Allah aşkına yardım edin

Resmi nikahımız kıyıldı zaten 6 aydır birlikte yaşıyoruz. Düğünden sonra mapacaksak yapalım dedi. Başta direkt düğün iptal boşanıcaz diyordu şu an napacaksak yapalım diyor ne demekse o
Sizi boşamayacak, sadece bu duruma içerlemiş atlatmaya çalısıyor gibi geldi bana.. Kendımı onun yerine koyuyorum o durumda benımde basımdan kaynar sular dokulurdu, ve o sinirle size bosayacagını soylemıs, ama biraz düşününce geri adım atmaya baslamıs.. Bence bir iki güne düzelir aranız,zaten sizi tanıyorsa ve guvenıyorsa bu durumun geçmişte kaldıgını, yanlıs yapmadığınızı bilmesi gerekir..

Ben ikinizi de haksız göremedim ya. Sonuçta ortada yalan yok, aldatma yok sadece iki kişinin başına gelmiş çok talihsiz bir olay var. Aynısını bana olsa ne yapardım diye düşünüyorum, eşimin eski sevgilisiyle öyle fotoğraflarını görsem bir süre canım sıkılırdı, belki başına kakardım, ama eğer fotoğrafları saklamadığından unuttuğundan eminsem asla ilişkimi bitirmezdim. Eşiniz de olayı hemen atlatamasa da umarım ortada bir suçlu olmadığını fark edip çabalar. Evet sevgiliniz olduğunu bilmesiyle görmesi aynı şey değil, ama evlilik bitirecek kadar önemli bir olay da değil hele ikiniz de birbirinizi seviyorken. Bence eşiniz de bunu fark edecektir zamanla, fevri hareket etmeyin kimseye hiçbir şey anlatmayın umarım en kısa zamanda aranız düzelir.

Aynen öyle dimi ya eli kapıda gibi. Flash disk karistirio sinsi sinsi. Ben olsam görsem bunlar ne ha demem, insan siler şunları ne birakiosun ortaya benim gormemden de mi korkmuosun derim en fazla o da unuttum pardon der biter yani. Manyak manyak çözümler üretio bi de düğün olsun sonra ayrilalim falan??? adam tam ılık erkek demeye bin şahit :) sevdiği kadının fi tarihinde resimlerini gördü diye ayrılıp başkalarının kapmasina razı şimdiki tarihte. Beyin terk.

Yani ilk anin sokuyla kizmis etmis olabilir tamam da adam oldurmus ya da gayrimesru cocugu cikmis gibi davraniyor adam kafa gitmis. Ki videoda ne oldugu da mechul. Sahi soyledi mi onu konu sahibi?

Konuda sonradan neler oldu bilmiyorum ama eşiniz 3 kere boşol demiş. Dinen boşamış malesef

Yani anlamıyorum zaten bildikleri şeyler için bir anlık öfkeyle nikah atmak nedir ya.
Kabullenemeyeceksen en başından kabul etme karşındaki insanı niye mağdur ediyorsun.
Umarım hakkınızda en hayırlısı olur bundan sonraki süreçte

Hayır bakın benzer bir şey yaşayan biri hem diyanete hem de nurettin yıldız asoruyor ve tek boşanma yerine geçer fetvası alıyor.

Bunu attığınız için teşekkür ederim 3 boş ol normal şartlarda 3 talak yerine geçer ve nikah düşer ama kızgınlıkla kavga anında söylenirse 1 talak yerine geçer demiş. Tekrar teşekkürler bilgilendirme için. İnşallah konu sahibi de görür bunu

Ama adam da bitti diye düşünüp geri adım atmayabilir. O sebeple önemli. Yoksa haklısınız:)

Evliliğe devam etmek isteyip de 3 kere boşol dedim ama bundan sonra olmaz ki diyecek adam da boşolsun bi zahmet
Konu sahibi bir mesajında kocam dini nikahsız devam etmez demişti o yüzden bu mesele önemli. Ayrıca dini hassasiyetleri olan insanlar için gerçekten de çok önemli bir şey bu. Dalga geçilecek bir durum yok. I istugul un attığı bilgi çok güzel. konu sahibi de görür inşallah

İşte bu yüzden medeni kanun var, hakkınız olanı almak için evde hacı hocanın yazdığı kağıdı aramanız gerekmiyor.

Dalga geçmiyorum çünkü ben de çok hassasım o konularda çünkü birşey yapılacaksa usulüne uygun yapılmalı
Neyse az kaldı öğreneceğiz bakalım yazar konu sahibi iyiyiz anlaştık diye de nikahı da tazeleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…