- 1 Ocak 2013
- 560
- 609
- 31
-
- Konu Sahibi losinggame
Kızlar akşama konuşacağız ben düğün hakkında dedim ama dolaylı olarak ne olacağımızı da konuşmak istiyorum. İki gündür bana inanılmaz destek oldunuz, az çok da tanıdınız beni. Bu ilişkiyi sırf bu nedenle bitirmek istemiyorum ama devam edip de bana zulmedecekse onu da istemiyorum. Şu an inanın ikisi de eşit ihtimalde, hayatımın hiç bi döneminde bu kadar belirsizlik içinde olmadım. Affedecek mi? Devam edecek mi?
düğünü şu an sadece ailesine açıklama yapmaktan kaçmak için yapıyor,tahminim bu. Akşam konuşursak da netleşir zaten. Siz ne diyorsunuz? Akşam nasıl konuşayım,sanki siz konuşuyormuş gibi bana bi kaç cümle yazar mısınız ben de kafamda toparlamış olayım. Çünkü 0 uyku ve aç duruyorum kendime gelmem lazım o eve gelmeden
Kızlar akşama konuşacağız ben düğün hakkında dedim ama dolaylı olarak ne olacağımızı da konuşmak istiyorum. İki gündür bana inanılmaz destek oldunuz, az çok da tanıdınız beni. Bu ilişkiyi sırf bu nedenle bitirmek istemiyorum ama devam edip de bana zulmedecekse onu da istemiyorum. Şu an inanın ikisi de eşit ihtimalde, hayatımın hiç bi döneminde bu kadar belirsizlik içinde olmadım. Affedecek mi? Devam edecek mi?
düğünü şu an sadece ailesine açıklama yapmaktan kaçmak için yapıyor,tahminim bu. Akşam konuşursak da netleşir zaten. Siz ne diyorsunuz? Akşam nasıl konuşayım,sanki siz konuşuyormuş gibi bana bi kaç cümle yazar mısınız ben de kafamda toparlamış olayım. Çünkü 0 uyku ve aç duruyorum kendime gelmem lazım o eve gelmeden
Affetmek derken? Affedilecek birşey varda biz mi bilmiyoruz?Kızlar akşama konuşacağız ben düğün hakkında dedim ama dolaylı olarak ne olacağımızı da konuşmak istiyorum. İki gündür bana inanılmaz destek oldunuz, az çok da tanıdınız beni. Bu ilişkiyi sırf bu nedenle bitirmek istemiyorum ama devam edip de bana zulmedecekse onu da istemiyorum. Şu an inanın ikisi de eşit ihtimalde, hayatımın hiç bi döneminde bu kadar belirsizlik içinde olmadım. Affedecek mi? Devam edecek mi?
Dil sürçmesi diyelim haklısınız o suçluluk psikolojisinden çıkmak zor birazAffetmek derken? Affedilecek birşey varda biz mi bilmiyoruz?
Evlendikten sonra boşanmayı mı teklif etti?Son durum şöyle; ilk gün mesajla boşadı artıl istemiyorum seni kesinlikle bişey hissetmiyorum gördüklermi unutmam mümkün değil artık sana dokunamam yarın ailemle konuşup düğünü iptal edeceğim sen de ailenle konuş demişti. Ertesi gün ben perişan bi halde uçağa atlayıp yanına gittim.orda da bu işin artık olmayacağını,devam etmek istemediğini,buna değmeyeceğimi söyledi. Akşamına eve geldi hiç konuşmadık ayrı odalardaydık. Bugün işe gittikten sonra msj atmış yarın yola çıkaşım herşey normalmiş gibi davranalım daha somra ne yapacaksak yaparız mutluymuş gibi yap dedi. Tamam dedim. Akşam konuşalım mı düğün hakkında dedim olur dedi.
şimdi gelmesini bekliyorum. Geldiğinde eğer düğünden sonra boşanma kararı kesinse düğüne gelmeyeceğimi,yok eğer bunu bir düşünme süreci olarak görecekse ona göre davranmasını söyleyeceğim. Özet bu
Resmi nikahımız kıyıldı zaten 6 aydır birlikte yaşıyoruz. Düğünden sonra mapacaksak yapalım dedi. Başta direkt düğün iptal boşanıcaz diyordu şu an napacaksak yapalım diyor ne demekse oEvlendikten sonra boşanmayı mı teklif etti?
Ben olsam aynen böyle konuşurdum.Evet öyle dedi seni o gelinlikle göremem ailemin karşısına çıkaramam... inanın ben de bazen terliğe ihtiyacım varmış gibi hissediyorum şeytan diyo bi yandan akşam konuş. Madem sonrasında boşanMayı kafaya koydun ben düğün falan istemiyorum ailene ne açıklayacaksan açıkla. Yok eğer düşünmek için bunu bi süre olarak görüyorsan da ona göre davran. Böyle konuşsam mı sizce?
Tabiki öyle.
Ama adamın tavrı da kadına sanki ona ihanet etmişcesine olması irrite edici.
Üstelik yedeklemiş foto ve videoları.
Bu durum tamamiyle art niyet barındırıyor.
Hani ola ki boşanırlarsa delil sunarım kafasında.
Tabiki öyle.
Ama adamın tavrı da kadına sanki ona ihanet etmişcesine olması irrite edici.
Üstelik yedeklemiş foto ve videoları.
Bu durum tamamiyle art niyet barındırıyor.
Hani ola ki boşanırlarsa delil sunarım kafasında.
Ben yerinizde olsam şöyle derdim.Resmi nikahımız kıyıldı zaten 6 aydır birlikte yaşıyoruz. Düğünden sonra mapacaksak yapalım dedi. Başta direkt düğün iptal boşanıcaz diyordu şu an napacaksak yapalım diyor ne demekse o
Herşeyden önce sen affedilecek bir şey yapmadın, onun geçmişinin yanında seninki tertemiz o da ayrı.Kızlar akşama konuşacağız ben düğün hakkında dedim ama dolaylı olarak ne olacağımızı da konuşmak istiyorum. İki gündür bana inanılmaz destek oldunuz, az çok da tanıdınız beni. Bu ilişkiyi sırf bu nedenle bitirmek istemiyorum ama devam edip de bana zulmedecekse onu da istemiyorum. Şu an inanın ikisi de eşit ihtimalde, hayatımın hiç bi döneminde bu kadar belirsizlik içinde olmadım. Affedecek mi? Devam edecek mi?
Usb’yi dün sildim sonra Çekiçle ezip imha ettim. Ama yedekler nerde bilmiyorumSon bir sey daha ekleyeyim. Su bahsi gecen usb nerde hala ve yedekleri de imha etmen gerekiyor. Yaaa cok yazik yaaaa Hic bir genc kadin bunu yasamamali. Neyse sen su konuyu bir hallet de sonra bi Anne terligi de Sana gelicek.
Ben ne tür bir manyakla karsı karsıyasın onu merak edıyorum, manyak dedıgım ıcın de ozur dılerım suan esın ama gercekten hastalıklı bır tıpe benzıyor anlattıklarından. Umarım en az hasarla atlatırsın. Ozur falan da dıleme. Ben bulsam bende cok sınırlenıyorum delırırım ama kımse karsısında da egılıp bukulmem. Hakkında hayırlısı olsun, valla ıse gıttım tum gun acaba naptın dıye dusundum acıp acıp baktımUsb’yi dün sildim sonra Çekiçle ezip imha ettim. Ama yedekler nerde bilmiyorum
Muge Anli ne alakaMüge Anlı gibi peşimizi bırakmıyor