Allah aşkına yardım edin

"İstediğin kadar gez toz niye evleniyorsun ki?"

Babam, 2014
Yemın ederim babam benzer cumleyı kurdu
Evlenip ne yapacaksın iş kuralım istersen daha yasın genc elbet evlenirsin demısti (yasım 28 meslek sahibi bir insandım)
Babanem araya girdi bir gun dayanamayıp sen niye evlendin kız belki anne olmak istiyor dedi babama kalsa daha ben bekardım (yasım guncel 35)

Babamdan yana şanslı degilim bilseydi ağza alınmayacak şeyler söylerdi ama abilerim tatillere goderdik eşimle bilirlerdi

O sizin düşünceniz bana da garip geliyor herkes fikrini söylemekte özgür. Nedenini sormadım zaten bana garip geliyor çekilmesi dedim.
Konu yardım istemek için açılmış, siz gelmiş insanların fantazi dünyasını eleştiriyorsunuz. Fikirlerinizde özgürsünüz de, fikrinizi değil desteğinzi istemiş konu sahibi. Zaten panik halinde insanı böyle eleştirmenin anlamı ne, faydası ne?

Benim öyle bir kağıdim yok eşimin annesi babası hacı şöyle kadin erkek ayri oturanlardan onlar getirdi hocayı ve bu şeylere çok önem veren insanlar bilmiyorlar demek tüh
Yapma bibi gözünü seveyim yapma Yine sayfalarca anlatacak

Si daha önceki Birlikteliklerinizden bahsetmiş miydiniz hiç.bu tarz ciddi asklarinizin oldugundan

Doğru veya değil ben esinin tavrını doğru bulmadim kaç yaşında görümcen

Benim öyle bir kağıdim yok eşimin annesi babası hacı şöyle kadin erkek ayri oturanlardan onlar getirdi hocayı ve bu şeylere çok önem veren insanlar bilmiyorlar demek tüh
Nikah esnasında mehir hakkından feragat edebilirsin, mehri evliliğin herhangi bir döneminde eşinden alabilirsin, boşanma gerçekleştiğinde nafaka bağlanıyorya yada tazminat alıyorsun mehir de o.
benim de birşeyler yazılmıştı ama nerdedir miktar neydi en ufak bir fikrim yok

Sizin geçmişinizi bildiği halde neden görmesi onun için ilişkiyi bitirmek istiyor ki? Sonuçta sizin hayatınızda yokken olan Birlikteliğiniz. Kendisi hiç mi sevgilisi olmamış resim çekilmemiş dokunmamış? Sizin geçmişiniz onu ilgilendirmez kısa ve net. Bitiriyorsa sizde bitirin gurursuz olmayın. Bugün bunu kabul ederseniz her gün kafanıza kalkıp en ufak geçmiş açıldığında size zindan edecek. Demek ki güveni yokmuş size güven olmazsa sevgide boş evlilikte. Son durumunuz nedir?

Geçersiz oluyor demekde çok uç olmuş bence az dikkat edin aöylediklerinize o kadar şahit ve ne için yapıldıgı ortada zaten nikahın amacı duyurmaktır bosuna fetva veriyorsunuz
Babası olmayanlar yada imza atamayanlar nikah kıyamıyor mu? 7 şahidi olmayan nikahsız mı oluyor?
İnsanlar doğruyu bilmeden nasıl böyle rahat atıp tutuyorlar anlayamıyorum ya

Bence çok alttan alma. Aciklamani yapmışsın. Bu kadar hakarete uğrayıp kendini küçük düşürmeye izin vermene gerek yok. Özgüvenli ol ve yaptığının arkasında dur. Evet sevdim aşık oldum bu yüzden de sonuçta sevgilin oldugunu biliyordu. Resimleri de özellikle saklamamissin sen bile unutmuşsun. Sana psikolojik eziyet etmeye devam ederse sen rest cek boşanacaksa bosansin zaten böyle evlilik de yürümez

Bunu kendine yapma eğer bitecekse.sen düğünü iptal et kendine saygıni yitirme. Sanane bosanacagin adamın ailesinden

Son durum şöyle; ilk gün mesajla boşadı artıl istemiyorum seni kesinlikle bişey hissetmiyorum gördüklermi unutmam mümkün değil artık sana dokunamam yarın ailemle konuşup düğünü iptal edeceğim sen de ailenle konuş demişti. Ertesi gün ben perişan bi halde uçağa atlayıp yanına gittim.orda da bu işin artık olmayacağını,devam etmek istemediğini,buna değmeyeceğimi söyledi. Akşamına eve geldi hiç konuşmadık ayrı odalardaydık. Bugün işe gittikten sonra msj atmış yarın yola çıkaşım herşey normalmiş gibi davranalım daha somra ne yapacaksak yaparız mutluymuş gibi yap dedi. Tamam dedim. Akşam konuşalım mı düğün hakkında dedim olur dedi.
şimdi gelmesini bekliyorum. Geldiğinde eğer düğünden sonra boşanma kararı kesinse düğüne gelmeyeceğimi,yok eğer bunu bir düşünme süreci olarak görecekse ona göre davranmasını söyleyeceğim. Özet bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…