- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
-
- Konu Sahibi losinggame
Hani eskiden fuhustan yakalananlarin gozleri bantli fotolari olurdu gazetelerde, sanki konu sahibi fuhustan sabikali, allam ne dram dramYaşadığı güvensizlik sorununun bir sonucu bu yaşananlar. Bir önceki sayfada dedim, sizin yokluğunuzu fırsat bilip "Evlendiğim kadın bir şeyler mi gizlemiş, napmış şu usbleri bi kurcalayayım bakayım neleri var, ne naneler çıkacak" demediyse, ben de bir şey bilmiyorum diye. Bal gibi de biliyordur sizin o usblerde bir şeyleri unutup bırakacağınızı ve hususi kurcalamıştır. Yedek alan adamdan bu hinliği de beklerim, en başta sizin sormanız lazım "Bilmem kaç sene öncesinin usblerini nedense evde olmadığım bir zaman başına geçip kurcalamak nereden esti bir anda sana?" diye.
Güven sorunu var sizin eşinizin, size henüz belli etmediği bir paranoyası bile olabilir ki bu geçmişe dönük basit sarılıp öpmelere verdiği devasa tepkiden de gayet ortada aslında. Aldattığınızı arıyordu belki, tıpkı kendisinin vaktinde yaptıkları gibi.
Hiç sağlıklı değil. Ezdirmeyin bu adama kendinizi sakın. Gelinlikle çıkaramam ailemin karşısına demek nedir hele? Ya çok ayıp bir laf var ama neyse demeyeyim, baştan bilmiyor muydu bu insan öncesinde ilişkilerinizin olduğunu-olabileceğini? Sanki beş zenciyle grup seks tapenizi bulmuş gibi hallere bak.
Sadece diz değil hepimiz sahiplendik, resmen onunla yatıp onunla kalktık. Pek çoğumuza denk gelebilecek bir durum bu, benim resimlerim bulunmaz belki ama pekala mesajlarım çıkabilirdi bir yerden. Her koşulda geçmişle yargılanmak üzücü2 gündür bu konuya çok takıldım, acayip sahiplenmiş gibi görünüyorum ama genel olarak sinirimi bozan bir durumu içerdiği için bu kadar takılıyorum sanırım.
Kadınlar arasında bile böyle konularda çifte standart var, erkekler neden çifte standart yapmasın ki.
O delikanlı kızkardeşini bir erkekle gezerken görse kızkardeşinin de çocuğunda ağzını burnunu kırar çünkü namus onlara özgü, kendilerinden başka kimsenin namusu yok
Usbleri özellikle aramadığından eminim balkonda bir dolap var ıvır zıvır koyuyoruz hırdavat,çivi çekiç vs. bir de bir kutu dut kurusu vardı. Usb’leri ve kabloları ufak bi çantaya koyup oraya kaldırmıştım ki kendi de devamlı o dolabı açar kapar malzeme alır. Hani saklamak istesem oraya koymam zaten. Ordan dut alırken gözüne çarpmış baştaki fotolar çok masum gelmiş saklamak isteyebileceğimi düşünmüş, sonra merakına yenik düşüp devamına bakmışYaşadığı güvensizlik sorununun bir sonucu bu yaşananlar. Bir önceki sayfada dedim, sizin yokluğunuzu fırsat bilip "Evlendiğim kadın bir şeyler mi gizlemiş, napmış şu usbleri bi kurcalayayım bakayım neleri var, ne naneler çıkacak" demediyse, ben de bir şey bilmiyorum diye. Bal gibi de biliyordur sizin o usblerde bir şeyleri unutup bırakacağınızı ve hususi kurcalamıştır. Yedek alan adamdan bu hinliği de beklerim, en başta sizin sormanız lazım "Bilmem kaç sene öncesinin usblerini nedense evde olmadığım bir zaman başına geçip kurcalamak nereden esti bir anda sana?" diye.
Güven sorunu var sizin eşinizin, size henüz belli etmediği bir paranoyası bile olabilir ki bu geçmişe dönük basit sarılıp öpmelere verdiği devasa tepkiden de gayet ortada aslında. Aldattığınızı arıyordu belki, tıpkı kendisinin vaktinde yaptıkları gibi.
Hiç sağlıklı değil. Ezdirmeyin bu adama kendinizi sakın. Gelinlikle çıkaramam ailemin karşısına demek nedir hele? Ya çok ayıp bir laf var ama neyse demeyeyim, baştan bilmiyor muydu bu insan öncesinde ilişkilerinizin olduğunu-olabileceğini? Sanki beş zenciyle grup seks tapenizi bulmuş gibi hallere bak.
7 yıl önceki kocasını bile tanimadan onceki şeyler nasıl delil olacak canımOnlar ancak boşanma davası için delil olur diye saklanır, ki ben de muhtemelen öyle yapardım. Burada kadınlara verdiğimiz tavsiye de hep “delil topla” olmuyor mu? Özel hayatın gizliliğini ihlal sayılacağını sanmıyorum, birlikte yaşadıkları evde ve kilitli olmayan bir dosyada tutulmuş içerikler. Hukukçu arkadaşlar daha iyi yorumlarlar tabi.
O sizin düşünceniz bana da garip geliyor herkes fikrini söylemekte özgür. Nedenini sormadım zaten bana garip geliyor çekilmesi dedim.O kısmı bizi ilgilendirir mi gerçekten? Fantazi yaptılar belki eski sevgili ile? Bakıp bakıp aşka geliyorlardı, bize ne?
Eşimle üni dönemi usblerimiz, USB kablosu, eski telefonlarımız-şarj aletleri vb pek çok elektronik ıvır zıvır, iki çekmecede kutu kutu durur. Eşim de yer yer bu çekmecelerden bir şeyler alır-bırakır ancak bugüne bugün üni dönemi usblerimden alıp da pcye takıp izleyip, bir şeylerin hesabını sormaya kalkmadı, bilmukabele ben de. Ne yapayım adamın üni dönemi usblerini? İçinde ne var onu dahi bilmiyorum. Sadece o da değil, eski bir CD çantası var, içinde doldurma cdleri. Kiminin üzerinde Windows XP kurma, bilmem ne prog. yazar, kimileri sadece tarihli, içinde ne var bilmem. Ne yapayım bakıp? O USB oradan alınıyorsa, bir şey aranıyordur içinde, can sıkıntısından, meraktan ihtimali benim için "Meraklı biri" olmama rağmen düşük ihtimal. Çünkü kaç senelik bildiğim tanıdığım eşim. Sizin de 4 senelik bir ilişki geçmişiniz var? Ee?Usbleri özellikle aramadığından eminim balkonda bir dolap var ıvır zıvır koyuyoruz hırdavat,çivi çekiç vs. bir de bir kutu dut kurusu vardı. Usb’leri ve kabloları ufak bi çantaya koyup oraya kaldırmıştım ki kendi de devamlı o dolabı açar kapar malzeme alır. Hani saklamak istesem oraya koymam zaten. Ordan dut alırken gözüne çarpmış baştaki fotolar çok masum gelmiş saklamak isteyebileceğimi düşünmüş, sonra merakına yenik düşüp devamına bakmış
Bunun açıklamasını 8 kez falan yaptım sanırım bibi. Boşanma davasında haklı sebep göstermek için dosyaya konulabilir. Davanın kısa sürede sonuçlanmasını sağlar.7 yıl önceki kocasını bile tanimadan onceki şeyler nasıl delil olacak canımhiç sanmıyorum delil kabul edilsin kocasıyla hiç alakası olmayan bir zamandan
Düğünü durdurmayarak zaman kazanıyor, muhtemelen iç hesaplaşma içinde, düğünü durdurursa boşanmak zorunda kalacak. Ama onu da göze alamıyor. Kendini tartacak dayanıp dayanamayacağına karar verecek.Kimse anlamadı bence kendisi de dahil
Aslında şöyle: elindeki görüntülerle dava açıp ben böyle bir geçmişi olduğunu bilmiyordum artık böyle devam edemem deyip boşanma davası açabilir. Konu sahibi yaşadıklarımdan haberi vardı dese de eşi haberim yoktu, bilsem evlenmezdim diyebilir.Bunun açıklamasını 8 kez falan yaptım sanırım bibi. Boşanma davasında haklı sebep göstermek için dosyaya konulabilir. Davanın kısa sürede sonuçlanmasını sağlar.
tabiki zor gelmiştirNormal yanyana olduğumuz dışarda fotolar da var öpüşürken çekilmiş olan da. Bi kaç tane göğsümün göründüğü var,videoların birinde bacaklarımı öpüyor. Normal sohbet ettiğimiz de var cilveleştiğimiz de. Ama öyle açık açık başka yerlerimizin göründüğü video ya da foto yok
Düğün mü yapacakmış? Düğünü iptal edecem demişti, ben en son orda kaldım. Okumuyorum konuyu artık o yüzden haberim yok yeni gelişmelerden.Aslında şöyle: elindeki görüntülerle dava açıp ben böyle bir geçmişi olduğunu bilmiyordum artık böyle devam edemem deyip boşanma davası açabilir. Konu sahibi yaşadıklarımdan haberi vardı dese de eşi haberim yoktu, bilsem evlenmezdim diyebilir.
Ancak şöyle bir durum var, eşi düğün yapıcam demiş. Hem düğün yapıp hem ardından bu görüntüler nedeniyle boşanma davası açamaz. Çünkü görüntüleri görmesine rağmen düğün yaptığına göre kabullenmiş ve affetmiş varsayılır. Bununla ilgili şu örneği vereyim. Mesela aldatıldığını öğrenen kadın öğrendikten sonra sosyal medyada kocişkomla pazar keyfi yazıp kocasıyla yanak yanağa fotosunu atarsa aldatma eylemini affettiği varsayılır. Tekrar aldatılmadığı sürece o eski aldatma olayı nedeniyle boşanma davası açamaz.
Evet düğünü iptal etmemiş yapıcakmışDüğün mü yapacakmış? Düğünü iptal edecem demişti, ben en son orda kaldım. Okumuyorum konuyu artık o yüzden haberim yok yeni gelişmelerden.
Benim öyle bir kağıdim yok eşimin annesi babası hacı şöyle kadin erkek ayri oturanlardan onlar getirdi hocayı ve bu şeylere çok önem veren insanlar bilmiyorlar demek tühBen olması gerekeni söylüyorum. Azıcık araştırın Allah aşkına. Whatsapptan boşanma olmaz. Nikah akdi yazılı olmazsa olmaz olmaz olmaz kesinlikle olmaz. Yapan imam varsa sahte imamdır. Şikayet edilmesi gerekir.
Ben konunun fake olduğunu düşünüyorum artık.
Geçersiz oluyor demekde çok uç olmuş bence az dikkat edin aöylediklerinize o kadar şahit ve ne için yapıldıgı ortada zaten nikahın amacı duyurmaktır bosuna fetva veriyorsunuzBöyle olmaması lazım. İmza lazım hatta resmi nikahtan daha fazla imza olur üzerinde babaların imzası şahitler gelin damat imam toplamda 7 tane falan imza olur boşanma mehri yazılır. Üzgünüm ama böyle bilirbilmez çok dini nikah kıyılıyor ülkede yazık belki geçersiz bile oluyordur hocayım diye geçinenler de anca para alsınlar geçiştirsinler böyle. Sizin talak hakkınızın olup olmadığını bilmek hakkınız. Kağıt yoksa nikah da olmamalı bu yüzden.
Senin kocan senle kaç yıl görüstü pekiGörümcemin erkek arkadaşı var 2 yıldır görüşüyor. Eşim en son sinirlendi ve çocukla görüşmeye gitti. Çocuğa sotrmuş " iki yıldır sen benim kardeşimle ne geziyorsun. Kız kardeşin böyle sevgili olsa kabul eder misin?" diye sormuş. Çocuğun cevabı "kabul etmem" e madem kabul etmiyorsun senin kız kardeşin ile benimkinin farkı ne. Senin kız kardeşin namusun da bu kız ne demiş.
bu erkeklerin kafa yapılar malesef çoğunlukla böyle çalışıyor
Senin kocan senle kaç yıl görüstü pekineyseki 2 abim var 2side öyle değil 7 yıl günümüzü gün ettik
Benim abimde gorustuklerıme karısırdı sagda solda duzgun bir kız gezmez derdı gerızekalı, o sırada 3 senelik sevgilisi vardı senin yaptıgın ne dedıgım de bana bagırıp ne demek istiyorsun sen demıstıSenin kocan senle kaç yıl görüstü pekineyseki 2 abim var 2side öyle değil 7 yıl günümüzü gün ettik