- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi losinggame
Muge Anli ne alaka
Haklısınız. Hayat bilmeyenlere daha kolaydır. Yine de lafımın arkasındayım. Videoyu yükleyemedim ama merak edenler için şuraya bırakayım. Müge anlı 2 nisan 2021 02.04.10 sn
Salmıcam benene müge anlı gibi bulacam sizi
Sizi boşamayacak, sadece bu duruma içerlemiş atlatmaya çalısıyor gibi geldi bana.. Kendımı onun yerine koyuyorum o durumda benımde basımdan kaynar sular dokulurdu, ve o sinirle size bosayacagını soylemıs, ama biraz düşününce geri adım atmaya baslamıs.. Bence bir iki güne düzelir aranız,zaten sizi tanıyorsa ve guvenıyorsa bu durumun geçmişte kaldıgını, yanlıs yapmadığınızı bilmesi gerekir..Resmi nikahımız kıyıldı zaten 6 aydır birlikte yaşıyoruz. Düğünden sonra mapacaksak yapalım dedi. Başta direkt düğün iptal boşanıcaz diyordu şu an napacaksak yapalım diyor ne demekse o
Ben mesela. Valla isten ciktim esimin isyerine geldim hemen bu konuyu actim.Kimler bekliyorrrrr
Sevdiği kadının arkasında duramayan zoru gördü mü cocuk gibi kaçan demek :)Pardon "ılık" ne demek
Aynen öyle dimi ya eli kapıda gibi. Flash disk karistirio sinsi sinsi. Ben olsam görsem bunlar ne ha demem, insan siler şunları ne birakiosun ortaya benim gormemden de mi korkmuosun derim en fazla o da unuttum pardon der biter yani. Manyak manyak çözümler üretio bi de düğün olsun sonra ayrilalim falan??? adam tam ılık erkek demeye bin şahit :) sevdiği kadının fi tarihinde resimlerini gördü diye ayrılıp başkalarının kapmasina razı şimdiki tarihte. Beyin terk.bu yorumun alnı olsa da öpsem. eminin konu sahibi alttan aldıkça adam iyice tepesine çıkıyor triplerden triplere koşuyordur. ne var bunda be manyak diye sarssa biri keşke adamı. ne diye pembe dizi triplerine girmiş anlayan beri gelsin. bahane mi ediyor ayrılmaya nedir?
Yani ilk anin sokuyla kizmis etmis olabilir tamam da adam oldurmus ya da gayrimesru cocugu cikmis gibi davraniyor adam kafa gitmis. Ki videoda ne oldugu da mechul. Sahi soyledi mi onu konu sahibi?Aynen öyle dimi ya eli kapıda gibi. Flash disk karistirio sinsi sinsi. Ben olsam görsem bunlar ne ha demem, insan siler şunları ne birakiosun ortaya benim gormemden de mi korkmuosun derim en fazla o da unuttum pardon der biter yani. Manyak manyak çözümler üretio bi de düğün olsun sonra ayrilalim falan??? adam tam ılık erkek demeye bin şahit :) sevdiği kadının fi tarihinde resimlerini gördü diye ayrılıp başkalarının kapmasina razı şimdiki tarihte. Beyin terk.
İnşallah sakin sakin konusyorlardır2 gündür bu topicte yaşıyorum resmen, empati modundayım. Dualarım da burada
Hayır bakın benzer bir şey yaşayan biri hem diyanete hem de nurettin yıldız asoruyor ve tek boşanma yerine geçer fetvası alıyor.Bu konuda yorum yapmıycam diyorum ama yanlış bilgi yazılınca tutamıyorum kendimiüç kere söylenince nikah düşer kesin bilgi. Yeniden nikahlanmak için de önce başka biriyle nikahlanması gerekir. Ama whatsapptan söylenince nolur bilmiyorum. Zaten eşinin böyle bir hassasiyeti varsa ki konu sahibi olduğunu söylüyor, barışırlarsa fetva alırlar diye düşünüyorum.
Bunu attığınız için teşekkür ederimHayır bakın benzer bir şey yaşayan biri hem diyanete hem de nurettin yıldız asoruyor ve tek boşanma yerine geçer fetvası alıyor.
Sinirliyken Tek Seferde 3 Kere BoÅ Ol Demek
Hocam ben ve eÅim dinine baÄlı, inançlı insanlarız. 5 vakit namazımızı kılıyor ve ibadetlerimizi yerine getirmeye çalıÅıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz. 15 yılfetvameclisi.com
Ama adam da bitti diye düşünüp geri adım atmayabilir. O sebeple önemli. Yoksa haklısınız:)Lütfen yanlış anlamayın da mesele şuan talaktı, üçtü beşti, nikah değil ki bence şuan mesele niyet meselesi bu evliliği devam ettirme niyeti olup olmamaları
Yani şuan davayı esastan inceliyoruz sonra usule geçeceğiz inşallah
Evliliğe devam etmek isteyip de 3 kere boşol dedim ama bundan sonra olmaz ki diyecek adam da boşolsun bi zahmetAma adam da bitti diye düşünüp geri adım atmayabilir. O sebeple önemli. Yoksa haklısınız:)
Konu sahibi bir mesajında kocam dini nikahsız devam etmez demişti o yüzden bu mesele önemli. Ayrıca dini hassasiyetleri olan insanlar için gerçekten de çok önemli bir şey bu. Dalga geçilecek bir durum yok. I istugul un attığı bilgi çok güzel. konu sahibi de görür inşallahEvliliğe devam etmek isteyip de 3 kere boşol dedim ama bundan sonra olmaz ki diyecek adam da boşolsun bi zahmet
İşte bu yüzden medeni kanun var, hakkınız olanı almak için evde hacı hocanın yazdığı kağıdı aramanız gerekmiyor.Nikah esnasında mehir hakkından feragat edebilirsin, mehri evliliğin herhangi bir döneminde eşinden alabilirsin, boşanma gerçekleştiğinde nafaka bağlanıyorya yada tazminat alıyorsun mehir de o.
benim de birşeyler yazılmıştı ama nerdedir miktar neydi en ufak bir fikrim yok
Dalga geçmiyorum çünkü ben de çok hassasım o konularda çünkü birşey yapılacaksa usulüne uygun yapılmalı