Allah aşkına yardım edin

Kızlar akşama konuşacağız ben düğün hakkında dedim ama dolaylı olarak ne olacağımızı da konuşmak istiyorum. İki gündür bana inanılmaz destek oldunuz, az çok da tanıdınız beni. Bu ilişkiyi sırf bu nedenle bitirmek istemiyorum ama devam edip de bana zulmedecekse onu da istemiyorum. Şu an inanın ikisi de eşit ihtimalde, hayatımın hiç bi döneminde bu kadar belirsizlik içinde olmadım. Affedecek mi? Devam edecek mi?
düğünü şu an sadece ailesine açıklama yapmaktan kaçmak için yapıyor,tahminim bu. Akşam konuşursak da netleşir zaten. Siz ne diyorsunuz? Akşam nasıl konuşayım,sanki siz konuşuyormuş gibi bana bi kaç cümle yazar mısınız ben de kafamda toparlamış olayım. Çünkü 0 uyku ve aç duruyorum kendime gelmem lazım o eve gelmeden

Açık açık yazacağım.
Bu adamların g.tünü neden bu kadar kaldırıyorsunuz?
Nasıl kendinizi böyle aşağılatıyorsunuz?
En ufak bir hatanız yok sizin en ufak!
Sevmişsiniz sevişmişsiniz ister videoya çekin ister çekmeyin kimseyi ilgilendirmez.
Birini mi aldattınız, gidip evli adamla mı yattınız neyi affedecekmiş bu paşa???
Allah aşkına bi kendinize gelin herifin yemediği halt kalmamış sizi de ben zamanında ah yedim başıma ceza geldin olarak görüyor bu kadar mı değersizsiniz.

Konuda sonradan neler oldu bilmiyorum ama eşiniz 3 kere boşol demiş. Dinen boşamış malesef

Yani anlamıyorum zaten bildikleri şeyler için bir anlık öfkeyle nikah atmak nedir ya.
Kabullenemeyeceksen en başından kabul etme karşındaki insanı niye mağdur ediyorsun.
Umarım hakkınızda en hayırlısı olur bundan sonraki süreçte
Mesajla boşanmayı kabul eden din alimi yok gibi, hatta yasalarla korunan hakların kaybolmaması için sözlü boşama bile tartışmalı hale gelmiş, lütfen şu konuya girmeyin

Konu sahibi bir mesajında kocam dini nikahsız devam etmez demişti o yüzden bu mesele önemli. Ayrıca dini hassasiyetleri olan insanlar için gerçekten de çok önemli bir şey bu. Dalga geçilecek bir durum yok. @istugul un attığı bilgi çok güzel. konu sahibi de görür inşallah

Kocacığı diğer kadınları aldatmakta beis görmemiş ama dini nikaha çok önem veriyor.

ni kidir mikimmil bi irkikk. Yeminle midem bulanıyor böyle adamlardan.

Mesajla boşanmayı kabul eden din alimi yok gibi, hatta yasalarla korunan hakların kaybolmaması için sözlü boşama bile tartışmalı hale gelmiş, lütfen şu konuya girmeyin
Hocalar eş bunu öğrendiği sürece geçerli oluyor diyorlar başka bir görüş varsa bir hocaya sorup bilgi alırlar zaten.

Bilinen şeyleri söylememekte vebaldir.
Beğenmedim diye işaretlediniz zaten mesajımı illa cevap verip polemik yapmanıza gerek yoktu.
Bu konudaki görüşümü bildirdim ve kimseyle de muhattap olmak istemiyorum

konuşmaları nasıl geçti çok merak ediyorum. konu sahibinin söylemeyi düşündükleri - affetme dışında - mantıklı.
ben adamda hiç pozitif birşey alamıyorum ama. yani sinirlenmesini, bozulmasını, vs anlarım ama yedeklemesi berbat birşey.
kendisinden seneler evvel yaşanmış bir olay. aldatma yok.
onca oyuna girip ben kızoğlankız sanıp evlendim, böyle çıktı diye davada kullanacaksa da cehenneme kadar yolu var adamın.

Ben yerinizde olsam şöyle derdim.

Ben senden hiçbir şey saklamadım. Sen zaten benim geçmişimi biliyordun. Gençtim, hayatımda biri vardı. Sonuçta kimse ayrılacağını düşünerek bir ilişkiye başlamıyor. Yaşadıklarımızı o anın heyecanıyla fotoğraflamışım. Sevgilimdi sonuçta. Önüme gelenle çekilmiş fotoğraflar değil ki.

USB yi unutmuşum. Aklımda bile yoktu. Sen gösterince bile hatırlayamadım. Yoksa senin sürekli bakacağın bir yere koyar mıydım hiç? Benim tek hatam böyle bir şeyi unutmuş olmam.

Seni aldatmadım, yalan söylemedim, kandırmadım. O fotoğrafları görmüş olman büyük bir talihsizlik. Ama olan oldu artık. Gördüğün şeyler çok eskide kaldı. Bitti gitti. Bitmese senin için bu kadar çırpınmazdım.

Bana eğer güveniyorsan zaten bu yaşadıklarımızı siler atarsın. O kopyaları da siler bana güvenmeye devam edersin. Birlikte yol almaya devam ederiz. Ki ben böyle olmasını diliyorum. Yok ben kabul edemem, sindiremem diyorsan da düğün yapmak istemiyorum. Bu şekilde devam etmek istemiyorum. Yol yakınken dediğin gibi ayrılalım. Uzatmanın anlamı yok.

Rezillik ise düğünden sonra boşanmak daha büyük bir olay. Ailelerimiz daha çok üzülür. Ben seni seviyorum, seninle devam etmek istiyorum ama bu şekilde değil. Her ne kadar kendimde suç bulmasam da beni içinde affedemeyeceksen hemen yarın gidip dava açalım.
Tüm mesajlara cevap yazacağım ama konuşmayı bu sıralamayla Yaptım o yüzden çok teşekkür ederim size

:KK14:sabirla bekliyorum.. isi guru biraktim gunlerdir dolapta Duran fiskim vardi bu aksam senin serefine iciyorum. Cunku cok absurd cunku dugune bir hafta kala bunlar olmamali. Cunku olduysa vardir bir sebebi.
Belki de bu senin donum noktandir. Hani kayislarin koptugu o nokta.
Hadi be kizim kisiligine, kimligine ve gecmisine sahip cik.
Bir kole, bir kurban daha vermeyelim.
O da desin ki tamam Ben cok buyuk bir ders aldim. Parelel yollardan gecmisiz. Gecmis bizim gecmisimiz. Buncaa yildir birlikteyiz Ben semi seviyorum ve oldugun gibi Kabul ediyorum. Bir anlik şok yasadim ama seni kirmak incitmek en son dusunecegim sey olur. Sen Benim degerlimsin.asil Ben sacmaladim bir anlik kiskanclikla. Takdir edersin ki gorduklerimin karsisinda ani bir şok yasadim. Gecmisimizle ve gelecegimizle seni oldugun gibi Kabul ediyorum lutfen sen de beni kabul ET. Onumuze bakalim.
Nerde boyle delikanli yok dimi. Bu da simdi olmasa bile salataligin teki cikacak.
Belki degil kesinlikle o dugun olacak. Cunku ailesine cevresinie ne der.
Sonra kizin agzindan burnundan getirecek.
Soranlara olmadi ayrildik diyecek.
Cocuk yapmasa Bari.

Evet ben geldim nihayet.
Yaklaşık 3-4 saattir konuşuyoruz. Eve geldiğinde yine suratsızdı ben de direkt müsait olduğunda konuşalım dedim. Nasıl olacak bu düğün diye bi yokladım. Herşey normalmiş gibi yapacağız insanlar o kadar hazırlandı çabaladı dedi. Ben de eğer düğünden sonra boşanmayı kafaya koyduysan ben düğün falan yapıp ailemi daha da üzmek istemiyorum dedim. Ben senden hiç bişey saklamadım, senden önce bir ilişkim vardı dediğimde oturup tavla oynadığımızı düşünmedin heralde ama tek talihsizlik buna şahit olman oldu dedim. Düğünden sonra hayatı bana bu yüzden dar edeceksen ikimiz için de zor olacak ama böyle de yaşanmaz ayrılmamız en doğrusu olur dedim.
Sanırım bunları duymayı hiç beklemiyordu. Geçen iki gün gibi özür dilememi, affet beni dememi bekliyordu. O yüzden şaşırdı. Ben böyle net konuşunca Şu an bilmiyorum zaten Senle ilk mesajlaşmamızla sonra seni ilk gördüğümdeki duygularım arasında bile fark var,keşke sabah erkenden çıkıp gitseydim görmeseydim seni dedi. Evet yaşadığın şeyleri tahmin ediyordum ama bunu görünce kalbime de aklıma da hakim olamadım söz geçiremedim bunların geçmişe ait olduğunu anlatamadım bi türlü sanki beni şimdi aldatmışsın gibi hissettim görünce dedi. Baya içini döktü. Bana ilk kez bir anısını anlattı ki sanırım bu da aslında gösterdiği tepkinin asıl travması. 10-11 yaşlarındayken babasının annesini aldattığını görmüş. Tam olarak ne gördüğünü söylemedi ama tahminimce öpüşüyorlarmış. Babası kendini görünce dil döküp yalvarmış annesine söylememesi için. O yaşlarında bunu annesinden saklamak zorunda kalmış uzun bir süre de saklamış, babasını affedememiş bi türlü. ama annesi sonra bir şekilde öğrenmiş. O fotoları görünce tekrar o ana gittim çok çaresiz hissettim dedi.
O böyle anlatınca onu da daha iyi anladım ama bir yandan kendimi de ifade etmem onu bu travmadan çıkarmam gerekiyordu. O yüzden tekrar tekrar bunun geçmişte kaldığını,onu tüm kalbimle sevdiğimi,güvende olduğumuzu söyledim. O aldatma sahnesi zihninde öyle bir yer etmiş ki. Görsel olarak zamanın önemi kalmamış. Beyni idrak edemiyor o görüntünün eskide kaldığını.
normalde o işten gelir gelmez uzuun uzun sohbet ederdik. İki gündür bunu yapamamak onu da sarsmış. Tabi normalde konuşurken bebeğim der bu sefer ismimle hitap ediyor.
uzun uzun konuştuk. Bana bir yanlışın olmadı, bunu inkar edemem ama mantığımı kullanamıyorum yoksa ben de farkındayım ama hislerime engel olamıyorum dedi. Bunun nasıl bi his olduğunu bilmeni asla istemem dedi, ikimizin de gözler dolu dolu.
olay bir anda düğündü boşanmaydı derken ikimizin de tam bir duygu boşalması yaşamasına döndü. O anlattı ben izah ettim. İzah ettim derken hesap vermek gibi değil de duygularının aslında mantıkla da desteklenmesi gerektiğini, yoksa çok zarar göreceğimizi, onu çok sevdiğimi, bu duygularla onu başbaşa bırakmak istemediğimi, her zaman olduğu gibi şimdi de birlikte mücadele edeceğimizi... küçük bir çocuk gibi dinledi beni. O bir koltukta oturuyordu ben diğer uçtaki koltukta. Sarılabilir miyiz dedim olur dedi, sarıldık ve film koptu. Çocuk gibi ağladık ikimiz de. Dayanamıyorum sana dedi. Hani uzun süre birini görmezsin de şöyle hasretle bi sarılırsın ya öyleydi.
Kızlar işte böyle. Biraz sakinleşip durulunca hiç konuşmadan çaylarımızı içtik. Bi ara kalktı bilgisayarını getirdi gözümün önünde yedekleri de sildi.
Cidden sancılı bir süreçti. Onu anlamak,kendimi anlatmak, destek olmak. Durup durup birbirimize kaçamak bakışlar atıp çocuk gibi gülüyoruz. Ağlamaktan bi hal oldum. Üzüntüden değil, ikimiz için de çok yoğun duyguların yaşandığı bi konuşmaydı. Onun hissettiklerini ben de hissettim. Korkularını,güvensizliğini...
İşte böyle kızlar ❤️ Sizlere ne kadar teşekkür etsem az çoğu zaman aman bee bu kk de direkt sil at boşa kafasında bi yer diyordum ama yorumlarınız Sayesinde dik durdum, suçlu psikolojisnden çıktım. Eğer ben de ilk iki gün gibi aşırı duygusal bi ruh haliyle karşısına çıksaydım bu aşamada olmazdık.
İyi ki varsınız güzel insanlar çok teşekkür ederim 😍❤️

Evet ben geldim nihayet.
Yaklaşık 3-4 saattir konuşuyoruz. Eve geldiğinde yine suratsızdı ben de direkt müsait olduğunda konuşalım dedim. Nasıl olacak bu düğün diye bi yokladım. Herşey normalmiş gibi yapacağız insanlar o kadar hazırlandı çabaladı dedi. Ben de eğer düğünden sonra boşanmayı kafaya koyduysan ben düğün falan yapıp ailemi daha da üzmek istemiyorum dedim. Ben senden hiç bişey saklamadım, senden önce bir ilişkim vardı dediğimde oturup tavla oynadığımızı düşünmedin heralde ama tek talihsizlik buna şahit olman oldu dedim. Düğünden sonra hayatı bana bu yüzden dar edeceksen ikimiz için de zor olacak ama böyle de yaşanmaz ayrılmamız en doğrusu olur dedim.
Sanırım bunları duymayı hiç beklemiyordu. Geçen iki gün gibi özür dilememi, affet beni dememi bekliyordu. O yüzden şaşırdı. Ben böyle net konuşunca Şu an bilmiyorum zaten Senle ilk mesajlaşmamızla sonra seni ilk gördüğümdeki duygularım arasında bile fark var,keşke sabah erkenden çıkıp gitseydim görmeseydim seni dedi. Evet yaşadığın şeyleri tahmin ediyordum ama bunu görünce kalbime de aklıma da hakim olamadım söz geçiremedim bunların geçmişe ait olduğunu anlatamadım bi türlü sanki beni şimdi aldatmışsın gibi hissettim görünce dedi. Baya içini döktü. Bana ilk kez bir anısını anlattı ki sanırım bu da aslında gösterdiği tepkinin asıl travması. 10-11 yaşlarındayken babasının annesini aldattığını görmüş. Tam olarak ne gördüğünü söylemedi ama tahminimce öpüşüyorlarmış. Babası kendini görünce dil döküp yalvarmış annesine söylememesi için. O yaşlarında bunu annesinden saklamak zorunda kalmış uzun bir süre de saklamış, babasını affedememiş bi türlü. ama annesi sonra bir şekilde öğrenmiş. O fotoları görünce tekrar o ana gittim çok çaresiz hissettim dedi.
O böyle anlatınca onu da daha iyi anladım ama bir yandan kendimi de ifade etmem onu bu travmadan çıkarmam gerekiyordu. O yüzden tekrar tekrar bunun geçmişte kaldığını,onu tüm kalbimle sevdiğimi,güvende olduğumuzu söyledim. O aldatma sahnesi zihninde öyle bir yer etmiş ki. Görsel olarak zamanın önemi kalmamış. Beyni idrak edemiyor o görüntünün eskide kaldığını.
normalde o işten gelir gelmez uzuun uzun sohbet ederdik. İki gündür bunu yapamamak onu da sarsmış. Tabi normalde konuşurken bebeğim der bu sefer ismimle hitap ediyor.
uzun uzun konuştuk. Bana bir yanlışın olmadı, bunu inkar edemem ama mantığımı kullanamıyorum yoksa ben de farkındayım ama hislerime engel olamıyorum dedi. Bunun nasıl bi his olduğunu bilmeni asla istemem dedi, ikimizin de gözler dolu dolu.
olay bir anda düğündü boşanmaydı derken ikimizin de tam bir duygu boşalması yaşamasına döndü. O anlattı ben izah ettim. İzah ettim derken hesap vermek gibi değil de duygularının aslında mantıkla da desteklenmesi gerektiğini, yoksa çok zarar göreceğimizi, onu çok sevdiğimi, bu duygularla onu başbaşa bırakmak istemediğimi, her zaman olduğu gibi şimdi de birlikte mücadele edeceğimizi... küçük bir çocuk gibi dinledi beni. O bir koltukta oturuyordu ben diğer uçtaki koltukta. Sarılabilir miyiz dedim olur dedi, sarıldık ve film koptu. Çocuk gibi ağladık ikimiz de. Dayanamıyorum sana dedi. Hani uzun süre birini görmezsin de şöyle hasretle bi sarılırsın ya öyleydi.
Kızlar işte böyle. Biraz sakinleşip durulunca hiç konuşmadan çaylarımızı içtik. Bi ara kalktı bilgisayarını getirdi gözümün önünde yedekleri de sildi.
Cidden sancılı bir süreçti. Onu anlamak,kendimi anlatmak, destek olmak. Durup durup birbirimize kaçamak bakışlar atıp çocuk gibi gülüyoruz. Ağlamaktan bi hal oldum. Üzüntüden değil, ikimiz için de çok yoğun duyguların yaşandığı bi konuşmaydı. Onun hissettiklerini ben de hissettim. Korkularını,güvensizliğini...
İşte böyle kızlar ❤️ Sizlere ne kadar teşekkür etsem az çoğu zaman aman bee bu kk de direkt sil at boşa kafasında bi yer diyordum ama yorumlarınız Sayesinde dik durdum, suçlu psikolojisnden çıktım. Eğer ben de ilk iki gün gibi aşırı duygusal bi ruh haliyle karşısına çıksaydım bu aşamada olmazdık.
🎉💃🏻👏🏻👍👊🏻👌🏻❤️

:KK14:sabirla bekliyorum.. isi guru biraktim gunlerdir dolapta Duran fiskim vardi bu aksam senin serefine iciyorum. Cunku cok absurd cunku dugune bir hafta kala bunlar olmamali. Cunku olduysa vardir bir sebebi.
Belki de bu senin donum noktandir. Hani kayislarin koptugu o nokta.
Hadi be kizim kisiligine, kimligine ve gecmisine sahip cik.
Bir kole, bir kurban daha vermeyelim.
O da desin ki tamam Ben cok buyuk bir ders aldim. Parelel yollardan gecmisiz. Gecmis bizim gecmisimiz. Buncaa yildir birlikteyiz Ben semi seviyorum ve oldugun gibi Kabul ediyorum. Bir anlik şok yasadim ama seni kirmak incitmek en son dusunecegim sey olur. Sen Benim degerlimsin.asil Ben sacmaladim bir anlik kiskanclikla. Takdir edersin ki gorduklerimin karsisinda ani bir şok yasadim. Gecmisimizle ve gelecegimizle seni oldugun gibi Kabul ediyorum lutfen sen de beni kabul ET. Onumuze bakalim.
Nerde boyle delikanli yok dimi. Bu da simdi olmasa bile salataligin teki cikacak.
Belki degil kesinlikle o dugun olacak. Cunku ailesine cevresinie ne der.
Sonra kizin agzindan burnundan getirecek.
Soranlara olmadi ayrildik diyecek.
Cocuk yapmasa Bari.
Çok tatlısınız ☺️ Dedikleriniz minvalinde cümleler duydum çok şükür

Evet ben geldim nihayet.
Çok mutlu oldum adınıza 🌸

Yeaaa suan duygu patlamasindan infilak edebilirim. Fiski cola mi carpti bilmiyorum ama mizansen gibi.
Aferin sana çocuk.
Aferin ona da.
Sana anlattigi o ozel sirri hic unutma olur mu.
Cocuklugundan gelen bir yarasi var ama seni seviyor.
Yaaa ben simdi kivamima geldim.
Annemle babam bosanma asamasinydekn Annem calistigi yerde patronuyla cok yakinlasmisti. Ben dha cok kucuktum. Henuz ilkokula bile baslamamistim. O adam annemin saclarini seviyordu nasil ofkelendigimi Sana anlatamamam. Onu Anla idrak ET ve ozumse bundan sonra zor olacak ama cok gensiniz birlik olursaniz atlatirsiniz.
Uzun hikaye..
Bu cocuk henuz 28 yasinda ve sen de daha cok kucuksun ama olgunsun.
Neyse tum bunlar gececek gibi gorunuyor.
D ugununde Halay cekmeyi cok isterdim.
Bu hayatta ki durusun daim olsun.
Mutluluklar

X