir. yanına al demiş bazıları, kardeşin tabii ki kurtarmak istersin ama hamilesin kendini bebeğini riske atma napıcakları belli olmaz bu işin yolu polis

Polise gidin anneniz ve kardesleriniz o evden ayrilainlar her konudan sikayetci olun babanizdan korkmayin neyden korkuyorsunuz muhtar kim ya safmisiniz cahilmisiniz muhtar ha bakkal vasifsiz biri babaniz yaniniza alin gerekirse sonra bir duzen kurarsiniz bukadar korkacak nevar

Ben çok istiyorum bunu yapmayı babam muhtar şikayet etseniz bile bişey olmaz dedi polis tanıdığım çok dedi artı bide anneme yüklenir onun hayatinj maf ederler çok çaresizim

Babanızın tehtitleri sizede bir şey yapmamak için iyi bir bahane olmuş. Şikayet edin gitsin ne yapıyorsa yapsın. Bu kadar korkmayın babanızdan. Ayrıca annenizin hayatı zaten yokmuş en azından kardeşinizin hayatı kurtulur.

ne mi yapmalısınız
yardımcı mı olalım
şaka mısınız

Yaşı daha küçük polise gidip şikayetçi olun lütfen. Kardeşinizi de mümkünse bir süre yanınıza alın.

Bende cok istiyorum ama annemle tehdit ediyor ya ona kardeşlerime bişey yaparsa ben naparım çok çaresizim
Ya eski zaman türk filmimi ceviriyor babanız. Hicbisey yapamaz hangi devirde yaşıyoruz. Yaşı reşit değil rızası yok dua etsinde kardeşin şikayetçi olmasın içeri bile atarlar. Annenizin haberi olmasın sikayet edeceginizden en azından haberim yoktu diyebilsin

Back