- 12 Temmuz 2006
- 55.515
- 212.824
- 52
- Konu Sahibi losinggame
Otrera üniversitede yaşanan aşktan bahsediliyor, 30 yaşında yaşanan aşktan değil, üniversiteye giriş yaşı kaç? 18, o yaşlar ileride yaşadıklarım karşıma çıkar mı diye düşünülecek yaşlar değil, her 18 yaşındaki birey de aynı değil.Ben sizi de eşinizi de anlıyorum ama ben olsam muhtemelen sindiremezdim.. sevdiğim adamın başka bir kadınla olan görüntüleri beynimden silinmezdi kolay kolay.
silmeye çalıştıkça daha da yerleşiyor bu tarz anılar. İnsan beyninin bize muhalefeti işte...
ben sadece eşinizin neden yedeklediğini anlayamadım. Bu beni rahatsız etti.
bir de sizin eşinizden önce bir şeyler yaşamayız değil, bunları kaydedip depolamanız enteresan geldi
Üniversitenin bitmesiyle de farklı şehirlere gideceklerinden fotoları saklamış sonra ne olmuşsa ayrılmışlar, sanırım konu sahibesi 24 yaşındayken de eşiyle tanışıp flört etmeye başlamışlar, usb dışında her şey atılmış bu unutulmuş, kimse hatasız değildir, insan öleceği günü bilse mezarını hazırlar.
Kaydettiği şeyler garipsense de kimse normal fotolarını bile arşivlemiyor mu gerçekten? Eşimde kaç usb dolusu foto var içinde herkes var, boşanırsak falan adama diyeyim imha et bunları evlenirsen başın ağrımasın diye.
Kızımı da kütüğünden silsin beni anımsatır.
Dini hassasiyetleri var evet ama mesela flört dönemimizde yani dini nikahımız olmadığı zaman da birlikteliğimiz oldu. Ama son yıllarda daha tutucu. O yüzden dini nikahsız devam edeceğini sanmıyorum zaten öfkesinden yanına bile yaklaştırmıyor bugün ofisindeyken çok kötü oldum bi bardak su getirdi. Bardağı uzatırken bile elime değmektwn imtina etti o derece yani
Flört ederken geçmişi önemsemeyen birlikte olmakta hiçbir sakınca görmeyen adam nikah sonrası sorun ediyor, benim ki yine yalnızca düşünce bağlayıcılığı veya kesinliği yok ama fikrimce nikahlım benim namusumdur diyen bir adam var karşımızda, eşim diyeceğim çocuklarımın annesi olacak kadın benden önce başkasıyla olamaz sendromu yaşamaya başlamış.