- Konu Sahibi losinggame
Bende buna benzer bir olay yaşamıştım. Evliliğimin ikinci ayıydı. Erkenden uykuya dalmıştım. Eski eşimde telefonuma bakmış. Normalde çok karıştırmazdı ama karıştırası tutmuş o gece. 2 yıl önceki sevgilimle olan mesajlaşmalarımızı instadan görmüş okumuş. Resim video filan yoktu ama sevgili mesajlaşmalarıydı işte. Dersane çıkışı akşam sevgilimle parkta bankta oturmuştuk. Başını omzuma yaslayıp uyumuştu. Ona ithafen mesajda seninle tekrar uyumak istiyorum gibi bir şey yazmıştı. Bu gibi şeyler yani. Cinsel içerikli konuşma gibi değildi ama iki sevgili konuşması işte. Hiç unutmuyorum gecenin bir yarısı eşim geldi kulağıma fısıldayarak hani kimseyle yatmamıştın dedi. Bende anlamadım uyandım ne oluyor filan sordum mesajları gösterdi. Ne kadar yemin de etsem gerçeği de anlatsam inanmadı. Sen başkasıyla yatmışsın ben seninle bir daha yapamam dedi. 15 gün filan benimle konuşmadı. Ve ben bu süreyi yemeden içmeden kesilerek ona yalvararak geçirdim. Bu mesajlarında kopyasını alıp kendisine atıp saklamış. Sürekli tehdit etti bununla beni. Evliliğimizde şiddet hakaret her şey vardı. Bu mesajlar yüzünden benim bunları hakettiğimi söylüyordu. Taa boşanana kadar hakaret ediyordu. İşte seni s….ler yok başkasıyla yatmışsın hatta bana sen bakir değildin kesin diktirdin gibi çirkin şeyler bile söyledi. 2 ay vajinusmusla uğraşmamıza rağmen. Demek istediğim şey yani. Normal insan evet sinirlenir bozulur ama bir süre geçtikten sonra oturup kararını verir. Ya sindirip konuyu tamamen kapatıp devam edersin yada sindiremeyip boşanırsın. Benimki hem sindirmedi hemde boşanmadı. Ama bana etmediği kalmadı. Şiddet zaten vardı. Bu olayı yaşayınca şiddetin sebebini hep buna yordu. Başka bir şeye sinirleniyordu aslında ama sinirini yine bu mesajları kullanarak çıkarıyordu. Aman diyim sakın ikna edip yola devam etme. Bırak sindiriyorsa sindirsin yoksa da bitsin. Takıntılı biriyse asla unutmaz. Bir ömür kalkar başına.