- 1 Ocak 2013
- 560
- 609
- 31
- Konu Sahibi losinggame
Kızlar akşama konuşacağız ben düğün hakkında dedim ama dolaylı olarak ne olacağımızı da konuşmak istiyorum. İki gündür bana inanılmaz destek oldunuz, az çok da tanıdınız beni. Bu ilişkiyi sırf bu nedenle bitirmek istemiyorum ama devam edip de bana zulmedecekse onu da istemiyorum. Şu an inanın ikisi de eşit ihtimalde, hayatımın hiç bi döneminde bu kadar belirsizlik içinde olmadım. Affedecek mi? Devam edecek mi?
düğünü şu an sadece ailesine açıklama yapmaktan kaçmak için yapıyor,tahminim bu. Akşam konuşursak da netleşir zaten. Siz ne diyorsunuz? Akşam nasıl konuşayım,sanki siz konuşuyormuş gibi bana bi kaç cümle yazar mısınız ben de kafamda toparlamış olayım. Çünkü 0 uyku ve aç duruyorum kendime gelmem lazım o eve gelmeden
düğünü şu an sadece ailesine açıklama yapmaktan kaçmak için yapıyor,tahminim bu. Akşam konuşursak da netleşir zaten. Siz ne diyorsunuz? Akşam nasıl konuşayım,sanki siz konuşuyormuş gibi bana bi kaç cümle yazar mısınız ben de kafamda toparlamış olayım. Çünkü 0 uyku ve aç duruyorum kendime gelmem lazım o eve gelmeden