- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Bı fikir verin yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani burada istanbul da ,kapalı çarşıda,çakmaları 600-700 dolar diyorum.orijinalı o fiyata nasıl olur?
Yahu bu nasıl bisey? Fikrim değişti konu kapatılsın istiyorum. Bu nasıl bir sacmalik arkadaş
Demek suçlu sensin. Surda iki kuruşluk keyfimiz var içine ettin ya ikilemi birak birde ac köpek defol falan morsever bile kendini bozmuyor yüzlerce yorum yapıldığı halde ahahhaahaSabah uyandim havalandirmak icin su konuyu fakir kokmustu baktim uyaninca bizim gelinde fakir fakir millete ikile yaziyor kibledim :)
Fakir fakir laflar hepDemek suçlu sensin. Surda iki kuruşluk keyfimiz var içine ettin ya ikilemi birak birde ac köpek defol falan morsever bile kendini bozmuyor yüzlerce yorum yapıldığı halde ahahhaaha
Çok komiksin ya69 sayfa boyunca kimse mune demedi
Al madalya sana
Ayy sık limonu sık bize konu mu yok :/
Sorma bana da koydu...Var mı boyle kocalarımız kahretsın
Bir ombre yaptırcam 300 TL istediler de 2 gündur dusunuyorum versem miiii vermesem miii
Al beybisim 2 bin sana feda olsun kopeeeen olsun diyecek bir adamla neden evli degilim diye sorguluyorum suan bu konu bana fena koydu
Ayhhh
aminnnn başka dert vermesin...git bir kuyumcuya istediğini al ..hemede para ziyan olmaz :)Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?