Allah aşkına yardım edin

Hani eskiden fuhustan yakalananlarin gozleri bantli fotolari olurdu gazetelerde, sanki konu sahibi fuhustan sabikali, allam ne dram dram

Sadece diz değil hepimiz sahiplendik, resmen onunla yatıp onunla kalktık. Pek çoğumuza denk gelebilecek bir durum bu, benim resimlerim bulunmaz belki ama pekala mesajlarım çıkabilirdi bir yerden. Her koşulda geçmişle yargılanmak üzücü

Usbleri özellikle aramadığından eminim balkonda bir dolap var ıvır zıvır koyuyoruz hırdavat,çivi çekiç vs. bir de bir kutu dut kurusu vardı. Usb’leri ve kabloları ufak bi çantaya koyup oraya kaldırmıştım ki kendi de devamlı o dolabı açar kapar malzeme alır. Hani saklamak istesem oraya koymam zaten. Ordan dut alırken gözüne çarpmış baştaki fotolar çok masum gelmiş saklamak isteyebileceğimi düşünmüş, sonra merakına yenik düşüp devamına bakmış

7 yıl önceki kocasını bile tanimadan onceki şeyler nasıl delil olacak canım hiç sanmıyorum delil kabul edilsin kocasıyla hiç alakası olmayan bir zamandan

Eşimle üni dönemi usblerimiz, USB kablosu, eski telefonlarımız-şarj aletleri vb pek çok elektronik ıvır zıvır, iki çekmecede kutu kutu durur. Eşim de yer yer bu çekmecelerden bir şeyler alır-bırakır ancak bugüne bugün üni dönemi usblerimden alıp da pcye takıp izleyip, bir şeylerin hesabını sormaya kalkmadı, bilmukabele ben de. Ne yapayım adamın üni dönemi usblerini? İçinde ne var onu dahi bilmiyorum. Sadece o da değil, eski bir CD çantası var, içinde doldurma cdleri. Kiminin üzerinde Windows XP kurma, bilmem ne prog. yazar, kimileri sadece tarihli, içinde ne var bilmem. Ne yapayım bakıp? O USB oradan alınıyorsa, bir şey aranıyordur içinde, can sıkıntısından, meraktan ihtimali benim için "Meraklı biri" olmama rağmen düşük ihtimal. Çünkü kaç senelik bildiğim tanıdığım eşim. Sizin de 4 senelik bir ilişki geçmişiniz var? Ee?

Gizleyecek bir şeyiniz olsa, bilerek tutsanız içinde o görselleri, zaten ulu orta yere koymazsınız. Eşinizin tepkisi sanki gizlemişsiniz, aldatmışsınız gibi bir tepki. Bu yüzden de basit bir merak ile izlenildiğini düşünmüyorum. Hele hemen yedek alan birinin açıklamalarına da artık güvenmemenizi öneriyorum.

7 yıl önceki kocasını bile tanimadan onceki şeyler nasıl delil olacak canım hiç sanmıyorum delil kabul edilsin kocasıyla hiç alakası olmayan bir zamandan
Bunun açıklamasını 8 kez falan yaptım sanırım bibi. Boşanma davasında haklı sebep göstermek için dosyaya konulabilir. Davanın kısa sürede sonuçlanmasını sağlar.

Gecmiste yasadiklariniz sizi baglar, ozel hayat bu, gecmis onu ilgilendirmez. Bu olay aldatma degil. Bu bosanmada bir kusur degil. Simdi mahkemede ne bahane gosterip bosanacak?
Ancak bundan sonra bu evlilik tat vermez, bir kez catlamis bir evliligin bundan sonra temelleri de saglam olmaz, eninde sonunda biter. Her kavgada ısıtılip isitilip onunuze bu olay servis edilir. Bitirip yeni bir hayata baslamak en mantiklisi.
Her ne kadar dugun olmasa da nikah oldugu icin evlisiniz. Bir yil dolmadan anlasmali bosanamazsiniz. Cekismeli acip anlasmaliya cevirebilirsiniz ama. Haklarinizdan vazgecmeyin eger bosanirsaniz. Cok uzuldum.

Kimse anlamadı bence kendisi de dahil
Düğünü durdurmayarak zaman kazanıyor, muhtemelen iç hesaplaşma içinde, düğünü durdurursa boşanmak zorunda kalacak. Ama onu da göze alamıyor. Kendini tartacak dayanıp dayanamayacağına karar verecek.

Bu adamın söylediklerine cevabınız çok açık, ben aşık okdum da yaşadım, senin gibi günümü gün etmek için yaşamadım. Geçmişi değiştiremem, senin de böyle resimlerin çıkabilir bir yerden, ben düne değil bu güne bakarım, senden de bunu bekliyorum. Yapabiliyorsan devam edelim yapamıyorsan seni zorla tutamam demelisin.

Tencere dibin kara seninki benden kara, onun fotığrafları bulunmadığı için masum mu oluyor, adam resmen feleğin çemberinden geçmiş iki fotoğrafa ettiği laflara bak.

bu adam yumuşayacak yumuşadığı zaman da o fotoğrafları yok etmeninnen doğrusu olduğunu tatlı dille anlatabilirsiniz, devam etmeye gönlü varsa zaten yok eder. Beni bunlarla rezil edecek kadar aşağılık olmadığını biliyorum bu durumda varlıklarına gerek yok falan diyebilirsiniz belki, eşinizi tanırsınız doğru cümleleri biliyorsunuzdur mutlaka.

takı konusunda haklarınıza sahip çıkın lütfen tedbir tedbirdir, keşke yapsaydım dememelisiniz

Bunun açıklamasını 8 kez falan yaptım sanırım bibi. Boşanma davasında haklı sebep göstermek için dosyaya konulabilir. Davanın kısa sürede sonuçlanmasını sağlar.
Aslında şöyle: elindeki görüntülerle dava açıp ben böyle bir geçmişi olduğunu bilmiyordum artık böyle devam edemem deyip boşanma davası açabilir. Konu sahibi yaşadıklarımdan haberi vardı dese de eşi haberim yoktu, bilsem evlenmezdim diyebilir.

Ancak şöyle bir durum var, eşi düğün yapıcam demiş. Hem düğün yapıp hem ardından bu görüntüler nedeniyle boşanma davası açamaz. Çünkü görüntüleri görmesine rağmen düğün yaptığına göre kabullenmiş ve affetmiş varsayılır. Bununla ilgili şu örneği vereyim. Mesela aldatıldığını öğrenen kadın öğrendikten sonra sosyal medyada kocişkomla pazar keyfi yazıp kocasıyla yanak yanağa fotosunu atarsa aldatma eylemini affettiği varsayılır. Tekrar aldatılmadığı sürece o eski aldatma olayı nedeniyle boşanma davası açamaz.

tabiki zor gelmiştir
banada zor gelirdi açıkçası
hakkınızda hayırlısı olsun

Düğün mü yapacakmış? Düğünü iptal edecem demişti, ben en son orda kaldım. Okumuyorum konuyu artık o yüzden haberim yok yeni gelişmelerden.

Benim öyle bir kağıdim yok eşimin annesi babası hacı şöyle kadin erkek ayri oturanlardan onlar getirdi hocayı ve bu şeylere çok önem veren insanlar bilmiyorlar demek tüh

Geçersiz oluyor demekde çok uç olmuş bence az dikkat edin aöylediklerinize o kadar şahit ve ne için yapıldıgı ortada zaten nikahın amacı duyurmaktır bosuna fetva veriyorsunuz

Yav önce adamı haklı buluyordum ama sonradan kendinin eski ilişkilerinde aldatmadigi kalmamış , yemediği nane kalmamamis şimdi normal öpüşme sarılma videosu gördüm diye tepkilere bak. Vur kıçına önüne bak en azından ben olsam öyle yapardım.

Senin kocan senle kaç yıl görüstü peki neyseki 2 abim var 2side öyle değil 7 yıl günümüzü gün ettik

Senin kocan senle kaç yıl görüstü peki neyseki 2 abim var 2side öyle değil 7 yıl günümüzü gün ettik
Benim abimde gorustuklerıme karısırdı sagda solda duzgun bir kız gezmez derdı gerızekalı, o sırada 3 senelik sevgilisi vardı senin yaptıgın ne dedıgım de bana bagırıp ne demek istiyorsun sen demıstı babamın bıldıgı karısmadıgı sevgilime karısıyordu
Neyse bu sahısla gorusmuyorum da toksit kişilikten kurtuldum sukur benım oyle harika bir babamdan nasıl boyle bir cocuk cıktı anlamı degılım hastanede karısıklık oldu zaar

Defolsun gitsin... Boşuna üzülme o usb yi de at çöpe yeni. Aşklara devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…