Allah aşkına yardım edin

ha bide yüzüslükte üzerime yoktur. sanirim sey derdim. ähhhhm gecmis iliskim okadar önemsizki, ayrildiktan sonra aglayip zirlayip esyalari yakmak yerine öyle oldugu gibi unutmus gitmisim.

ama sana tebrikler seni iki gün bos biraktim evi alt üst edip acik aramissin. onu bulmasan takcak illa baska bisi bulurdun

İkna etseniz bile mutlu olabılecegınıze inanıyor musunuz
Adam usb'de gördüklerine büyüüük tepkiler göstermekte haklı diyelim ki, ofisteki suçlama sonrası çok duygusal deyip adamı yeniden kazanmaya çalışmazdım doğrusu, gördüklerini sindiremedi eyvallah, yedekliyor hadi kabul edilebilir değil ama onu da yuttum sindirdim diyelim ofisteki suçlamaya patlardım, cam kapı baca artık neresi denk gelirse, bu adam o yedeklere bakıp bakıp kavga çıkaracak bence, tabii ailelere göstermezse yalnızca kendi bakmakla kalırsa, ki umarım yalnızca benim kötü düşüncemdir adam duygusal iyi adamdır.

Sıze ben inanıyorum zaten
Esınız olacak kısı inanmıyor bence haklısınız ve bir kalemde silinecek birsey yapmadınız

Esinizle gittiginiz yere daha once erkek arkadaşınızla gitmis olmanıza daha cok takılmistir, benim tahminim. Bence buna verecek cevap bulmaya çalışın. Cok zor bir durumdasınız farkindayim. Dugunu iptal edin ve biraz zaman verelim, olay cok taze diyin. Yine ayni kararda olursan bosaniriz dersiniz. Ailelerde barıştırmak icin ne oldu diye didikleyecek. Bunada bir çözüm bulmalısıniz

Bu konuda O kadar aynı dusunuyoruz ki neredeyse munenin cımbızı akıl da okuyor dıyecegım

Herkesin kaldırabileceği farklıdır
Adam karısını başkasıyla öpüşürken izlediği için kaldıramamış olabilir. Bu adamı kötü biri yapar mı emin olamadım. İki tarafın da haklı ve haksız yönleri var gibi geldi. Çok ikilemde bir konu benim için.
Ben eşimin bulsam boşamam tabi
Ama neden sakladığını sorgularım
Belki kıskançlıkla ani tepki veririm
Ama boşamam kesinlikle
Ama bu konudaki adam da o ışığı göremedim
Kadının kendi selameti için boşansa daha iyi gibi

İşte asıl mesele bitirmek istemesine engel olmak ya da olmamak ben yapamıyorum bunu çünkü cidden birbirni çok seven insanlarız böyle bişey yüzünden bitmesine katlanamam

İşte her evlilik farklı
Eşim mesajlarımı okusa ben sorun etmem. Ha okumaz o ayrı. Canım isterse a dan z ye her şeyine bakarım telefonda. O da benim. Telefon benim için mahrem değil çünkü her şeyimiz şeffaf zaten.
Neyse telefon konusu çok uzadı, konu sahibinin alacağı yardımı daha fazla engellemek istemiyorum :)

"İlişkim olduğunu biliyordu." bu cümle çok yuvarlak bir cümle. Bence cinsel içeriğini tam olarak anlatmamışsınız. Burada bile açıkça bunu söyleyemiyorsunuz ama yazım tarzınızdan belli bence. Adam bilmedikleriyle karşılaşmış sanırım.

İşte asıl mesele bitirmek istemesine engel olmak ya da olmamak ben yapamıyorum bunu çünkü cidden birbirni çok seven insanlarız böyle bişey yüzünden bitmesine katlanamam

Şu aşamada sakinleşmesini ve olayları hazmetmesini beklemekten başka çareniz yok. Gerekirse düğün ertelensin.Sizin ısrarınız onu iter. Açıklamanızı yaptınız, gerekirse sakince tekrar konuşun, bilerek yaptığınız hiçbir şey olmadığını, onu hiç kimsenin yerine koymadığınızı, onu çok sevdiğinizi, geçmişi asla düşünmediğinizi ve geçmişin umrunuzda olmadığını söyleyin. Ama fazla ezilip büzülmeyin, yalvarmayın... Sonrasında da ona biraz zaman verin. Ailelerimize şimdilik bir şey söylemeyelim diyin, onlar duyarsa işin içinden çıkılmaz..

Bakire olmadığımı biliyordu diyeyim o zaman direkt anlaşılsın,bilmedikleriyle karşılaşmadı aslında ama görmüş olmak bambaşka bişey

Ailesine Olayı anlatmayacak tartıştık bitti diyecekmiş bunu zaten aileme anlatamam çok iğrenç bişey dedi

Ailesine Olayı anlatmayacak tartıştık bitti diyecekmiş bunu zaten aileme anlatamam çok iğrenç bişey dedi
Nikah olmuş dugune sayılı gun kalmıs hıc bir aile tartıstık bitti sozunu kurcalamadan bırakmaz ne tartısması ne oldukı diyecekler

Bakire olmadığımı biliyordu diyeyim o zaman direkt anlaşılsın,bilmedikleriyle karşılaşmadı aslında ama görmüş olmak bambaşka bişey

Ya neyi gördü? Bu adam hayatında kimseyle öpüşmedi mi? Zaten söylemişsiniz eee? Uygulamalı göstermemeniz mi suç? Adam yedeklerini alıyor hala çok duygusaldır yazıyorsunuz ya şaka gibi.

Ne alaka ya ?
Bakire olmadıgınızı bilerek evlenen adam bunu o an iğrenç bulmadı da görsel olarak idrak edince mi iğrenç oldu ?
Asıl iğrenç olan kendisi şu durumda.
Hele yedeklemesi korkunç.
Ne kadar saklayacak madem ailesi bilmeyecek ve bunu mahkemede saçma sapan kullanmayacaksa ?
Kendisi açıp açıp bakacak mı ne yani ?
Bakıp senden mi soguyacak ? Bir kere şahit olmak yetmemiş mi beyefendiye ?
Ayy lütfen bu adama yalvarıp durmayın, dik durun.
Bu seven adam tavrı felan degil.
İçinin almadıgı görüntülere sürekli nasıl bakmayı içi alacakmış acaba !
Hadsiz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…