• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için yardım edin zorla evlilik lütfen yardımcı olun bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicle1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah aşkına muhtar ne ya git polise annemde kardesinde darp raporu alsın ve hemen senin yanına gelsinler emniyet yardımcı olur evden eşya almak isterlerse polis eşliğinde alıp sana gelsinler baban için uzaklaştırma çıkartılır başka yolu yok bunun

çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Neyse söz döndü babam da sonunda ikna oldu gerçek yüzünü gördü
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Ben napcam bilmiyorum çok çaresizim
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
Kades uygulamasını hemen indir kzum ordan bilgileri doldur tuşa basmanla gelmeleri dakika bile sürmez hem kardeşini hem kendini kurtar. Ailemle durmak istemiyorum deyip çocuk sığınma evi talebi isteyin. Rabbim yardimciniz olsun inşallah

Sonrasında yaptığınızın arkasında durabilecekseniz, annenize ve kardeşlerinize destek olabilecekseniz polise ve Müge Anlıya başvurun.

Anneniz çocuklarını alıp babanızdan ayrılmayı düşünmez mi? Düşünmezse de kızını kurtarsın en azından.

Herkes polise gidin demiş, polis ne yapacak nişanlı kıza anlamadım. Evlilik yokki yaşı tutmuyor diye ceza alsin. Belki müge anliya falan çıksaniz ortalık karışır biraz o kadar. İşiniz çok zor.

çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
Ay ne iğrenç insanlarmış, ilk geceden sonra size kızı geri göndericem ne demek ya allah tez belalarını versin 🤮🤮🤮🙏

Ben çok istiyorum bunu yapmayı babam muhtar şikayet etseniz bile bişey olmaz dedi polis tanıdığım çok dedi artı bide anneme yüklenir onun hayatinj maf ederler çok çaresizim
Tamam polise biz bildirelim hatta cimere bakalım o muhtar babana devlet ne edecek

Ben olsam sosyal medyada paylaşırdım. Emniyet müdürlüğünü etiketleyip muhtarların bunu yapma hakkı var mı yazardım. 17 yaşında kızı habire dövüp istemediği biriyle zorla evlendirmeye kalkan muhtara emniyetin işlem yapma yetkisi var mı yok mu diye sorardım. Görürdüm sonra o muhtarı.

Biz nasıl yardım edelim? Her öneriye olmaz diyorsunuz. Polise gitmekten başka çare yok bu durumda

Eşimin kuzeninin sevgilisi vardı onlar da 17 yaşındaydı. Kızı ailesi zorla birine vermiş, kız kına günü polisi aramış polis almıştı çocuk esirgemeye vermişti sanırım tam emin değilim karşı tarafa da ceza yazılmıştı vazgeçtiler. Sonra işte bunlar 3-4 yıl sonra evlendiler eşimin kuzeniyle.
Şikayet edeceksiniz çok mu zor?

Asıl babanizi korkutabilirsiniz şikayet ederim muhtarligin da yanar falan diyin. Belliki babanizda istemiyor ama bı şekilde ikna olmuş. Çok sinirim bozuldu.

Ya bir bok yapamaz. Gerekirse mor çatı gibi kadın derneklerine yazın avukata filan verirler destek olurlar. Şu an annecinizi düşünme vakti değil yaşını başını almış anneniz. Er geç zaman geçince görüşürsünüz. 17 yaşında bi çocuğun hayatı maffolcak öncelik o. Polise değil direkt savcılığa gidin hatta. Cesur olun. Bnm kardeşime böyle bir şey yapacaklar ortalığı yıkarım o halayı hapise sokana kadar durmam. Çirkef olun lütfen. İkincisi babanız kıçı kırık bi muhtar ! Muhtarı ne sanıyor devlet valisi mi sanıyor :) asgari ücret alan köylüler muhtar oluyor genelde. Mahalledeki karakol polislerini esnaf vs herkes tanıyor yani havaya bak. Savcıya kafa tutuşunda göreyim babanızı

Anneler evlatları için çekiyor herşeyi zaten. Siz şikayet etseniz ilk o sevinir. Şikayet edin annenizi kardesinizi gerekirse yaniniza alın uzaklaştırma isteyin.ya da polisten talep etsinler onlar yardımcı olsun.Sonu ne olcak deyip kardesinizi feda mi edeceksiniz. Vakit kaybetmeyin. Umarım gerekeni yapar buraya da yazarsınız çok üzüldüm

Hemen durumu karakola gidip polise anlatın şikayetçi olun. Kardeşinizin zorla istemediği biriyle evlendirilmeye çalıştığını söyleyin. Hangi devirdeyiz ya halanız tam bir ruh hastası 😡 babanız nasıl buna izin verir anlayamıyorum... Hala oğlu dediğiniz kişi her açıdan falso zaten , neden ısrarla illa onunla sözlendirdiler ?! Kız 17 yaşında üstelik, reşit bile değil, hem akraba, hem bahsedilen hala oğlunun kız ayağı, içkisi vb varmış

Yaşlar da 17-27 . Kızın hayatını işgal etmişler, özgürlüğünden hürriyetinden yoksun tutuyorlar resmen. Bu büyük bir suç. Umarım kardeşiniz kurtulur o iki aileden.

Anneniz ve kardeşinizi alıp darp raporu alın hemen. Polise giderseniz uzaklaştırma kararı çıkarırlar. Ne muhtarı ayrıca gören de başıma bakan sanar. A sen şu mahallenin muhtarısın diye işlem yapmayacak polis yoktur... Her verilen tavsiyeye bahane bulduğunuz sürece canınız yanmaya devam edecek. Harekete geçmeniz lazım..

Anneler evlatları için çekiyor herşeyi zaten. Siz şikayet etseniz ilk o sevinir. Şikayet edin annenizi kardesinizi gerekirse yaniniza alın uzaklaştırma isteyin.ya da polisten talep etsinler onlar yardımcı olsun.Sonu ne olcak deyip kardesinizi feda mi edeceksiniz. Vakit kaybetmeyin. Umarım gerekeni yapar buraya da yazarsınız çok üzüldüm
Bugün bu yorumlardan sonra karakola gitmeyi düşünüyorum Cesaret geldi çok kötü durumdayım yorumlara cevap veremedim inşallah daha kötü olmaz ne diyeyim annemle konuştum sakın öyle bişey yapma diyor kafam çok karışık

Herkes polise gidin demiş, polis ne yapacak nişanlı kıza anlamadım. Evlilik yokki yaşı tutmuyor diye ceza alsin. Belki müge anliya falan çıksaniz ortalık karışır biraz o kadar. İşiniz çok zor.
Polis bişey yapmaz mı eşim de diyor dicek hani evlilik var mı inkar ederler iki yalancı şahit de tutar diyor sonra sen olduğunla kalırsın diyir gercekten bişey yapmazlar mı

Polis bişey yapmaz mı eşim de diyor dicek hani evlilik var mı inkar ederler iki yalancı şahit de tutar diyor sonra sen olduğunla kalırsın diyir gercekten bişey yapmazlar mı
Kız kardeşine sormayacaklar mı sence karakolda ? Tabi ki kızı alıp götürürler ya da polislerle konuşup nasıl olduğunu bilmiyorum ama kına gününü bekletirsin olay anında gelir alırlar. Polise gitmezsen ablalığından da insanlığından da şüphe et.

erkek kardesiniz bir sekilde kiz kardesinizi alıp karakola gotursun, önce darp raporu alsinlar zorla evlendirilmek istediginide soylesin kiz kardesiniz.
Muhtemelen kardesiniz alir bi sığınma evine yerlestirirler aileyede yeri vs soylenmez.
o sirada ne yapacaginiza karar verirsiniz zaman kazanmış olursunuz.

Back