Allah aşkına yardım edin

Yorumunuz için teşekkür ederim. Acı içindeyim. Uçaktan iner inmez ofisine gittim kapıyı açtı buz gibiydi. Tiksinir gbi bakıyordu bana. Senden önceydi sana hiç bir hatam olmadı desem de o fotoların arasında beraber hayallerimizi fikirlerimizi yazdığımız şeyler vardı. Bir de eşimle daha önce birlikte kaldığımız bi yerde onunla da kalmıştım o fotolar. Nasıl için kaldırdı dedi. O çocukla ilişkin bitmiş ona benzer birini bulup aynı ilişkiyi devam ettirmeye çalışmış evlenmişsin dedi. Sana karşı içimde hiçbişey yok artık bitti dedi. Ailesini arayacakmış düğün iptal diye. Bi keresinde yine çok kötü kavga etmiştik buna benzer bi mevzuda o zaman atlatmam aylar sürdü bunun tam düğünden bi hafta önce çıkması bana bi işaret ben artık mücadele etmeyeceğim sen buna değmezsin dedi.Dokunmaya çalıştım uzaklaştı eve git ben akşam geleceğim dedi. Ama akşam da bişey farketmeyecek kafasında bitirmiş durumda hiç bişey gerçek gibi gelmiyor
bu adamın insafına neden bırakıyorsunuz kendinizi. siz suçlu değilsiniz ki?

9998 sayfa yorum yapildi.sabahtan beri canla başla hemen hepimiz bu konuya egildik. Hepimiz kendi penceresinden bakıp ama en nihayetinde konu sahibini dusunerekten yaklaştık.
Konu sahibi saatler sonra gelip bir iki kelam edip alakasız bir cümleyle gecistiriyorsa ve en basiindda ikinci üyeliği olduğunu ve ilk uyeliginin deşifre olmaması için bunu yaptığını söylüyorsa, benim burda kafam daha da karışır.
Siz kaç saattir belki de diğer uyeliginizle bu yorumların arasına bile katildiniz.
Açıkçası samimi bulmuyorum.
Neden böyle bişey yapayım? Uçaktaydım indim eşimle konuştum eve geldim kendime gelmeye çalışıyorum içinde olduğum durumu anlamıyorsunuz

Öyle bi insan değil yapmaz eminim yedeklemesnin sebebi bunu unutmayıp bana karşı yumuşamamak beni affetmemek içinmiş
Buna kim inanır
Sıze bakmaya midesi almıyormuş ya resimlere bakarken pek midesi saglam masallah

büyük talihsizlik olmuş. sizin adınıza üzüldüm. ama diğer üyelerinde dediği gibi boşanmanız ve yolunuza bakmanız en mantıklısı. adam şimdi sizin yalvarmalarınıza tamam dese de (sonuçta evlendiğinize göre ikinizde birbirinizi seviyorsunuz) bir süre sonrada kavgalar yapılır, çıtırdamalar olunca başınıza kakar.
3 ay değilse 3 yıl. 10 ay değilse 10 yıl sonra.
eğer affedebilseydi affederdi diye düşünüyorum.
her insan farklı tepki verir bu duruma. geçmiş geçmiştir. ama eşinizin ilk tepkisinden son tepkisine kadar bir uçurum olmuş.

Boşanmazsan ailene fotoları atarım, mahkemede iffetsiz bir kadınla evliyim deyip kullanırım, anneeeeeeee sonbahar benden önce başkasıyla öpüşmüş demek için anneme gösteririm gibi gerekçelerle olabilir.

Şimdi bu adam ben adamım diye sokakta gezecek. Burada bile adam haklı yazıldı. Onlara bu hakkı yine biz veriyoruz. Kime kızacağımı bilemedim.

Öyle bi insan değil yapmaz eminim yedeklemesnin sebebi bunu unutmayıp bana karşı yumuşamamak beni affetmemek içinmiş
Eşinizi bizden iyi tanırsınız elbette ama sizi suçladığı şey gerçek mi? Gerçeklik payı var mı? Yani eski sevgilinizi unutmadığınız, eski sevgilinize benzediği için eşinizle evlendiğiniz suçlamaları doğru tespit mi?
Tanıdığınız eşinizin böyle bir suçlama da yapmaması gerekmez mi sizce?

Konuda da gordugunuz üzere fazla merak kediyi öldürür

Suan ıcınde bulundugunuz durum cok acı cok sancılı ıcınden cıkılmaz gıbı derin acı ıcınde bırakıyor ya sızı
Belkide bu son baska guzel bir seyin baslangıcıdır belkide tam olarak "sizin" hakkınıza hayırlısıdır
Belkı de gercekten sıze deger veren cok seven biriyle daha cok mutlu olacaksınız bir omur bu adamın imalı bakıslarına maruz kalmak yerine suan uzuldugunuz sey ilerde ıyıkınız olabılır

Ya neden şaşırma butonuyla doldu ki mesajım 😂 adam sinsi değil işte, direkt neyse söylüyor, sinirlenmesi normal, ama geçicek bence ve barışacaklar, aha buraya yazıyorum 😂 millet neler yaşıyor ya, burda kızın suçu günahı yok, adam da belli ki ani sinirleniyor, ani sinirlenen insanlar çabuk sakinleşir, rahat olun 😂
Umarım dediğiniz gibi olur çok duygusal biri yani benim iki günde atlattığım şeyleri o aylarca sindiremiyor

evet cok kötü bi durum.

simdi olayi tersinden düsünelim. erkek sana zaten gecmisini anlatiyor sen bu usb yi buluyorsun. o erkek rahat bir sekilde a unutmusum gecmisimi gizlemedim ne bu öfke diye konuyu keser atardi ondan sen biraz cool ol. sen kendini yedikce o olayi daha desicek akisina birak sakin ol.

bundan sonrasi senin elinde degil sen aciklama yapmisin ama o ortaliga sacara oda onun ayibi

Eşinizi bizden iyi tanırsınız elbette ama sizi suçladığı şey gerçek mi? Gerçeklik payı var mı? Yani eski sevgilinizi unutmadığınız, eski sevgilinize benzediği için eşinizle evlendiğiniz suçlamaları doğru tespit mi?
Tanıdığınız eşinizin böyle bir suçlama da yapmaması gerekmez mi sizce?
Doğru tespit diyemem tabi ki ama her insanın bir karakteri ilgi duyduğu şeyler var ve o konularda yakın insanları alıyor hayatına. O açıdan benzer olmaları normal değil mi? Ama çok farklı oldukları konular da var diğeri ateist İdi şimdi ki eşim namazında niyazında biri mesela. Psikolojik olarak yakın bulup çekildiğim noktalar illa ki vardır ama eşimi asla onun yerine koymadım

Umarım dediğiniz gibi olur çok duygusal biri yani benim iki günde atlattığım şeyleri o aylarca sindiremiyor

Gerçekten aşırı duygusalmış hemen yedeklemiş. Açıp açıp bakarsa unutması zaman alacaktır. Size tavsiyem eşinizi ornek alın 2 gunde unutmayın.

İkna etseniz bile mutlu olabılecegınıze inanıyor musunuz
Allaha güveniyorum sadece ben bir hata yapmadım eşime yanlışım olmadı başta bir iki ufak yalan söyledim evet ama canı yansın istemedim herşeyi bilmesine gerek yoktu ama daha önce ilişkim olduğunu biliyordu bilmiyorum inanın herşey bu kadar zor olmamalı

Az önce yaptığım yorumu sildim. Normalde yapmam böyle bir şey ama senin içinde bulunduğun ruh haline çok üzüldüm.
Yaptığın açıklamayı da yeni okudum. Lütfen kendini suçlu kabahatli hissetme. Çünkü sen suçlu değilsin. Onun söyledikleri ve düşündükleri hakkında yorum yapmiycam. Çünkü seni daha da üzmek istemem.
Sana tavsiyem lütfen bu akşam eve geldiğinde çok dikkatli ol. Bu salatalık sana ani öfkeyle zarar vermesin.
Durum üzücü karmaşık ve yıkıcı lütfen güçlü dur. Vardır bunda bir Hayır.

Bu saatten sonra tamamen geri çekilin. Söylemeniz gereken herşeyi demissiniz.

Devam ederseniz, değeriniz, saygınız iyice düşecek. Herkes hata yapabilir. Ama kimse hatasından dolayı zalimce cezalandirilamaz. Samimi bır şekilde pişmanlığınızi gösterip özür dileyip, sessiz kalın.

Bu ozurde evlenmeden önce bunları imha etmeyi unutup, eşinin bunları görmesine, onun üzülmesine sebep olduğun içindir. Onada sakin kafayla düşünmesi için zaman verin.
Olacak olan olur, olmayacak olanda olmaz. Bazen çırpınmak, Suda daha hızlı batırır insanı.

X