Allah belanı versin diyen anne!

sarininki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
551
1.521
63
27
Herkese iyi geceler bu saatte burdan baska icimi dökücek yer bulamadım başınızı ağırtırsam eğer şimdiden kusuruma bakmayın.

Kendimi çok çaresiz hissediyorum artık. Ben ilk defa böyle zorda hissediyorum kendimi belki de ilk defa kendime dair hiç bir çözümüm yok. Aynı anda hem çok mutlu olup, hemde çok mutsuz olabilir mi bir insan? Oluyor. Bi yanım çok mutlu böyle içim kıpır kıpır ya anlatamam size bu duyguları mümkün değil. Ama bi yanım.. Resmen çökertiyor beni bastıramıyorum mutluluğumla o karamsarlığı. Bu kadar karamsar olma vardır herşeyin bi çaresi diceksiniz belki ama inanın öyle bir çıkmazdayım ve boşluktayım ki bi çare olduğuna bile inanamıyorum.

Buraya her seferinde 'konu yine annem' demekten utanıyorum artık! Ama malesef gecenin bu saatinde beni baska kimse böyle cıldırtmıyor. Erkek arkadasımla annem arasında olan konularımı biliyosunuz bilmeyeniniz varsa okuyabilir. Ve ne yazık ki o konular hic kapanmadı. Annemle aynı evin içinde yabancı gibiyiz. Tek kelime dahi etmiyoruz abartmıyorum tam 2 aydan beri (öncesi de vardı ama bu kadar değildi) 2 ay olucaktır annemle tek kelime etmiyoruz. Sorsam cevap yok, konuşsam cevap yok. Yemek yerken çağıran yok, aç mısın tok musun diyen yok. Ben bunları kendim de yapabiliyorum evet ama insan bekliyor. Resmen hayalet gibiyim. Neden peki tüm bunlar? Hala onun istediğini yapmayıp, ayrılmıyorum diye. Gözden çıkarmışım onu öyle diyor sürekli ama gerçekten öyle değil anne bu ya anne nasıl gözden çıkarırım?

Bana kendimi eksik hissetiriyor artık. Son olan olaydan sonra son bikez konuştuk annem yine aynı şekilde kararında ısrar edince, güzelce bu istediğini yapamıcağımı çok mutlu olduğumu onunda buna fırsat vermesini söyledim. Bana söylediği tek kelime 'Allah belanı versin' oldu. Bidaha da konuşmadık zaten hiç.

Geçen hafta erkek arkadaşımla kaza yaptım. Ve gerçekten o arabadan sağlam çıkmamız bi mucizeydi. Bütün hafta şokunu atlatamadım duyan bilen herkes aradı sordu. Ama annem tek kelime dahi etmedi! Sırf onunla birlikteyken kaza yaptım diye benim korkumu üzüntümü gördüğü halde tek kelime etmedi. Nerdeyse 'beter ol' dicek gibiydi. Ya ben naptım bu kadar? Sevdim, mutluyum, huzurluyum bu suç mu gerçekten? Gözüne soka soka erkek arkadaşımın kötü biri olmadığını gösteriyorum söylüyorum ki zaten bu bariz ortada. Ama bunlar niye?

Bugün de zar zor evden kaçamak yapıp 2 saat erkek arkadaşımla görüştüm kazadan beri ilk defa buda. Ve benim çok istediğim monttan ikimize de aynı aldık. Eve gelince montu saklayamadığım için ya da saklamak istemediğim için dolabıma astım. Annem de anladı tabi onun aldığını ben odadan çıktım yarım saat sonra geri geldim ve mont askıdan çıkmış kırıştırılmış bi şekilde yerdeydi! Başkası olsa o mont neresine battı derdim ama diyemiyorum annem çünkü. Bikere de kardeşime okuldan lazım olan kitabı onunla aldık parasını o verdi ve ben bunu saklamadım diye kitabı bana geri verip at bunu diyip gidip tekrar kitap almıştı. Ama bende yediremedim bunu onun aldığı kitapla bizim kitabı değiştirdim onunkini de çöpe attım

Offf gerçekten nasıl başa çıkıcağım hakkında hiç bir fikrim yok. Çare sizde mi bunu da bilmiyorum ama sadece içimi dökmek istedim çok uzun oldu biliyorum özür diliyorum okuyan herkese teşekkür ederim.

babanız yok mu ?
kıskanıyo olabilir mi ?
psikolojik sorunları olabilir mi ?
annenize de hediye alın sevgiliniz adına yada aldınız mı nasıl tepki veriyo bakın.

Anneniz erkek arkadaşınıza neden bu kadar tepkili?
Benimde anlamadığım bu zaten.
Tek sorun alkol kullanıyor olması (kesinlikle dozunda) ve evi olmaması. Alınıcak daha zamanı var dedigim de bile 'dedem de mezardan çıkıcak' deyip dalga geçer gibi konuşuyor. Ama inanın başka hiç bir sorunumuz yok.

Siz kaç yaşındasınız? Çalışıyo musunuz? Erkek arkadaşınız kaç yaşında? Çalışıyo mu?
Babanız nerde?

babanız yok mu ?
kıskanıyo olabilir mi ?
psikolojik sorunları olabilir mi ?
annenize de hediye alın sevgiliniz adına yada aldınız mı nasıl tepki veriyo bakın.
Babam var ve biliyor herseyi. Tepkili değil.
Ama annem herkesin aklını karıştırıyor kötüleyerek. Hediye konusuna hic giremiyorum bile cünkü direk benim ihtiyacım yok onun aldığı seylere der ve atar. Bu kadar da eminim.

Siz kaç yaşındasınız? Çalışıyo musunuz? Erkek arkadaşınız kaç yaşında? Çalışıyo mu?
Babanız nerde?
22 yaşındayım. Çalışıyorum. 23 yaşında aramızda yaş farkı yok. Babam var ama annem babamdan daha baskın karakterli malesef o bile annemle baş edemiyor.

Babanız nerde?
22 yaşındayım. Çalışıyorum. 23 yaşında aramızda yaş farkı yok. Babam var ama annem babamdan daha baskın karakterli malesef o bile annemle baş edemiyor.

İyi Düşün..İyi sorgula kendini..Sonra keşke annemi dinleseydim deme..Eğer öyle değilsede annen seni vazgeçirmeye çalışıyor,Nasibin neyse onu yaşarsın...

İyi Düşün..İyi sorgula kendini..Sonra keşke annemi dinleseydim deme..Eğer öyle değilsede annen seni vazgeçirmeye çalışıyor,Nasibin neyse onu yaşarsın...
Tabiki kısmet ama en azından mutluyum geleceğe dair şüpheye düşüren tek bir durum bile yok. Annem beni vazgeçirmeye çalışıyor çünkü ben onun istediği kişiden vazgeçtim diye. Kısasa kısas gibi.

Annenizin bilinen bir psikolojik rahatsızlığı var mı? Hiç bu konuyu detaylıca konuştunuz mu? Yani tam olarak neden istemiyormuş erkek arkadaşınızı? Yaş farkı yok, kültürel bi fark mı var? Mezhep farkı filan var mı? O zamanda istemeyebiliyo aileler. Ne olursa olsun allah belanı versin lafı çok ağır bi laf, keşke öyle demeseymiş. Ama o lafı dedirten ne? Size söylediği bi neden var mı? Bundan öncesinde ilişkiniz nasıldı annenizle?

Benim annem eski sevgilimi istememişti. Hakkımı helal etmem dedi beni bi daha göremezsin dedi. İyiki de demiş de o kişiyle evlenmemişim.

Hayır yok tam aksine iki tarafta göçmen, iki tarafta orta halli bi aile bi fark yok.
Hatta annemin erkek arkadaşımda kızdığı alkol konusu benim ailemin içinde de var.
Anlattım da, sordum da hep ama annemin cevapları hep belli. 'Ben istemiyorum, beni karşına alıyosun, gözden çıkarmışsın, aptallık ediyosun daha iyilerini göremiyosun vs. vs.'
Annem zaten her fırsatta bela okuyan biridir özellikle bana. Ama onu söyleyip arkasından da biz kaza yapınca çok etkiledi beni.

Benim annem eski sevgilimi istememişti. Hakkımı helal etmem dedi beni bi daha göremezsin dedi. İyiki de demiş de o kişiyle evlenmemişim.
Bilmiyorum anneler hisseder diyorlar sürekli ama her anne haklı çıkıcak diye birşey yok.
Aşktan gözü kör olan biri değilim geleceğe dair şüphem olsa bende gerekeni yapabilirim ki zaten daha öncesinde bundan ağzım, dilim çokça yandı. Bu sefer emin adımlarlayım ama annemle baş etmesi zor.

bu anlattığın benim tanığımda ver. kızı sırf zengin biriyle evlensin diye adamın yaşlı olmasını umursamamıştı. sonra da kızı onu umursamadı sevdiği adamla evlendi. şimdi mutlular bence. yani burda annenin senin mutluluğunu mu yoksa gelecek paranın hesabını yaptığından emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…