- 22 Ekim 2016
- 73
- 88
- 3
- 27
İşte bende bunu sorguladığım için anneme hakveremiyorum.bu anlattığın benim tanığımda ver. kızı sırf zengin biriyle evlensin diye adamın yaşlı olmasını umursamamıştı. sonra da kızı onu umursamadı sevdiği adamla evlendi. şimdi mutlular bence. yani burda annenin senin mutluluğunu mu yoksa gelecek paranın hesabını yaptığından emin ol
Bende aynı evin içinde anne özlemiyle yanıyorum ne tesadüfAnnenle sorunun erkek arkadaşın galiba erkek arkadaşı her yerden bulursun ama anneni hiç bi yerde bulamazsın gurbette ve anne özlemiyle yanıyorum sende anlıcaksın anneni ama inş geç olmaz kardeş
Al karşına konuş annenleBende aynı evin içinde anne özlemiyle yanıyorum ne tesadüf
Bunları biliyorum üstte de dediğim gibi annesine çokta düşkün biriyim her yoluda denedim.Bak canım erkek arkadaş her zaman bulunur yani o kadar zor değil ama anne başka yerde bulamazsın evlenseniz tartışma olsa yine annenin evine gelecksin , Allah korusun eşine birşey olsa yine anne yani diyeceğim o ki anneler çok kıymetlidir senle konusmuyosa konuş yada hediye al hiç bi kadın çiçeğe hayır demez çiçekler al kendisine sevdiğini söyle zaten anneniz dusmaninz değil sonuçta yumuyasacagini düşünüyorum ha illa erkek arkadaşından ayrıl demiyorum ama bi orta yol bulmaya bak canim
Çok denedim biçok kez hemde. Konuştum, yazdım, söyledim, söylettirdim. Ama nafile.Al karşına konuş annenle
Bunları biliyorum üstte de dediğim gibi annesine çokta düşkün biriyim her yoluda denedim.
Konuşmaya çalıştım yüzüme bakmıyor ki. Bişey söylüyorum her hangi bişey mesela duymamazlıktan geliyor. En basit örneği markete gidicem anne bişey lazım mı? diyorum. Hiç bişey demiyo. Aradan yarım saat geçiyo kardeşimi gönderiyo şu lazım diye. Yani resmen ben yokum. Annem çok kinci biri öyle çiçek hediye falan yumuşatmaz ki bunu da denedim. Poşetinden bile çıkarmadı aldıklarımı. Orta yolu bulmam için erkek ardaşımdan ayrılmam gerek annemi kendime döndürmek için. Ama bunu da yapmak istemiyorum
Amin çok teşekkür ederimÇok zor bir durum ya Allah yardımcınız olsun
Hayır kesinlikle. Sabah işe giderken.Kazayı alkollüyken mi yaptınız??
Hakkinizda hayirlisi olsun..Hayır kesinlikle. Sabah işe giderken.
Alkolik biri değil.
Bunu kabul edemicem kusura bakmayın.bu hayat öyle bir şey ki emin ol şuan sevgilin tatlı geliyor ama çok sürmez gerçek hayat kendini gösterir
ve her konuda bahse girerim ki annen haklı çıkacak.
en kötü anne bile ''haklıdır''
Annemin bana yansıttğı sebep alkol kullanması, evi olmaması.Annen hangi sebebten istemiyor arkadaşını..
Annemin bana yansıttğı sebep alkol kullanması, evi olmaması.
Ama bu değil kesinlikle. Bundan önce annemin konuşmamı istediği biri vardı. Zengin, 2-3 tane evi 2-3 tane arabası olan. Parayla her istediğini elde edebiliceğini sanan biri. Ben istemedim ısınamadım.
Onun hemen arkasından şuan ki erkek arkadaşımla olunca annem istemedi. Aptallık ediyosun, görmüyosun elinde ki fırsatları gibi benzeri şeyler söyledi sürekli. 2 ay öncesine kadar sürekli aklıma girmeye çalıştı. 3 kez numara değiştirdim sırf o çocuk aramasın diye annem üçünü de her seferinde çocuğa verdi. En sonunda da benim kararlı olduğumu anlayınca yüzüme bakmamayı seçti.
Hayır sık değil arada ve dozunda öyle içip içip sapıtan biri değil kesinlikle.Alkolu sıkmı alıyor,yoksa arada keyif ,içinmi içiyor yoksa..
Annen herhalde rahat ve sıkıntısız yaşaman için o çocuğu tercih etmiş.
Şimdi her anne evladının iyi yaşamasını ister,bu aradada bunu isterken evladının da fikrini alması lazım..
Sen yine anneciğinle kötü olma sakın olurmu,kalbinide kırma sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?