Allah aşkına yardım edin

Kızlar akşama konuşacağız ben düğün hakkında dedim ama dolaylı olarak ne olacağımızı da konuşmak istiyorum. İki gündür bana inanılmaz destek oldunuz, az çok da tanıdınız beni. Bu ilişkiyi sırf bu nedenle bitirmek istemiyorum ama devam edip de bana zulmedecekse onu da istemiyorum. Şu an inanın ikisi de eşit ihtimalde, hayatımın hiç bi döneminde bu kadar belirsizlik içinde olmadım. Affedecek mi? Devam edecek mi?
düğünü şu an sadece ailesine açıklama yapmaktan kaçmak için yapıyor,tahminim bu. Akşam konuşursak da netleşir zaten. Siz ne diyorsunuz? Akşam nasıl konuşayım,sanki siz konuşuyormuş gibi bana bi kaç cümle yazar mısınız ben de kafamda toparlamış olayım. Çünkü 0 uyku ve aç duruyorum kendime gelmem lazım o eve gelmeden

Sizi anlamaya çalışıyorum,düğüne az kaldı,şu an iptal olması skandal olacak evet farkındayım.Yine de karşınızdaki kişi size ''tamam unutacağım'' dese bile ben unutacağını zannetmiyorum.Unutacak adam bu tepkileri vermez bana kalırsa.
Gördüğü şeyler kolay şeyler değildir belki bilemiyorum,ama şahsen ben umursamazdım bu noktada.''Bu ne ya,niye duruyor bunlar hala'' diye sorgulardım en fazla,sevdiğim adamı geçmişinde biriyle seks yaparken gördüğüm için değil.
Bir de neden kopyalıyor,arada yazdıysanız görmedim ama.Kopyalaması korkutucu bir şey,sizin başka bir erkekle olan fotoğraflarınızı neden yedekliyor,amacı ne ? Şu noktada sizin yerinizde olsam endişe duyacağım şey bu adamın beni bırakmasından ziyade neden yedeklediği olurdu.

bu adam bu sebepten boşanmaz. Eğer dediği kadar taşıyamayacağı bir yükse, düğün yaparak seni de evliliği de elaleme duyurmaz. Sessiz sedasız bitsin gitsin diye uğraşır. Eğer düğün yapılacak diyorsa Affetmeyi kafaya koymuştur ama burnun sürtsün istiyordur. Sen pişman ve mağdur durumuna düşürürsen kendini o da daha da üste çıkar, tepene biner, süründürür, uzatır da uzatır. Dik duracaksın yapman gereken bu. Keşke görmeseydi onları, sen de keşke unutmasaydın ama unutmuşsun. yapabileceğin bir şey var mı? Yok. Ne yapacaksa o yapcak. Sakın düğünü yapıp boşanalım derse kabul etme bunu. Çünkü hem boşanmayacak hem de burnundan getirecektir.

Affetmek derken? Affedilecek birşey varda biz mi bilmiyoruz?

Evlendikten sonra boşanmayı mı teklif etti?

Evlendikten sonra boşanmayı mı teklif etti?
Resmi nikahımız kıyıldı zaten 6 aydır birlikte yaşıyoruz. Düğünden sonra mapacaksak yapalım dedi. Başta direkt düğün iptal boşanıcaz diyordu şu an napacaksak yapalım diyor ne demekse o

Ben olsam aynen böyle konuşurdum.

Gayet mantıklı söylediklerin affetmek dışında aman ha akşam da dil surçmesiyle affet falan deme olayın yönü değişir
Bu tür durumlarda olaylardan ve suçlamalardan uzak duygulardan hissettirdiklerindenn bahsetmek gerekiyor diyor psikologlar yanılmıyorsam

Resmi nikahımız kıyıldı zaten 6 aydır birlikte yaşıyoruz. Düğünden sonra mapacaksak yapalım dedi. Başta direkt düğün iptal boşanıcaz diyordu şu an napacaksak yapalım diyor ne demekse o
Ben yerinizde olsam şöyle derdim.

Ben senden hiçbir şey saklamadım. Sen zaten benim geçmişimi biliyordun. Gençtim, hayatımda biri vardı. Sonuçta kimse ayrılacağını düşünerek bir ilişkiye başlamıyor. Yaşadıklarımızı o anın heyecanıyla fotoğraflamışım. Sevgilimdi sonuçta. Önüme gelenle çekilmiş fotoğraflar değil ki.

USB yi unutmuşum. Aklımda bile yoktu. Sen gösterince bile hatırlayamadım. Yoksa senin sürekli bakacağın bir yere koyar mıydım hiç? Benim tek hatam böyle bir şeyi unutmuş olmam.

Seni aldatmadım, yalan söylemedim, kandırmadım. O fotoğrafları görmüş olman büyük bir talihsizlik. Ama olan oldu artık. Gördüğün şeyler çok eskide kaldı. Bitti gitti. Bitmese senin için bu kadar çırpınmazdım.

Bana eğer güveniyorsan zaten bu yaşadıklarımızı siler atarsın. O kopyaları da siler bana güvenmeye devam edersin. Birlikte yol almaya devam ederiz. Ki ben böyle olmasını diliyorum. Yok ben kabul edemem, sindiremem diyorsan da düğün yapmak istemiyorum. Bu şekilde devam etmek istemiyorum. Yol yakınken dediğin gibi ayrılalım. Uzatmanın anlamı yok.

Rezillik ise düğünden sonra boşanmak daha büyük bir olay. Ailelerimiz daha çok üzülür. Ben seni seviyorum, seninle devam etmek istiyorum ama bu şekilde değil. Her ne kadar kendimde suç bulmasam da beni içinde affedemeyeceksen hemen yarın gidip dava açalım.

Herşeyden önce sen affedilecek bir şey yapmadın, onun geçmişinin yanında seninki tertemiz o da ayrı.

Alacaksın karşına gördüklerin hoş değildi evet ama senden önceydi ve ben onları bilerek saklamadım, senden hiçbir şey saklamadım, senin geçmişini de biliyorum. İlişkimize geçmişimizden arınıp başladık ben seni suçlayıpmsorgulamadım sen beni, böyle devam edebileceksek yapalım bu düğünü, eğer sürekli geçmişimi önüme koyacaksan ben gelmiyorum, çünkü ben senin geçmişini asla önüne koymamak üzere çıktım bu yola. Kararını ver ona göre ya yalnız gideceksin ya bu defter burada kapanacak beraber gideceğiz de.

Son bir sey daha ekleyeyim. Su bahsi gecen usb nerde hala ve yedekleri de imha etmen gerekiyor. Yaaa cok yazik yaaaa Hic bir genc kadin bunu yasamamali. Neyse sen su konuyu bir hallet de sonra bi Anne terligi de Sana gelicek.
Usb’yi dün sildim sonra Çekiçle ezip imha ettim. Ama yedekler nerde bilmiyorum

Usb’yi dün sildim sonra Çekiçle ezip imha ettim. Ama yedekler nerde bilmiyorum
Ben ne tür bir manyakla karsı karsıyasın onu merak edıyorum, manyak dedıgım ıcın de ozur dılerım suan esın ama gercekten hastalıklı bır tıpe benzıyor anlattıklarından. Umarım en az hasarla atlatırsın. Ozur falan da dıleme. Ben bulsam bende cok sınırlenıyorum delırırım ama kımse karsısında da egılıp bukulmem. Hakkında hayırlısı olsun, valla ıse gıttım tum gun acaba naptın dıye dusundum acıp acıp baktım

neden hep sapla samanı karıştırıyoruz
hep de karşımızdaki kadın diye illa yan tutuyoruz anlamıyorum
kim olsa o resimlere bakardı ki yedeklerdi de
hiç bi şey olmazsa kadın boşanmazsa tehdit etmek için
ben ederdim şahsen

adam tü kaka sen sevişmişsin öğk falan demiyor ki
beni onun yerine koymuşsun onunla hayal etttiklerini benimle yapıyorsun diyor
ben seni pürüpak sanıyordum sen iğrençmişsin demiyor
allah aşkına kim görmek ister ve buna tepkisiz kalır

adam dün gece işten gelince sizi kapıya koymadıysa boşanmayı düşünmüyor demektir artık siz de korkmayın
ya unutup alışmaya çalışacak ki bu süreç zor olacak
ya da dünyanın en büyük şerefsizi düğünü yapıp hayatı size zindan edecek
başka seçenek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…