İnanın düşündüm, düşünüyorum da. Ama annemi haklı gösteren tek bir durum dahi yok ortada.İlerde keşke annemi dinleseydim dememek için iyi düşün.
Benimde anlamadığım bu zaten.Anneniz erkek arkadaşınıza neden bu kadar tepkili?
Siz kaç yaşındasınız? Çalışıyo musunuz? Erkek arkadaşınız kaç yaşında? Çalışıyo mu?Benimde anlamadığım bu zaten.
Tek sorun alkol kullanıyor olması (kesinlikle dozunda) ve evi olmaması. Alınıcak daha zamanı var dedigim de bile 'dedem de mezardan çıkıcak' deyip dalga geçer gibi konuşuyor. Ama inanın başka hiç bir sorunumuz yok.
Babam var ve biliyor herseyi. Tepkili değil.babanız yok mu ?
kıskanıyo olabilir mi ?
psikolojik sorunları olabilir mi ?
annenize de hediye alın sevgiliniz adına yada aldınız mı nasıl tepki veriyo bakın.
22 yaşındayım. Çalışıyorum. 23 yaşında aramızda yaş farkı yok. Babam var ama annem babamdan daha baskın karakterli malesef o bile annemle baş edemiyor.Siz kaç yaşındasınız? Çalışıyo musunuz? Erkek arkadaşınız kaç yaşında? Çalışıyo mu?
Babanız nerde?
22 yaşındayım. Çalışıyorum. 23 yaşında aramızda yaş farkı yok. Babam var ama annem babamdan daha baskın karakterli malesef o bile annemle baş edemiyor.Siz kaç yaşındasınız? Çalışıyo musunuz? Erkek arkadaşınız kaç yaşında? Çalışıyo mu?
Babanız nerde?
Tabiki kısmet ama en azından mutluyum geleceğe dair şüpheye düşüren tek bir durum bile yok. Annem beni vazgeçirmeye çalışıyor çünkü ben onun istediği kişiden vazgeçtim diye. Kısasa kısas gibi.İyi Düşün..İyi sorgula kendini..Sonra keşke annemi dinleseydim deme..Eğer öyle değilsede annen seni vazgeçirmeye çalışıyor,Nasibin neyse onu yaşarsın...
Annenizin bilinen bir psikolojik rahatsızlığı var mı? Hiç bu konuyu detaylıca konuştunuz mu? Yani tam olarak neden istemiyormuş erkek arkadaşınızı? Yaş farkı yok, kültürel bi fark mı var? Mezhep farkı filan var mı? O zamanda istemeyebiliyo aileler. Ne olursa olsun allah belanı versin lafı çok ağır bi laf, keşke öyle demeseymiş. Ama o lafı dedirten ne? Size söylediği bi neden var mı? Bundan öncesinde ilişkiniz nasıldı annenizle?22 yaşındayım. Çalışıyorum. 23 yaşında aramızda yaş farkı yok. Babam var ama annem babamdan daha baskın karakterli malesef o bile annemle baş edemiyor.
Hayır yok tam aksine iki tarafta göçmen, iki tarafta orta halli bi aile bi fark yok.Annenizin bilinen bir psikolojik rahatsızlığı var mı? Hiç bu konuyu detaylıca konuştunuz mu? Yani tam olarak neden istemiyormuş erkek arkadaşınızı? Yaş farkı yok, kültürel bi fark mı var? Mezhep farkı filan var mı? O zamanda istemeyebiliyo aileler. Ne olursa olsun allah belanı versin lafı çok ağır bi laf, keşke öyle demeseymiş. Ama o lafı dedirten ne? Size söylediği bi neden var mı? Bundan öncesinde ilişkiniz nasıldı annenizle?
Zengin + onun istediği bi zengin damat. Yani benim fikirlerimin, duygularımın bi önemi yok.Zengin damat istiyor olabilir mi?
Bilmiyorum anneler hisseder diyorlar sürekli ama her anne haklı çıkıcak diye birşey yok.Benim annem eski sevgilimi istememişti. Hakkımı helal etmem dedi beni bi daha göremezsin dedi. İyiki de demiş de o kişiyle evlenmemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?