- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi losinggame
Yemın ederim babam benzer cumleyı kurdu"İstediğin kadar gez toz niye evleniyorsun ki?"
Babam, 2014
Öf be baba gibi baba"İstediğin kadar gez toz niye evleniyorsun ki?"
Babam, 2014
Babamdan yana şanslı degilim bilseydi ağza alınmayacak şeyler söylerdi ama abilerimBenim abimde gorustuklerıme karısırdı sagda solda duzgun bir kız gezmez derdı gerızekalı, o sırada 3 senelik sevgilisi vardı senin yaptıgın ne dedıgım de bana bagırıp ne demek istiyorsun sen demıstıbabamın bıldıgı karısmadıgı sevgilime karısıyordu
Neyse bu sahısla gorusmuyorum da toksit kişilikten kurtuldum sukurbenım oyle harika bir babamdan nasıl boyle bir cocuk cıktı anlamı degılım hastanede karısıklık oldu zaar
Konu yardım istemek için açılmış, siz gelmiş insanların fantazi dünyasını eleştiriyorsunuz. Fikirlerinizde özgürsünüz de, fikrinizi değil desteğinzi istemiş konu sahibi. Zaten panik halinde insanı böyle eleştirmenin anlamı ne, faydası ne?O sizin düşünceniz bana da garip geliyor herkes fikrini söylemekte özgür. Nedenini sormadım zaten bana garip geliyor çekilmesi dedim.
Yapma bibi gözünü seveyim yapmaBenim öyle bir kağıdim yok eşimin annesi babası hacı şöyle kadin erkek ayri oturanlardan onlar getirdi hocayı ve bu şeylere çok önem veren insanlar bilmiyorlar demek tüh
Ben de ne zaman o kişiyi biri alıntılasa nolur alıntılamayın artık. bir müge anlı linki daha görmeye takatim kalmadı diyorumYapma bibi gözünü seveyim yapmaYine sayfalarca anlatacak
Müge Anlı gibi peşimizi bırakmıyorBen de ne zaman o kişiyi biri alıntılasa nolur alıntılamayın artık. bir müge anlı linki daha görmeye takatim kalmadı diyorum
Doğru veya değil ben esinin tavrını doğru bulmadim kaç yaşında görümcenDün ailecek toplanıp durum değerlendirilmesi yapıldı ve ailenin onayı olmadığı söylendi kendine. En kısa sürede bu işi bitirmesi söylendi. Abisi çok üzüldü çünkü. Benim tek kardeşim var elin ne idüğü belirsiz birine vermem dedi. Yüzüne de söyledi. Benim değerlim kıymetlimsin kusura bakma seni veremem onayım yok dedi
Neyse ben gideyim de bununla ilgili konu açayım konu dağılmasın
Bu konuda, bunu daha fazla yazmayacağım. başka yerden sorabilirsin. Konu yeterince dağıldıDoğru veya değil ben esinin tavrını doğru bulmadim kaç yaşında görümce
Nikah esnasında mehir hakkından feragat edebilirsin, mehri evliliğin herhangi bir döneminde eşinden alabilirsin, boşanma gerçekleştiğinde nafaka bağlanıyorya yada tazminat alıyorsun mehir de o.Benim öyle bir kağıdim yok eşimin annesi babası hacı şöyle kadin erkek ayri oturanlardan onlar getirdi hocayı ve bu şeylere çok önem veren insanlar bilmiyorlar demek tüh
Sizin geçmişinizi bildiği halde neden görmesi onun için ilişkiyi bitirmek istiyor ki? Sonuçta sizin hayatınızda yokken olan Birlikteliğiniz. Kendisi hiç mi sevgilisi olmamış resim çekilmemiş dokunmamış? Sizin geçmişiniz onu ilgilendirmez kısa ve net. Bitiriyorsa sizde bitirin gurursuz olmayın. Bugün bunu kabul ederseniz her gün kafanıza kalkıp en ufak geçmiş açıldığında size zindan edecek. Demek ki güveni yokmuş size güven olmazsa sevgide boş evlilikte. Son durumunuz nedir?Hayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
Babası olmayanlar yada imza atamayanlar nikah kıyamıyor mu? 7 şahidi olmayan nikahsız mı oluyor?Geçersiz oluyor demekde çok uç olmuş bence az dikkat edin aöylediklerinize o kadar şahit ve ne için yapıldıgı ortada zaten nikahın amacı duyurmaktır bosuna fetva veriyorsunuz
Bence çok alttan alma. Aciklamani yapmışsın. Bu kadar hakarete uğrayıp kendini küçük düşürmeye izin vermene gerek yok. Özgüvenli ol ve yaptığının arkasında dur. Evet sevdim aşık oldum bu yüzden de sonuçta sevgilin oldugunu biliyordu. Resimleri de özellikle saklamamissin sen bile unutmuşsun. Sana psikolojik eziyet etmeye devam ederse sen rest cek boşanacaksa bosansin zaten böyle evlilik de yürümezEvet öyle dedi seni o gelinlikle göremem ailemin karşısına çıkaramam... inanın ben de bazen terliğe ihtiyacım varmış gibi hissediyorum şeytan diyo bi yandan akşam konuş. Madem sonrasında boşanMayı kafaya koydun ben düğün falan istemiyorum ailene ne açıklayacaksan açıkla. Yok eğer düşünmek için bunu bi süre olarak görüyorsan da ona göre davran. Böyle konuşsam mı sizce?
Bunu kendine yapma eğer bitecekse.sen düğünü iptal et kendine saygıni yitirme. Sanane bosanacagin adamın ailesindenTahminimce ailesini üzmek istemediği için. Çünkü düğüne bir hafta kala iptal edilirse illa ki soracak insanlar didikleyecek,onunla uğraşmak istemedi bence. O yüzden düğün olsun,sonra ne yapacaksak yaparıZ Orada mutluymuşuz gibi davran dedi bana. 2 hafta boyunca nasıl yapacağız bunu bilmiyorum
Nikahınız düştü çekilebilirsinizBabası olmayanlar yada imza atamayanlar nikah kıyamıyor mu? 7 şahidi olmayan nikahsız mı oluyor?
İnsanlar doğruyu bilmeden nasıl böyle rahat atıp tutuyorlar anlayamıyorum ya
Seviyorum seni ya :)Nikahınız düştü çekilebilirsiniz
Son durum şöyle; ilk gün mesajla boşadı artıl istemiyorum seni kesinlikle bişey hissetmiyorum gördüklermi unutmam mümkün değil artık sana dokunamam yarın ailemle konuşup düğünü iptal edeceğim sen de ailenle konuş demişti. Ertesi gün ben perişan bi halde uçağa atlayıp yanına gittim.orda da bu işin artık olmayacağını,devam etmek istemediğini,buna değmeyeceğimi söyledi. Akşamına eve geldi hiç konuşmadık ayrı odalardaydık. Bugün işe gittikten sonra msj atmış yarın yola çıkaşım herşey normalmiş gibi davranalım daha somra ne yapacaksak yaparız mutluymuş gibi yap dedi. Tamam dedim. Akşam konuşalım mı düğün hakkında dedim olur dedi.Sizin geçmişinizi bildiği halde neden görmesi onun için ilişkiyi bitirmek istiyor ki? Sonuçta sizin hayatınızda yokken olan Birlikteliğiniz. Kendisi hiç mi sevgilisi olmamış resim çekilmemiş dokunmamış? Sizin geçmişiniz onu ilgilendirmez kısa ve net. Bitiriyorsa sizde bitirin gurursuz olmayın. Bugün bunu kabul ederseniz her gün kafanıza kalkıp en ufak geçmiş açıldığında size zindan edecek. Demek ki güveni yokmuş size güven olmazsa sevgide boş evlilikte. Son durumunuz nedir?