Yaşadığı güvensizlik sorununun bir sonucu bu yaşananlar. Bir önceki sayfada dedim, sizin yokluğunuzu fırsat bilip "Evlendiğim kadın bir şeyler mi gizlemiş, napmış şu usbleri bi kurcalayayım bakayım neleri var, ne naneler çıkacak" demediyse, ben de bir şey bilmiyorum diye. Bal gibi de biliyordur sizin o usblerde bir şeyleri unutup bırakacağınızı ve hususi kurcalamıştır. Yedek alan adamdan bu hinliği de beklerim, en başta sizin sormanız lazım "Bilmem kaç sene öncesinin usblerini nedense evde olmadığım bir zaman başına geçip kurcalamak nereden esti bir anda sana?" diye.
Güven sorunu var sizin eşinizin, size henüz belli etmediği bir paranoyası bile olabilir ki bu geçmişe dönük basit sarılıp öpmelere verdiği devasa tepkiden de gayet ortada aslında. Aldattığınızı arıyordu belki, tıpkı kendisinin vaktinde yaptıkları gibi.
Hiç sağlıklı değil. Ezdirmeyin bu adama kendinizi sakın. Gelinlikle çıkaramam ailemin karşısına demek nedir hele? Ya çok ayıp bir laf var ama neyse demeyeyim, baştan bilmiyor muydu bu insan öncesinde ilişkilerinizin olduğunu-olabileceğini? Sanki beş zenciyle grup seks tapenizi bulmuş gibi hallere bak.